Възходяща кариера или любовта на живота...?

• 22 320
  • 330
  •   1
Отговори
# 150
Аз въобще не съм го търсила, и като се видяхме в началото му казах, че не вярвам в любов и тем подобни глупости...,и че всички мъже в живота ми са били долни използвачи...и след дълга връзка, бях решила да си поживея сама и да се порадвам на живота. Нито за деца съм мислила толкова задълбочено, на принципа мъж го искам, сега го искам...Обаче, нещата така се развиха, че и той както не искаше драма, и му беше добре сам, и аз както бях се отказала от връзките...еми, променихме си възгледите.
Сега стоя и гледам в една точка и не мога да повярвам, как АЗ намерих толкова добър мъж, и как ми промени перспективите буквално за 2 седмици... doh

За децата, с 1 или с 2, след тях моята кариера е приключила, но тя така или иначе след 5-6 години щеше да приключи...просто всичко става много бързо, и е малко рано. Confused

# 151
Тая 7-годишна връзка е в миналото, не е релевантна към дискусията. В момента разполага с нещо- или ще го използва, или ще го изпусне завинаги. За целите на упражнението няма никакво значение какво е било до момента. Даже в случая може да е позитивен сценарий, дори да се разведат с дете. Във всеки случай ще е сред положителните алтернативи на ситуацията, защото има и други пътища, които не са чак толкова положителни.

So Lucky, еми това е- щом кариерата почти си е изживяла времето, няма какво да го мислиш, даже би трябвало да изпревариш събитията.

Между другото за мен кариера е нещо, което може да продължаваш и на 70, ако имаш сили. Другото е експлоатация в даден сектор, където дори да достигнеш високи нива, в един момент ти казват -чао, благодаря за услугите.

# 152
DeVa® придобивки тук не е като придобивки там. Ако тя смята да си променя местоживеенето и то за постоянно ,  безценните придобивки тук , може да са и като камък на шията ... колкото и да не ти се вярва.

# 153
Добре, Лъки, но ако искаш развитие, след 4-5 години ще е по-сложно и несигурно с децата. Ако не стане по естествен начин?

# 154

Между другото за мен кариера е нещо, което може да продължаваш и на 70, ако имаш сили. Другото е експлоатация в даден сектор, където дори да достигнеш високи нива, в един момент ти казват -чао, благодаря за услугите.

Абсолютно. Но е много трудно да направиш разликата. Особено ако си зомбиран от груповата динамика във фирмата и си мислиш, 4е какwото и да добутваш на локално ниво му се вика кариера. А то си е 4иста експлоатация.

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 11:32 от Bandiera rossa

# 155
  • София
Лъки, звучиш ми като много разумна жена, затова ти пожелавам щастие и хубаво голямо семейство след няколко години!  Hug

# 156
  • София
Аз въобще не съм го търсила, и като се видяхме в началото му казах, че не вярвам в любов и тем подобни глупости...,и че всички мъже в живота ми са били долни използвачи...и след дълга връзка, бях решила да си поживея сама и да се порадвам на живота. Нито за деца съм мислила толкова задълбочено, на принципа мъж го искам, сега го искам...Обаче, нещата така се развиха, че и той както не искаше драма, и му беше добре сам, и аз както бях се отказала от връзките...еми, променихме си възгледите.
Сега стоя и гледам в една точка и не мога да повярвам, как АЗ намерих толкова добър мъж, и как ми промени перспективите буквално за 2 седмици... doh

За децата, с 1 или с 2, след тях моята кариера е приключила, но тя така или иначе след 5-6 години щеше да приключи...просто всичко става много бързо, и е малко рано. Confused

Таман навреме е, да ти кажа.

# 157

Абсолютно. Но е много трудно да направиш разликата. Особено ако си зомбиран от груповата динамика във фирмата и си мислиш, 4е кактото и да добутваш на локално ниво му се вика кариера. А то си е 4иста експлоатация.

Тия дни си мислех, че това, дето му викат "успех" е положение, в което има микс от някакви способности плюс структура, в която да ги проявиш. Ако уцелиш правилната структура, дори със средни или скромни способности може да стигнеш далеч. Може да вземеш, че да си повярваш дори. Но всъщност си заменимо колелце в машина.

Докато аз, ако ще да ми се смеят, имам способности, които са извън машината и ще са приложими винаги. Не навсякъде, не лесно- но ще имам някои неща, които са ценни.

# 158
Да бе, разбрахме те, че без да работиш градиш кариера! Mr. Green

# 159
Добре, Лъки, но ако искаш развитие, след 4-5 години ще е по-сложно и несигурно с децата. Ако не стане по естествен начин?
Не-е,
идеята ми беше, че ако съм сама ще поработя до към 40г. да си осигуря 4 цифрен доход без да работя, и след това ще си имам едно дете сама (както ти се справяш),без значение как.

Да отговоря на мамасита за раждането, повечето жени в моето обкръжение, родиха след 35, да вярно е с по един спонтанен аборт, да, някои ин витро, но дечицата са налице.

Лъки, звучиш ми като много разумна жена, затова ти пожелавам щастие и хубаво голямо семейство след няколко години!  Hug
Благодаря Бърди, чела съм те и  в други теми, означава много за мен. Hug

# 160

"Гробищата са пълни с незаменими хора"

# 161
So Lucky, дано да си късметлийка и да стане спонтанно, безаварийно и лесно. Ще го оцениш.

# 162
Да бе, разбрахме те, че без да работиш градиш кариера! Mr. Green

Когато нямаш ни работа, ни кариера, имаш много време да мислиш. И д даваш акъл.

# 163
Нали, Трещерица!

# 164
  • София
Не бих платила дори и най-бляскавата кариера с емоционалния и физически стрес на инвитрото.
Освен това, тук ставам мега черногледа защото покрай мен започнаха да капят като круши хора 60ти набори. Та започвам да си давам сметка колко годинки в добро физическо състояние ми остават още да си изгледам децата.

Общи условия

Активация на акаунт