Възходяща кариера или любовта на живота...?

• 22 331
  • 330
  •   1
Отговори
# 165
So Lucky, дано да си късметлийка и да стане спонтанно, безаварийно и лесно. Ще го оцениш.
Благодаря. Wink
По принцип имам един бесен късмет, чак сама се плаша понякога. hahaha
Само несигурността ме обърква. Rolling Eyes

Пак благодаря на всички за мненията. Hug

# 166
Не бих платила дори и най-бляскавата кариера с емоционалния и физически стрес на инвитрото.

Не знам защо хората го смятат за нищо работа, всъщност е ужасно натоварване за организма.

Иначе след децата наистина си е точно това, ако ще да ви е смешно: точка първа е да си ги гледаш, след това- да отделиш малко време, за да не си съвсем извън играта и да имаш шанс за приятна, изпълваща работа, от която да капе и някой лев, но да не ти цеди силите.

# 167
Ако тя смята да си променя местоживеенето и то за постоянно ,  безценните придобивки тук , може да са и като камък на шията ... колкото и да не ти се вярва.

Местоживеенето й ще е същото.

# 168
Ами това е много важно особено ако има придобивки и ако наистина са ценни  Peace

# 169
Ако тя смята да си променя местоживеенето и то за постоянно ,  безценните придобивки тук , може да са и като камък на шията ... колкото и да не ти се вярва.

Местоживеенето й ще е същото.
Peace

# 170
Ами това е много важно особено ако има придобивки и ако наистина са ценни  Peace
В смисъл? Имотите се продават, най ценното са хората, семейството...за други ценни придобивки не се сещам.

# 171
В смисъл тоя, че във форума битува едно мнение, че мъжът ти е таен враг, а семейството- камък на шията и нямаш ли апартамент, си супер безотговорна и за никъде:)

# 172
В смисъл ако можеш да си ползваш досегашните постижения, вместо да се главоблъскаш някъде другаде да градиш отново ... Или вие не го намирате за смислено и за по-добре? Никой не казва, 4е е невъзможно, но ако кажете , 4е не е по-лесно да ползваш досегашните си придобивки ... вие направо ще ме шашнете.

Какъв друг смисъл може да има?

# 173
В смисъл тоя, че във форума битува едно мнение, че мъжът ти е таен враг, а семейството- камък на шията и нямаш ли апартамент, си супер безотговорна и за никъде:)
Не е моя случай. Laughing

В смисъл ако можеш да си ползваш досегашните постижения, вместо да се главоблъскаш някъде другаде да градиш отново ... Или вие не го намирате за смислено?

Професионалните постижения в сегашния им вид не мога да ги ползвам във България, но има странични преимущецтва които биха ми помогнали ако един ден реша да градя кариера от 0-лата.

# 174
  • MI
НЕ дочетох темата, но моят съвет, Лъки, е да отидеш да работиш за известно време при него, за да може да се опознаете. От много малко време сте заедно и сте изкарали много малко време на едно и също място за да се познавате наистина добре. При условие че имаш този вариант, ми се струва логично да се преместиш да работиш там - така ще изкарате повече време заедно, ще го опознаеш и после напускай работа като се убедиш че всичко е ОК. Така на практика не поемаш необмислени рискове. Успех. 

# 175
Ок, ти си знаеш за професионалните. Това е до професия и фирма.  
Тук Девата писа за недвижимости . Това коментирах. Ако си си купила някои неща то ще можеш да си ги ползваш нататък. Ако тряба да се занимаваш да се местиш и да ги продаваш пък там да се устройваш наново си е гър4 ... Това имах в предвид под по-лесно.

# 176
НЕ дочетох темата, но моят съвет, Лъки, е да отидеш да работиш за известно време при него, за да може да се опознаете. От много малко време сте заедно и сте изкарали много малко време на едно и също място за да се познавате наистина добре. При условие че имаш този вариант, ми се струва логично да се преместиш да работиш там - така ще изкарате повече време заедно, ще го опознаеш и после напускай работа като се убедиш че всичко е ОК. Така на практика не поемаш необмислени рискове. Успех. 

Къде там да се мести?  Laughing

# 177
  • MI
Скрит текст:

Къде там да се мести?  Laughing
Нали на кораб работел и тя можело да работи на същия кораб? До там стигнах с четенето.

Добре завърнала се, Чек!

# 178
So Lucky*, а имаш ли някаква представа за връзките му преди вашата? Имал ли е по-сериозна? Как са се развили нещата?
И има ли възможност да планирате следващата по едно и също време? Т.е. да се виждате през същия интервал, който ще ви бъде постоянен след това. Може би така ще добиете най-ясна представа дали ви устройва  Peace

# 179
  • Куциндрел
Никога не съм си мислила, че ще ми се наложи да избирам между точно тези 2 неща...
На върха на кариерата с съм, висока  позиция с много привилегии, пътувам постоянно, и посещавам най уникални места, работата ми е удоволствие, заплащането- перфектно. До тук добре, но преди малко повече от месец срещнах мъжа за който се пише в книгите...перфектния. Той се влюби първи, после и аз, и сега за да сме заедно аз трябва да си зарежа всичко, казах му че ще го направя, след което той стана още по уникален към мен, и въпреки че сме на над 10 000км разстояние любовта цъфти все повече и повече със всеки изминал ден.

Обаче, не съм сигурна дали постъпвам правилно...Толкова съм раздвоена.
Кое бихте избрали вие? Знам, че всеки си е индивидуален, но наистина имам нужда от малко съвет.
Mr. Green
На 10 000 км за мен всички мъже са перфектни, както и тези и на 1 км, с които се виждам чат-пат и всичко е цветя и рози.

Общи условия

Активация на акаунт