Възходяща кариера или любовта на живота...?

• 22 361
  • 330
  •   1
Отговори
# 195
Лъки, честити ти хубави емоции.

Щом сте толкова увлечени един по друг, дайте си малко време чрез тази предстояща почивка да се поопознаете преди да вземете някакво решение за бъдещето ви. Или иначе казано, дайте шанс на всичко това, което виждате като потенциал между вас, поне за малко да се прояви в действителност.

Приятели сме във социалните мрежи от 7 години, познавам го.
Ами не, въобще не значи това.  Peace

# 196
Лъки, образован и успешен мъж, а ако е хубав и строен не го мисли. Ще имаш добър генетичен материал. (това е в рамките на шегата  Grinning )

Ако аз бях на твое място бих рискувала без да се замисля. Вариантите са да си създам семейство, което има голям шанс да бъде щастливо или да си родя дете, ако  много го искам, и пак да съм щастлива. Според мен е преимущество това, че сте в един и същ бранш, защото знаеш и си подготвена за това какво да очакваш от вашата връзка.

# 197
Мисля си, че това живеене заедно и тестване с години е за хора максимум на 25, където още не се знае накъде ще се наклонят везните- към успех или към омазване на нещата.

Човек на 30+ вече има постижения, стабилизиран е и е общо взето ясен и без изненади.

Така че може и по-смело.

# 198
  • постоянно
Лъки,
 ако мислиш , че He is the One - рискувай .
Понякога се опитваме да играем живота си като  игра на шах, а именно премисляме " какво , ако " и  прочие.

Ако мислиш , че Той си заслужава- Бъди смела!

Hug

# 199
Лъки, всичко е късмет, мила!
Моят мъж го познавах реално, дори и гаджета бяхме като студенти. Разделихме се по негова вина. После пак се събрахме и уж много го познавах, но не се получиха нещата. Никой не може да бъде сигурен. Хората се променят. Постоянно.
Мисълта ми е, че няма как да се застраховаш срещу несполуки.

# 200
Стига с тая кариера! Stop
Авторката няма кариера, има добре платена работа, за която се е потрудила. Да не бъркаме обаче нещата. Кариера има примерно тази млада жена, на възрастта на авторката, Соня Йончева, сопрано

Давам пример с нея, защото тя е женена за мъж с кариера, който подобно на нея пътува непрекъснато. Но те имат дете и Соня, явно иска то да расте пред очите й, а не да го остави на грижите на други, както спомена и Лъки, че смята да постъпи. Как  е решила този въпрос? Много просто, кариерата й позволява този лукс. С нея по света пътува майка й, която гледа детето. Соня може да си позволи да издържа майка си, да плаща пътуванията й, да й осигури комфорт, без да се налага тя самата да се притеснява и сгъстява в дома си.  Защото има кариера. А кариерата във всяка област върви с екстри като съответно заплащане, което позволява да правиш наистина каквото си поискаш, включително да работиш усилено, да пътуваш непрекъснато и да гледаш бебе. Ако не беше майка й, щеше да е скъпо платена бавачка и пак щеше да се получи.
Ако Лъки не може да си позволи да реши по такъв начин въпроса, значи става въпрос за хубава работа, с добро заплащане, носеща й чувство за удовлетвореност. Без кариера. Simple Smile
Е, само за една работа, колкото и да ме удовлетворява, не си струва да пренебрегна шанса да имам деца и да живея с мъж, който искам. Така мисля аз. Авторката...не знам.... Rolling Eyes

# 201
По-добре е да смениш компанията и да работите заедно - ще имате време за опознаване, а пък ако решите - може да започнете с опитите за бебе. Защото другият вариант - ти на сушата, той за 1 месец при теб, след това - пак сама, пак 1 месец заедно - нито опознаване, а може и с бебето да не стане веднага. По-добре малък компромис, отколкото да се хвърлиш със затворени очи в неизвестното.

Сега може и двамата да сте запленени един от друг, и той, като теб да мисли, че вече му е време за семейство и дете, но, това може да е еуфорията от влюбването. Малко ми е странно, че вече коментирате и за деца.... Май хормоните и феромоните взимат връх в момента Sunglasses

# 202
...Защото другият вариант - ти на сушата, той за 1 месец при теб, след това - пак сама, пак 1 месец заедно - нито опознаване, а може и с бебето да не стане веднага. По-добре малък компромис, отколкото да се хвърлиш със затворени очи в неизвестното.
Но ще може да види дали този начин на живот я удовлетворява.
С една дума, това ще са техните битовизми.

# 203
Точно Соня Йончева заминава на друг континент (да пее първа роля в "Метрополитън"), когато бебето й е на 3 месеца. Решава да не изпуска този шанс и това слага началото на възхода й, това е и причината да сте я чували (въпреки че е българка).

Така че примерът не е точно удачен за случая.

# 204
По-добре е да смениш компанията и да работите заедно - ще имате време за опознаване, а пък ако решите - може да започнете с опитите за бебе. Защото другият вариант - ти на сушата, той за 1 месец при теб, след това - пак сама, пак 1 месец заедно - нито опознаване, а може и с бебето да не стане веднага. По-добре малък компромис, отколкото да се хвърлиш със затворени очи в неизвестното.

Това е и моето мнение.
Да се опознаете в работа, почивки.
Сега още всичко е много идеално в началото.
Аз  бих си запазила имотите - и да не тече ще капе.

# 205
  • София
Колкото и да пътув детето с нея и с майка й, все в един момент е хубаво да се застопори някъде и да тръгне на училище. Така че и това не е вариант дългосрочно.

# 206
Тези обяснения за кариерата бяха само за да не й толкова кофти на Лъки, като напусне, нали?

# 207
  • София
Няма какво да се лъжем - кофти е. Аз толкова ревах, че чак получих контракции.

# 208
  • София
Тези обяснения за кариерата бяха само за да не й толкова кофти на Лъки, като напусне, нали?

Пак не си разбрала - за да се покаже Сирен колко по-напред е кариерно от Лъки, защото има такива специални умения, които се подобряват със седенето вкъщи.

# 209
Темата е за това как Мамасита си е намерила мъж, който безропотно да издържа нея и сюрията й деца, докато тя работи над себе си чрез дращене в бг-мама?
Че това си е кариера per se  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт