Фентъзи и фантастика - Тема 10 (гласуване)

• 41 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Ще прочета тогава първата, пък ще видим следващите.
На мен продълженията на Ендър ми харесаха много. Само последната "Рожби на съзнанието" не ми стоеше достатъчно добре, отделно, че ми изглеждаше и недовършена. "Говорителят" и "Ксеноцид", особено, ми доставиха огромно удоволствие.
От друга страна, поредицата за Сянката, с изключение на първата книга, изобщо не ми хареса. Стори ми се прекалено детска и плоска. Нямаше никаква идея, някакъв безкраен низ от прикючения, битки, интриги, на които изобщо не можах да хвана края. Прочетох останалите книги малко на инат, с надеждата, че все пак може да се появи някаква мисъл, ама не би.

# 436
  • Вестерос
Влязох в една книжарница, имат намаление 20% на всичко на Сиела и си излязох с Метро 2033. Антиутопия не съм чела  Embarassed Мисля, че сте я коментирали. Как е?  Flutter

# 437
Аз съм започвала да я чета, стигнах до 174 страница и се отказах. Обожавам антиутопиите и постапокалиптичните книги, но тази нещо не ме грабна. Трябва да ѝ дам втори шанс, явно не съм била в настроение за нея.

# 438
Аз зарязах "Метро" сигурно на около 50та страница. Още си е на четеца и може пак да я пробвам някога. И мен не успя да ме грабне.

# 439
  • Вестерос
Eх, аз ще я прочета, но може да я продам , ако не ми хареса и няма да купувам другите две части Simple Smile Чудех се между нея и Вещерът  Laughing Но тъй като съм била в Москва и в тези метростанции, които бяха в резюмето ми се наклониха везните.

# 440
На мен "Метро 2033" ми хареса, но 2034 беше голямо разочарование.

# 441
И аз едва изчетох метрото.

# 442
На мен "Метро 2033" ми хареса, но 2034 беше голямо разочарование.

заставам зад мнението на Меган - Метро 2033 - добра, метро 2034 - разочарование. разбира се има значение дили човек има общи познания за историята на Русия, ако поне малко от малко се е интересува от периода около Революцията и Втората световна война ще му стане интересно какт са представени различни общества - троцкисти, меншевики, болшевики, хитлеристи, царисти, като всяка владее една или няколко спирки.

Метро 2034 обаче отиде в съвсем друга посока и ме изгуби. малко на руски боеви екшън ми замяза.

# 443
  • Вестерос
ммм интересувам се , да,  Grinning Супер! Видях, че има и Метро 2035.

А нещо за Вещерът, знам , че сте го обсъждали, но тъй като друго ме вълнуваше тогава пропусках. Препоръчвате ли го? Видях, че са 2 книжки по 13 лв.

# 444
Повече книжки е Вещерът - 8. На мен много ми хареса  Peace

# 445
  • Вестерос
 Shocked 8 хммм ще преценя по-нататък, боже толкова много планове за книги ме чакат, още един живот ще трябва. който почва късно да чете  #Cussing out

# 446
Има ги в читана

# 447
Вещерът зарязах по средата на първата, прекалено детска ми беше.

# 448
То интересното почва от втората нататък. Първата са сборни разкази - още се е упражнявал по темата автора  Mr. Green

# 449
Тифани, аз от дете много чета и пак мисля, че няма да ми стигне един живот да прочета всичко, което искам. Simple Smile
Ама вярно, че като дете, тази мисъл, че няма да успея да прочета всички хубави книги, доста ме плашеше.

Общи условия

Активация на акаунт