КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 256
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Някой да е слизал на Корсика от Круиз.Имам въпроси. Гръцките кораби са по-стари ама става.

Мин.година слизахме в Аячо.Много ни хареса, всичко е на пешеходно разстояние, ние се разходихме по плажната алея доооста на далече, там всичко е свързано с Наполеон -къщата, музеи, паметници, площади..Много хубаво пазарче имаше, с ръчно направени сапуни, домашни сирена, кашкавали, суджуци.
Много палми, яхтички..въобще - красиво! Peace

И ние се оправяме сами по пристанищата. Мин.година на Армония имаше 100 българи на борда. Като слизаш тръгваш след българите и няма да сбъркаш - те винаги знаят как най-изгодно да разгледаш града.  Laughing

# 211
Благодаря ви много. Аз намерих и пост на Блед
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=899451.msg32747530#msg32747530
Както винаги ясно и точно. Търся други по маршрута.

# 212
  • Някъде Там
Здравейте,

въпроса ми не е за круизи а за ферибот от Гърция към Италия или обратно.
Смятаме да ходим на море в Гърция и искаме да разгледаме и Италия. Порових се из интернет за  фериботи, но реших да питам и вас че имате повече опит. Става въпрос за юни месец за 2 възрастни с 2 деца ( 6 и 7 години). Благодаря ви предварително Simple Smile По-нататък ще ви тормозя и с каюти ако стигнем до там Simple Smile bouquet

# 213
Самолетните билети до Италия вероятно ще са по-евтини от ферибота.

# 214
Здравейте,

Смятаме да ходим на море в Гърция и искаме да разгледаме и Италия. Порових се из интернет за  фериботи, но реших да питам и вас че имате повече опит. Става въпрос за юни месец за 2 възрастни с 2 деца ( 6 и 7 години). Благодаря ви предварително Simple Smile По-нататък ще ви тормозя и с каюти ако стигнем до там Simple Smile bouquet
Има си тема четете
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=775457п

# 215
Здравейте, може ли да ми кажете най-удачният транспорт от летището в Бергамо до пристанището в Савона? Полетът ни каца в 7,45ч., а корабът отплава в 16,30ч., т.е. до 14,30 трябва да се чекираме.

# 216
Здравейте, може ли да ми кажете най-удачният транспорт от летището в Бергамо до пристанището в Савона? Полетът ни каца в 7,45ч., а корабът отплава в 16,30ч., т.е. до 14,30 трябва да се чекираме.

Моето отплаване също е от Савона, но за по сигурно и спокойно взех полет предният ден и после влак от Милано до Савона има такъв в 11.10часа от гара Милано централе и пристига на Савона в 13.30, аз заложих време и за трансфер от Бергамо до Милано и затова избрах влак в 11.30 часа. Може и да успееш . Честно казано, не ми се рискуваше, нощувката в Савона ми е на 70 евро, които ще компенсирам с евтиният полет от София до Милано и билета за влака. На връщане пък съм резервирал хотел в Бергамо, тъй като полета е твърде рано. Това е!

# 217
  • sofia
На гарата в Савона има шатъли до пристанището - 5€ на човек

# 218
На гарата в Савона има шатъли до пристанището - 5€ на човек

Любче, а в обратната посока от пристанището на Савона до гарата има ли, че влака ми е  рано и не знам пеш дали ще успея, ако не такси, но не мога да видя на гугъл мапс точно какво има около пристанището/круиз терминала/ той нали е един и то този който е до кулата или нещо такова???

# 219
  • sofia
Точно до кулата спират корабите, но до гарата с бърза крачка са поне 25 мин. по главната улица. Таксито е 10-15€, че на нас ни се наложи в една тъмница да взимаме.

# 220
  • Някъде Там
Здравейте,

Има си тема четете
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=775457п

Ами тя от времето на динозаврите тази тема, но благодаря ви все пак  bouquet
Намерих си начин къде и как да проверя, явно сте негостоприемни тук  Simple Smile

# 221

Рових се да ви намеря отговор там го има.и темата е актуална както и тук хората са повече от любезни.

# 222
Пак моля някой които е ходил на круиз в САЩ, какви документи показвахте на имиграционните? Само букинг номер достатъчен ли е.

# 223
  • На планетата земя
Пак моля някой които е ходил на круиз в САЩ, какви документи показвахте на имиграционните? Само букинг номер достатъчен ли е.

Да,достатъчен е,нямам спомен да съм носила други документи,освен паспорта.

# 224

Да,достатъчен е,нямам спомен да съм носила други документи,освен паспорта.
Мерси. Hug

Общи условия

Активация на акаунт