КРУИЗИ /Тема 9/

• 102 078
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Не става! Май само на място на кораба ще стане работата  newsm78
Само на кораба ще стане. Борих се с подобна регистрация при 4 круиза...и не...и нестава. Последният ни круиз миналата година отидах на ресепцията на кораба и теказват: "Вие сте регистрирана!" и ми смениха ID картата със сребърна. Но пак имаха грешка-съпругът ми нямаше достатъчно точки, а ние винаги пътувахме заедно. Не го намериха в списъка на един от круизите ни и той не получи сребърна карта!
Дано при теб всичко е наред! Приятно плаване!

# 271
  • Плевен
Само на кораба ще стане. Борих се с подобна регистрация при 4 круиза...и не...и нестава. Последният ни круиз миналата година отидах на ресепцията на кораба и теказват: "Вие сте регистрирана!" и ми смениха ID картата със сребърна. Но пак имаха грешка-съпругът ми нямаше достатъчно точки, а ние винаги пътувахме заедно. Не го намериха в списъка на един от круизите ни и той не получи сребърна карта!
Благодаря много  Hug

# 272
Благодаря много  Hug
И при мен така. Сега си купих круиз от бг агенция и те ми казахя, че съм натрупал отстъпи в МСЦ и ползвах 5%. Така че не се притеснявайте водят си статистика хората и само като подадеш името и излизат процентите.

# 273
  • София

Имам още един въпрос.. каква е процедурата с безплатния uprade на кабина? Резервацията ни е с такава опция,  но не знам как да се възползвам Rolling Eyes
Трябва да пиша на компанията, която ми резервира круиза или когато се качим на кораба трябва да кажа на служителите на рецепцията
И аз се интересувам, ако някой има инфо и ли го е правил Peace

# 274

Имам още един въпрос.. каква е процедурата с безплатния uprade на кабина? Резервацията ни е с такава опция,  но не знам как да се възползвам Rolling Eyes
Трябва да пиша на компанията, която ми резервира круиза или когато се качим на кораба трябва да кажа на служителите на рецепцията
И аз се интересувам, ако някой има инфо и ли го е правил Peace
Аз съм работила на рецепция да може.Но трябва кабината ви да от вида гарантирана,а не вече дадена с номер.ако има свободни е възможна размяна.

# 275
Здравейте, настанявам се при вас в темата, защото се оглеждам за поредния ни круиз и ми трябват идеи.. Mr. Green  Круиза най-вероятно ще е декември, защото тогава имаме отпуски. Но сега умуваме маршрута и кораба... newsm78
Някой плавал ли е с Коста Луминоса? Ние сме плавали само с Коста круизис и май не ни се сменят... Имахме идея да се качим на най-новия им кораб Коста Диадема, но маршрута му ни е познат...

# 276
  • Пловдив
Пътечке, за Луминозата не знам /мисля, че адашката пътуваше много с Коста, но отдавна не се е мяркала, дано дойде да каже/, но все пак да ти кажа, ако намериш нещо по-изгодно или с по-хубав маршрут от друга компания, действай. Казвала съм и друг път, Костата /поне при маршрута , на който сме го пробвали/, беше най-слабият ни круиз откъм ... е, храна  hahaha hahaha hahaha Обаче дават много изгодни цени и сега пак гледам към тях  newsm78 Лятото сме замислили балтийски столици, пу да не ни мине котка път, и ако докато се натуткам да резервирам не се промени нещо драстично, ще сме с тях. Няма кой да ги бие по цена в северните маршрути. Миналата година фиордите пак беше така... Дори МСЦ бяха по-скъпи, сега отново е същото. За декември ... понеже и аз гледам натам, имаш избор от Арабски залив, Източно Средиземноморие, Канарски острови, и нещо екзотично. Аз се двоумя между круиз из Азия /Тайланд, Виетнам, Сингапур/, или ... Австралия и НЗ, но там цените са малко хлъц. Обаче, човек и да иде самостоятелно пак е безумно скъпо, та може би си заслужава. Сподели, ако намериш нещо интересно иначе  Peace

# 277
  • София

Аз съм работила на рецепция да може.Но трябва кабината ви да от вида гарантирана,а не вече дадена с номер.ако има свободни е възможна размяна.
[/quote]
Е, не  Confused
Аз имам номер.. демек няма шанс, така ли?

# 278
  • sofia
Момичета, тук съм! Чета ви
Пътечке, аз от миналата година гледам на Коста - 14 дни - Мадагаскар, Реюнион, Сейшели и Мавриций - миналата година с полет от Милано стигна цената до 1300евро, ама ние бяхме платили билети за Доминикана, даже по едно време круиза беше 700-800 евро и имаше билети 400евро.

За тази година гледам това и пак 14 дни Хонг Конг, Камбоджа, Виетнам, Сингапур, но не с Коста.
Не робувам на компанията, на всичко се качвам, добра цена и маршрут да има

# 279
Ох момичета, то избор много, ама имаме преди Коледа само 7 дни ваканция...  ooooh! Лятото ще си издухаме цялата ваканция за БГ и не остава за по-голям круиз... Другото което е ММ не иска и да чува за друга круизна компания, само Коста...Та в предвид това избора не е голям, както luba_rizova казва... До Дубай и Канарите сме ходили, сега пак гледам за по-къс вариант Средиземно море... И излизат два варианта - Диадема и Луминоса... Диадемата е ОК, но круиза му сме минавали с друг кораб и остава само Гръцки острови май... Гледам и възможност да вземем тези 7-8 дни през ноември, тогава може да има по-голям избор на дестинации...  Mr. Green
А така ми се иска зимата някъде на топло... Hug

# 280
дунавтурс, на сайта им, всички екскурзии

# 281
Ние ще пътуваме с Коста Диадема другия месец моля някой да препоръча близък плаж на Палма де Майорка 🤔🤔

# 282
дунавтурс, на сайта им, всички екскурзии

bouquetБлагодаря! Вече бях изгубила надежда за отговор...

# 283
Ние ще пътуваме с Коста Диадема другия месец моля някой да препоръча близък плаж на Палма де Майорка 🤔🤔

Mоже ли после да споделеиш как е Диадема, обслужване, атракции и отношение на персонала... Mr. Green

# 284
  • Благоевград
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще бъда благодарна за отговори  bouquet
Родителите ми решиха да се запишат на круиз. Бяха дали капаро и преди 2 седмици доплатиха цялата сума. Но за съжаление няма да могат да пътуват поради здравословни причини. От агенцията са им казали, че си губят парите и няма да им възстановят сумата. Това така ли е? Има ли начин да се възстанови поне част от сумата, да си задържат само капарото, което бяха дали в началото, а останалите 500 евро да бъдат възстановени?

Общи условия

Активация на акаунт