ЛЮБИМИТЕ ВИ ГрИМОВЕ

• 4 643
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Не съм в България, стандартът тук е друг. Много са, но са качествени и аз ползвам само тях.

Kryolan са ми любими и можеш да си направиш палитра от желаните цветове. Имат всякакви продукти - професионални са.

# 16
Не съм в България, стандартът тук е друг. Много са, но са качествени и аз ползвам само тях.

Kryolan са ми любими и можеш да си направиш палитра от желаните цветове. Имат всякакви продукти - професионални са.
Няма лошо щом можеш да си ги позволиш. Peace

# 17
четейки форумите виждам, че доста жени си позволяват Ести, Ив Сен Лоран, Шанел и т.н., които не са по-евтини?
Според мен е странно да си позволяваш такива в България имайки предвид стандартите.

Аз лично предпочитам да дам повече пари за 1 продукт, отколкото за 5 по-евтини.  Естествено не налагам мнение  Hug

# 18
четейки форумите виждам, че доста жени си позволяват Ести, Ив Сен Лоран, Шанел и т.н., които не са по-евтини?
Според мен е странно да си позволяваш такива в България имайки предвид стандартите.

Аз лично предпочитам да дам повече пари за 1 продукт, отколкото за 5 по-евтини.  Естествено не налагам мнение  Hug
Който може си купува, аз и да искам не мога да си позволя да дам толкова парички за сенки! Laughing newsm25

# 19
Ако някой ми препоръча по-евтина алтернатива на матова палитра с цветове като бежово (светло и тъмно), черно, сиво и някакъв розов нюанс бих се радвала?

# 20
Ако някой ми препоръча по-евтина алтернатива на матова палитра с цветове като бежово (светло и тъмно), черно, сиво и някакъв розов нюанс бих се радвала?
http://www.enzo.bg/makeup-revolution/flawless-matte-palitra-ot-senki-za-ochi/
Тези са добри. Peace

# 21
  • София, Западен парк
Хелия,ти успяваш ли да загребеш продукт от перлите на Ейвън?Аз не успявах,или съм случила на лоша партида,или нещо не съм имала подходяща четка под ръка.
Бледички са,да, но на мен ми вършат работа. Аз виждам достатъчно продукт по четката като загребвам. Да не би да са по-стари твоите? Rolling Eyes
Мерси, Хелия! Сега видях, че си уточнила още в първия пост, че са СС. Питах, защото ейвън имат освен СС, озаряващи и бронзиращи.
Любими сенки за ежедневен грим: Healthy Glow на ейвън.
http://borryana.snimka.bg/super-expensive-cars/avon4-17.941372.37798856
Healthy Glow са долу при нюансите, Warm Cashmere не са ми любими.

# 22
Ейвън имат хубави неща! Peace Аз използвам бронзиращи перли Avon Glow.

# 23
# 24
Браво,радвам се и дано останеш доволна!

# 25
  • Щастлива мама на 3 слънца
Страхотни са

# 26
Момичета, здравейте ! Heart Eyes
Аз използвам фондьотен на Sephora (Teint infusion),той е в стъклена опаковка с дозатор-пипета и на практика от едно дръпване с пипетката, ви дава точното количество за едно нанасяне  Peace
Той е на водна основа, но е изключително покривен (поне върху моята кожа), след като попие, не усещам, че нося грим, изключително лек е. Използвам и течен коректор на Sephora, съчетан с фондьотена прави чудеса !
Коректор-стик имам на Balea, противно на очакванията ми, върши страхотна работа, чудесен е и много покривен.
Сенките за очи, също са Sephora, имам и Revolution, спиралата сменям почти всеки път с различна, червила имам много - Sephora, Max Factor, Golden Rose, а наскоро си купих едно червило от DM, на опаковката пише "Miss Sporty", на етикетчето "My BFF", страхотно е, матово с леки перлени отблясъци.
Харесвам гланцовете на Flormar, използвам ги вече 6-7 години.

# 27
Момичета, здравейте ! Heart Eyes
Аз използвам фондьотен на Sephora (Teint infusion),той е в стъклена опаковка с дозатор-пипета и на практика от едно дръпване с пипетката, ви дава точното количество за едно нанасяне  Peace
Той е на водна основа, но е изключително покривен (поне върху моята кожа), след като попие, не усещам, че нося грим, изключително лек е. Използвам и течен коректор на Sephora, съчетан с фондьотена прави чудеса !
Коректор-стик имам на Balea, противно на очакванията ми, върши страхотна работа, чудесен е и много покривен.
Сенките за очи, също са Sephora, имам и Revolution, спиралата сменям почти всеки път с различна, червила имам много - Sephora, Max Factor, Golden Rose, а наскоро си купих едно червило от DM, на опаковката пише "Miss Sporty", на етикетчето "My BFF", страхотно е, матово с леки перлени отблясъци.
Харесвам гланцовете на Flormar, използвам ги вече 6-7 години.

На каква цена е фон дьо тена на Сефора? Аз използвам на Мейвълин,но нещо не ми пасват цветовете на кожата. Иначе като цяло е хубав фон дьо тен и покрива доста добре. Peace

# 28
Цената е между 35 и 40 лв., но за мен това е най-добрата инвестиция, защото фондьотена е много икономичен, както казах е с пипета-дозатор и дава точно толкова, колкото трябва за едно нанасяне. Аз се гримирам почти всеки ден, купих го през лятото, накрая на Юни и свърши малко преди коледните празници. Сега този ще издържи поне до Май  Hug
Другият фондьотен, от който съм довална е Karaja - Skin Velvet, той струва 30 лв.и също е страхотен.

# 29
Благорая! Като свърши на Мейбълин ще си купя на друга марка, а може и от този.Но и на Мейбълин също кара доста време, имам го от лятото, слагам си всеки ден почти, а още има доста. Но както казах вече цветовете нещо не ми допадат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт