Звездни компромати - 314 част

• 109 677
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София

А ,ясно ти си вадиш думи от изречението и си интерпретираш,какво значение има  целият пост😁
Мерси
Не, само тези думи интерпретирам, не, а ги разбирам.  Mr. Green Wink Ма ми беше приятно да си поговорим, де, та не отиде на халос.

Jane2013, това не е занимаване с чуждите животи, това е занимаване с това за какво се харчат нашите пари. С чуждите животи се занимаваме, когато обсъждаме Брад Пит, той каквото прави не е за наша сметка. Докато т. нар. първа дама, каквото животно нема по закон у нас, тези неща сега ги прави с парите за близалки на стотици деца. Например.
Супер логика, щом харчи бюджетни пари можем да я обиждаме, да я плюем и не само нея, родители, братя, сестри....
 Joy
Начи гледай каква си... Аз казвам леко иронично, че не сме зли завистливи глигани, а ангажирани политически гражданки, ти сега забиваш пак на кое е богоугодно. Има тема за православни пости и прочее, нека там да се обсъдят доброто и злото. В звездни компромати не знам какво се очаква да се пише, но ако то даваше отражение в света, реалния имам предвид, досега Анджелина Джоли щеше да е умряла в адски мъки и то стотици пъти. То, споко и пийс. Peace

# 601
Сега ще изпишем 5-6 страници в чуденка коя е особата! Дано ни подшушнат поне!

# 602
  • Пловдив
Jane2013 трябва да ни каже, иначе няма да можем да заспим.

# 603
Янтра, защото виждам двоен аршин, едната се обсъжда, а за другата се траеше! Лично мнение  Peace
Иначе ние сме си клюкарки,  де!

Judi Dench- Stunningly beautiful!

# 604
  • Варна
И аз май сега падам от луната, за Плевнелиев ли става въпрос?
И аз като теб...

# 605
  • Пловдив
Янтра, защото виждам двоен аршин, едната се обсъжда, а за другата се траеше! Лично мнение  Peace
Иначе ние сме си клюкарки,  де!
Ти кажи коя е, гарантирам ти, че ще я обсъдим.

# 606
  • София
Аз вече порових за бившия  Mr. Green - първо прессекретаря Мария някоя си, после културната съветничка Гуркова, тя май е и на настоящия съветник.

# 607

И за да не съм спам еди чуден Пиърс Броснан с жена си и децата си на премиерата на нейния нов документален филм.

Скрит текст:

Чуден Heart Eyes Той ми е любимият агент 007.

Вайола Дейвис
Скрит текст:

И няколко стари кадъра на филмови легенди:

Чарли Чаплин, Vanity Fair 1931
Скрит текст:

Марлене Дитрих, Vogue 1942
Скрит текст:

Марлон Брандо, Vogue 1948
Скрит текст:

Грета Гарбо, Vanity Fair 1929
Скрит текст:

Джейн Фонда, Vogue  1959
Скрит текст:

# 608
  • София
Чак сега си давам сметка колко много е спестила Ю. Плевнелиева на всички - и претенции, и пари, и излагации всякакви. Браво, разумна излезе жената!  Laughing

# 609
  • София
Emelie, вдъхнови ме Simple Smile
Brigitte Bardot Heart Eyes
Скрит текст:

# 610
Чак сега си давам сметка колко много е спестила Ю. Плевнелиева на всички - и претенции, и пари, и излагации всякакви. Браво, разумна излезе жената!  Laughing
Помня ,че тогава се коментираше,че била отказала охрана /значи и е предлагано/
И колко пък да е спестил,като трябваше да го охраняват в домът му.
Въобще нещата вече са грозни и смешни.

# 611
Охраната на семейство Плевленлиеви всъщност ни излезе доста по-скъпо. Той не пожела да се премести в резиденцията, а си остана в затворения комплекс, в който си живееше. Затова се наложи да обезопасяват допълнително неговата къща, плюс да се наеме допълнително къща в съседство, плюс специални охранителни мерки за целия комплекс. (Те затова принципно ги местят и президент и премиер в резиденциите, две съседни, тъй като там вече си е обезопасено и се охранява).

# 612
  • София
Помня ,че тогава се коментираше,че била отказала охрана /значи и е предлагано/
И колко пък да е спестил,като трябваше да го охраняват в домът му.
Въобще нещата вече са грозни и смешни.

MG, излишно се палиш за най-малкото нещо в опита си да защитаваш.
Много добре знаеш, че по нашия закон жената на президента няма право на държавна охрана, нито на лична кола с шофьор.

# 613

Много добре знаеш, че по нашия закон жената на президента няма право на държавна охрана, нито на лична кола с шофьор.

Grinning Grinning Grinning
Верно ли? По нашия закон? Я пак.

П.С. На Плевленлиев любовницата му се ползваше с тези благинки също.

# 614
  • Пловдив
П.С. На Плевленлиев любовницата му се ползваше с тези благинки също.
Коя е де?

Общи условия

Активация на акаунт