Звездни компромати - 314 част

• 108 180
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А някой знае ли какво образование има първата ни дама? Търсих, но не успях да намеря...

# 706
Абе защо така не ми се отварят инстаграмските снимки... имам профил, изтрих бисквитките, а не и не... ooooh!

# 707
А някой знае ли какво образование има първата ни дама? Търсих, но не успях да намеря...
Има тема за президента,питай там

# 708

То се беше оказало, че не е завършила и езиковата гимназия, за която се твърди в биографичните й справки Whistling

# 709
Подранил малко Минчев с мартениците.

# 710
  • Once there was a Hushpuppy...

От скоро пиша тук, но оставам със впечатление, че тук на поразия се слагат етикети. Кой ку*воляк , кой нещо друго.  Grinning Няма как познавайки само даден медиен образ на човек, да съдим за цялостната му личност.

Абсолютно съм съгласна с теб Peace
Но, представи си, и не само ти, че има такива, които познават някоя от набедените за ку...к и могат да имат мнение. Трябва ли да се разкаже житието и битието на някоя от днешните фолк идолки на подрастващите в темата, за да се повярва, че тя е такава!?

Анджелина има ли на къде да стане по-слаба...то, бива ококорване, физиономията й се промени от толкова слабост. А, каква беше хубава, като младичка.

Коремът и Бионсе  Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 11:12 от Hushpuppy

# 711
Кейти Пери пуска колекция обувки,ето и фотосесията към нея:
Скрит текст:

Гуен Стефани:
Скрит текст:

Селена Гомез сама на Св.Валентин,но са си с Уикенд иначе:
Скрит текст:

Адриана Лима:
Скрит текст:

# 712
  • София
Тя си беше пролетариат от панелката в Красна поляна и много й личеше.
Mдааа, престъпление голямо е това Laughing Все пак родният "елит" е съставен само от отраснали с ваканции на Ривиерата аристократи.

п.п. между другото, сякаш точно родените на жълтите павета са най-голямата излагация в нашия елит, с евтините си вулгарни изцепки по "светски" мероприятия, докато на пролетарките като Зорка поне не сме виждали циците и вагините в едър ракурс (да ви напомням ли от какво семейство е Андреа например, определено не е раснала в панелка)

Ти говориш за парвенюта.
Скрит текст:
Ние буржоазия нямаме, благодарение на едни хора, чийто деца сега искат да ни управляват. С вулгарни изцепки за 'криминални престъпления' и 'вината с мезетата'. Sick Sick Sick Малка част от елита ни е останал жив и в България, много чето идеологически претопен.
Елитът е замененен от 'природно интелигентни', които заради заслуги към партията и Россия, заемат високи постове. Това, мисля, са общоизвестни факти.
Зорка беше изключително смешна, защото, както се изрази някой тук - не може до вчера да си търкал загорели тенджери, а после да си адекватен в ролята на съпруга на президента Peace
Същото се отнася и за съпругата на президента Желев и на Костов, за другите, нямаше, като че ли големи изцепки Peace

# 713
# 714
Страхотна Рири!  Heart Eyes

# 715
KING  Heart Eyes

Скрит текст:

GIF
Скрит текст:

# 716
  • Gotham City
Вече Бионсето ли е крал?

# 717