Звездни компромати - 314 част

• 108 390
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Очаквах нашата Утроба да се е притеснила от тази на Бионсе, но засега си е показала само...краката
https://www.instagram.com/p/BQdHXw9gBcD/
Гащите къде са ѝ? Mr. Green Joy Crazy

# 61
Изненадана съм от себе си, но харесвам късата коса на Буковска.

Скучно е всички жени да са с къси безлични еднакви нослета- това по адрес на забележките за носа на Пенелопе. Не ми е любимка, но корекция на носа ще я обезличи.

# 62
Маалко само да прибере нагоре юздичката или да вдигне връхчето. Ето толкова, колкото да се получи като при София.

# 63
  • Пловдив
И още едни близнаци - Стелла и Естер - с Мадона Simple Smile

Скрит текст:

И с Лудрес:

Скрит текст:

На мен Йоана Буковска по принцип ми харесва, но с тази коса - не. Не обичам къси коси.

# 64
  • София
Мангалсе Джей Зи-фова изобщо няма да я коментирам.

Гагата има искрица симпатия от мен заради Металика /чийто фен не съм, ама заради рока/ и органичната ѝ лудост Simple Smile

Буковска е толкова антипатична, ледена и остра, че си е тамън с това на главата сега.

Пе е разкошна Heart Eyes

# 65
Толкова ми е противна Буковска.
Между другото същото е мнението ми и за семейство Слабакови.

# 66
  • Варна
Очаквах нашата Утроба да се е притеснила от тази на Бионсе, но засега си е показала само...краката
https://www.instagram.com/p/BQdHXw9gBcD/
Тази ми е върха на антипатичността  Sick
А, дори не съм я гледала в Брадъра.

# 67
Русото не е цвета на Цвети Стоянова. Тя сега с гадже ли е? Нали се беше хвърлила, пардон паднала, заради тогавашния ѝ Flutter

# 68
Благодаря за темата!
Пенелопе Круз с тази прическа ми прилича повече на сестра й - Моника.
Докъде ли ще стигне Бионсе, тръпки ме побиха от една от снимките на Грамитата, където "пада" максимално назад със стола, като част от шоуто   Simple Smile

Адел да не се прави. В началото го раздаваше наперена с двата албума, с които се прочу и жъна ли, жъна награди, без да й пука кой още заслужава. Подозирам, че зад океана може примерно мъжа на Бионсе-то или някой негов "авер", да е помогнал с издаването и разпространението на албума на Адел в Америка и тя сега го раздава "ама не трябваше, мерси все пак"  Simple Smile

Всъщност, Адел не беше ли бременна отново и тя?

# 69
Русото не е цвета на Цвети Стоянова. Тя сега с гадже ли е? Нали се беше хвърлила, пардон паднала, заради тогавашния ѝ Flutter

Още са зедно  Peace

# 70
Маалко само да прибере нагоре юздичката или да вдигне връхчето. Ето толкова, колкото да се получи като при София.

Е, не е нужно всички да са като София, скучно би било. За мен Пенелопе е съвършена и нищо не трябва да пипа. Ако бях мъж, щях да съм влюбена завинаги.

# 71
Нали знаеш, че на всички хора носовете д възрастта увисват? Като остарее направо ще си го захапва Laughing и аз я харесвам! Peace

Вижте Ани Салич в новините - чисто нова е! Crazy Изглежда на 39(в лицето)! Sunglasses

# 72
Нали знаеш, че на всички хора носовете д възрастта увисват? Като остарее направо ще си го захапва Laughing и аз я харесвам! Peace

Вижте Ани Салич в новините - чисто нова е! Crazy Изглежда на 39(в лицето)! Sunglasses
Точно я гледам, че е супер опъната, няма грам бръчка. Crossing Arms

# 73
Да, точно се чудех на какво ли се дължи Crazy

А Слабакови са много готини като семейство, аз ги харесвам.Луди някакви и без да им пука как и какво говорят, но са супер добронамерени и мили.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт