Звездни компромати - 314 част

• 108 368
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И мен не ми харесва руса Цвети. Изгори си косата при онзи кондаков. Някой следва ли я в инстаграм? Профилът и вече е заключен.
Заключен ли е? Аз я следвам доста преди инцидента с нея - мисля, че след бенефиса на момичетата изтри всички снимки, които имаше. Сега качва Дубай, Кондаков, нацупени устни, много клишета и чат-пат по някоя снимка с гаджето...
Почти съм сигурна, че ще я видим във вип брадър.

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 08:25 от Раче Oсмокраче

# 106
И с Лудрес:
Скрит текст:

Като гледам лицата на тези деца си мисля, че ги взеха само да се снимат с тях и после ги зарязват на бавачките.

Не мисля, че е проблем за нея. Имат доста прилични пари от състезанията и се пенсионираха с пенсии над 1000 лв.  Peace

Пенсии над 1000лв в България няма, тавана е 910 все още.

# 107
  • София
Скрит текст:
И с Лудрес:
Скрит текст:

Като гледам лицата на тези деца си мисля, че ги взеха само да се снимат с тях и после ги зарязват на бавачките.

Не мисля, че е проблем за нея. Имат доста прилични пари от състезанията и се пенсионираха с пенсии над 1000 лв.  Peace
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5767276

# 108
  • До морето
То пенсии не дават и на 20- годишни, ама ей на - те взимат. Пенсиите на олимпийски медалисти са за постижения и нямат общо с пенсиите на бабите и техния таван!

Специално за гимнастичките се говореше за около 1100 лв.май, но не знам дали Цвети Стоянова взима. Все пак тя не беше в Рио.

# 109
# 110
Отвратителна е Ваня.

# 111
# 112
  • София
Ваня Червенкова на Азис е замязала.

# 113
hahaha

Толкова е жалка Ваня! Дали наистина не се усеща?!

Явно - не. Наблюдавам жени на 50г. и около тях, от хормоните ли, от нещо друго ли се бъгват точно в главата. Изобщо не се усещат, че са по- зле от тийнове в поведението си. А при някои не отминава, за жалост.. О. да, и съвети не приемат!

# 114
Послушно момиче е Ива. Махна червеното червило. Mr. Green Сега за лигнята, надувките и малко да постегне тийнейджърката, ако слуша като чете тук, ще я призная. Сепак пиар е, тук даваме адекватни съвети безплатни всякакви! Да се възползва Grinning Wink

# 115
  • Rock & Roll feeling ...
Като видях Ива си припомних това клипче ...

# 116
Скрит текст:
И с Лудрес:
Скрит текст:

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5767276

Разликата между пенсия и това, за което се говори в случая е много голяма, да не се бъркат понятията   Peace

# 117
Бионсе все пак за първи път е бременна  Wink аз на това отдавам цялата показност и фукане. Ама много кич, шекер,  лъскаво и мазно... много бееее.

# 118
Съфорумката ни графиня в момента е в БТВ.

# 119
  • bad@ss
Симпатяги  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт