Звездни компромати - 314 част

• 108 373
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Русото не е цвета на Цвети Стоянова. Тя сега с гадже ли е? Нали се беше хвърлила, пардон паднала, заради тогавашния ѝ Flutter

Още са зедно  Peace
Ама това ли е била причината?
О, не знам. Аз пък много я харесвам руса  Grinning
Кейти Пери не прилича на себе си. Или аз съм забравила как изглежда  Mr. Green
На Рита мога да завиждам само за новите и' клепачи Mr. Green Само за очна линия  Heart Eyes

# 91
 Heart Eyes
Наталия Водянова с най-големия си син:
https://www.facebook.com/natasupernova/posts/1107331052729849

# 92
За Цвети Стоянова никой не смее да пише нищо, еле пък да задава въпроси откъде има пари за периодични разходки до Дубай и защо няма ни една снимка с момичетата от състава.
Покрай нейния случай медиите бяха силно оплюти и сега си траят. Лично аз се радвам, че е добре и се надявам да намери своя път.

# 93
Защо ми се чу,че Адел пееше фалшиво?
Ми не ти се е счуло.

# 94
  • Бургас
Защо ми се чу,че Адел пееше фалшиво?
Ми не ти се е счуло.

Joy Joy Joy
Успокоих се и аз!Реших,че грешката е в мен.

# 95
  • където ми харесва
Тя след операцията на гласните струни, не може да хване добре  някои тонове.

# 96
Ох, гледам в Господарите извадки от пресконференцията на Гришо... Joy ooooh! Нямате представа какви коментари правят и какви дебилни въпроси му задават представителите на ... медиите hahaha Няма такива малоумници! Crazy

# 97
  • Вестерос
Деми Лавато

Скрит текст:

Алиса Милано

Скрит текст:

Лили Колинс
Скрит текст:

# 98
Много красива Деми на червения килим Blush Отдавна не ми е харесвала толкова много.
Джей Ло също ми хареса на събитието, както и гримът на Рири ми допадна много.
Адел я обожавам като изпълнител и се радвам, че обра наградите. Не ми хареса, че си счупи статуетката, за да даде и на Бионсето, на която последният албум за мен е много зле. Само си събира прах вкъщи.

# 99
А как хубаво псуваше Адел на тези награди... ooooh!

# 100
  • До морето
И на мен ми направи впечатление, това fuck за нищо го няма.

# 101
  • София
Наистина Цвети няма нито една снимка с момичетата от отбора, но то и останалите май се засичат само по фотосесии. Явно са били наистина близки и сплотени само около тренировките (в което няма нищо лошо, разбира се).

Явно е много популярно да си блогър/ влогър в днешно време - то Ирина Т., Вихра, ето сега и Лили (от ББ) - http://oleole.bg ... олеле!

# 102
 Адел е голяма селяндурка.

# 103
Аз хич не я харесвам руса Цвети. Някак безлична ми стои.
Да, постоянно качва снимки от Дубай. Медиите пишат,че тренирала там и била на рехабилитация.

# 104
И мен не ми харесва руса Цвети. Изгори си косата при онзи кондаков. Някой следва ли я в инстаграм? Профилът и вече е заключен.

Общи условия

Активация на акаунт