Звездни компромати - 314 част

• 108 301
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Винаги съм харесвала Робърт Патинсън, но модните му решения в повечето случаи ме втрещяват

Скрит текст:

Чарли Хънам обаче винаги е прекрасен и спретнат.
При мен е обратното - харесвам модните му решения  Laughing

# 256
  • Варненска клюкарка

Само се чудя,когато детето й започне да борави със смартфони,фейсбуци,инстаграми,гугъл и пр. ( с една дума като се научи да чете  Laughing ) , как ще му обясни гъзурченията си и целия к*рвалък дето бълва  Thinking
Оо, когато малката започне да разбира какви чупки прави майка и по снимките няма да и правят впечатление че с такъв родителски пример дето го има и от майка си и от баща си..... Децата следват най-близките поведенчески модели или накратко няколко известни народни мъдрости описват доста точно бъдещата картинка- с какъвто се събереш такъв ставаш, крушата не пада по-далеч от дървото и прочие.....

# 257
# 258
Най ме впечахлиха Уил Смит със зелената якичка над ревера и жена му с голия корем.  hahaha
Харесаха ми повечето, имайки предвид модата от тогава.

# 259
  • Оптимист по принуда
Абсолютно същото впечатление и при мен  Simple Smile

# 260
  • Пловдив
Има рокли които съм виждала подобни и в последните години по Оскарите (Грамита и прочие). Явно някои неща са непреходни.

# 261
  • София
От ретро снимките на Оскарите харесах само Никол Кидмън, другите са ми като за наградите на Мтв - или кич в напън на оригиналност или твърде обикновени.
Този сайт - блогът на Лилито е кошмар, в технологично отношение, доста счупен, да не говорим колко безинтересен като информация. Явно следва стъпките 'без етикети', но там нещата приключиха, трудно се поддържа интерес, когато единственият фокус е твоята уникална личност Laughing
Това, което ме смути най-много, обаче, са ужасните устни на Лили. Това, което е направила с устните си е кошмарно, във видеото с грима, направо ми се додрайфа. Sick

За първи път не ми хареса изпълнението на Бийонсе, а това на Адел на Fast Love на Джордж Майкъл е опияняващо, звучи така тъжно, меланхолично, нейният глас те кара направо да си срежеш вените Crazy

# 262
# 263
  • Rock & Roll feeling ...

Само се чудя,когато детето й започне да борави със смартфони,фейсбуци,инстаграми,гугъл и пр. ( с една дума като се научи да чете  Laughing ) , как ще му обясни гъзурченията си и целия к*рвалък дето бълва  Thinking
Оо, когато малката започне да разбира какви чупки прави майка и по снимките няма да и правят впечатление че с такъв родителски пример дето го има и от майка си и от баща си..... Децата следват най-близките поведенчески модели или накратко няколко известни народни мъдрости описват доста точно бъдещата картинка- с какъвто се събереш такъв ставаш, крушата не пада по-далеч от дървото и прочие.....

Струва ми се много страшно такава да ти е семейната среда и така да си възпитан,че да приемаш тоя бълвоч за нормалност.

Явно следва стъпките 'без етикети', но там нещата приключиха, трудно се поддържа интерес, когато единственият фокус е твоята уникална личност Laughing

За първи път не ми хареса изпълнението на Бийонсе, а това на Адел на Fast Love на Джордж Майкъл е опияняващо, звучи така тъжно, меланхолично, нейният глас те кара направо да си срежеш вените Crazy
Бе явно зависи к'ва ти е личността. Ако стане влогър човек,който ми е интересен, с удоволтствие ще го следя,нищо че единствения фокус е неговата личност .

Така и така тръгнах да търся изпълнението на Адел, поставям го,ако и друг иска да го мерне - цък  

# 264

Страхотни снимки, само жената с Били Боб Торнтън е кошмар Sick

# 265
Точно нея идвам да оплюя. Заболя ме от вида на пазвата ѝ! Ужасно! И физиономията ѝ е все едно е подушила л@йно.
Джейда Пинкет е като гном до Уил. И Том Круз до Никол Кидмън....

# 266
Гери-Никол

Скрит текст:

# 267
Ух, че гнусна Гери-Никол  Stop

# 268
  • Пловдив
Ако видя още един плюшен мечок с чекнеща се по него , ще повърна!  Stop

# 269
Производителите на плюшени играчки ще го закъсат с тия мечки Mr. Green Най-любимата играчка на децата - плюшено мече, ще спре да бъде купувана, защото хората ще почнат да я свързват с такива жени и креватни изпълнения... Laughing Много гнусничко - комбинация от сладка детска играчка и разголена мръсница. Sick

Общи условия

Активация на акаунт