Звездни компромати - 314 част

• 108 225
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Ким и феминизъм... и ... модел на поведение...  Crazy

Марго Роби  Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:

# 511

И социално ангажирана Crazy

# 512

И социално ангажирана Crazy
Joy

# 513
  • Пловдив
Мисони, Ким и компания представят себе си и съответно жените като сексуален обект. Това е толкова подчинено и антифеминистко, че няма накъде повече. Феминизмът стъпва върху идеята, че полът не тярбва да е опрелящ за социалната позиция на личността.  Феминизмът с правото на жената да НЕ бъде сексуален обект, за равенството между половете. Това е точно обратното на целта на Ким и клана Кардашиян-Дженър.

# 514
Янтре, не се хаби! Смисъл няма.  Laughing

# 515
Мисони, Ким и компания представят себе си и съответно жените като сексуален обект. ...

Да! Ким сщо НЕ се определя като феминист -
Скрит текст:
Цитат: ''Obviously, there are things about me that people might say make me a feminist: I work hard, I make my own money, I'm comfortable and confident in my own skin, and I encourage women to be open and honest about their sexuality, and to embrace their beauty and their bodies. Но не разбира защо “we have to put labels on things,” ''
Скрит текст:
С какво асоциирате - Instagram, Twitter, Snapchat...
Защо се отрича социалната мрежа,възможността за изкарване на пари - блог,влог,Instagram?
Имате ли проблем с хора изкарващи пари от интернет - от снимки на своя личен живот ?
Пример: @chiaraferragni

Скрит текст:

Близнаците на Марая Кери / Дженифър Лопес

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 11:26 от missoni

# 516
 Peace
Аз да си кажа тук честно, ако снимките са в скрит текст и пише Галена -Кардашян-Дженър-Каньйе.... ги подминавам никога не цъкам на бутончето. Безинтересни са ми.

# 517
Ед Шийран очевидно му е слаб ангела, лекува се почти година от алкохолизъм, а сега надига чашите:
https://www.instagram.com/p/BQpUI8BgW9_/?taken-by=teddysphotos

# 518
  • Варненска клюкарка
Peace
Аз да си кажа тук честно, ако снимките са в скрит текст и пише Галена -Кардашян-Дженър-Каньйе.... ги подминавам никога не цъкам на бутончето. Безинтересни са ми.
И аз съм така, никога не им отварям снимките Peace От същия дол безинтересни са ми и котилото Хадид.

# 519
# 520
  • София
Ед Шийран очевидно му е слаб ангела, лекува се почти година от алкохолизъм, а сега надига чашите:
https://www.instagram.com/p/BQpUI8BgW9_/?taken-by=teddysphotos

Загледах му инстаграма, той е обратен, така ли?

# 521
Joy
Рамацоти, ти поне пишеш редовно в темата, не четеш ли?! Тоя го показваме всяка седмица от половин година насам. Изтърка се, не е нов вече. Мими го ползва усърдно! Mr. Green

# 522
Признавам си, че новините за някои звезди ги подминавам Embarassed
А В. Николаев как кара и говори /и после се плюнчи в студиото/ надявам се не е показван
http://www.bgdnes.bg/Article/6063837

# 523
# 524
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Koга ще дадат родителските права на Брад, че да се свърши с това разкарване на децата като панаирджийски животни из всички земи от Третия свят? Баси експлоататорката е тази откачалка ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт