Звездни компромати - 314 част

• 108 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Подозирам, че ще я посъветват да изтрие писанията си

# 571
  • София
аз лично бих я посъветвала да бъде красива и да мълчи Laughing

# 572
За да може такива като теб да плюят на воля.
Щом ти олеква ,и това те кара да се почустваш по-добре😁,но написаните или просто преписаните  и разпространени тук лъжи, няма да променят факта,че тя е съпруга на президента,а ти си там където си😁

# 573
  • София
Щом ти олеква ,и това те кара да се почустваш по-добре😁,но написаните или просто преписаните  и разпространени тук лъжи, няма да променят факта,че тя е съпруга на президента,а ти си там където си😁
Ти  пък откъде знаеш кой къде е и защо трябва да смятаме това да си нечия съпруга от има-няма 6 месеца за връх в житейския път на една жена.  ooooh!

# 574

Хайде сега и претенции. Достатъчно е и само да мълчи.  Mr. Green

Охх, какво голямо постижение, да бъдеш нечия съпруга.

# 575
Подозирам, че ще я посъветват да изтрие писанията си
Сигурно, но така става по-зле Confused Да посети курс за овладяване на гнева. Тогава ще се възпира навреме да прави такива никому ненужни и злепоставящи я обръщения.
На мен пък ми е мъчно, щото знам какво е. Който не е подготвен, че ще се опитат са го оглозгат, да не се занимава с такава дейност. Трябва да си от специална порода, за да не ти пука и  да оцелееш в това наше такова общество. Не познавам много хора, които биха се справили.
Дарлинг, на теб винаги ти се получава! bouquet Данке Heart Eyes

# 576
Че не трябва да се обяснява, и то във фейсбук, то е ясно. Както казаха по-нагоре ако след всяка клюка по неин адрес влиза в обяснителен режим...ще конкурира Тръмп с неговите туитове.

Тук не съм срещала да я наричат селска пръчка между впрочем, а и според мен е едно ниво по-нагоре.  Ама за там където е й трябват поне още 2-3 нива. Mr. Green

# 577
Ти  пък откъде знаеш кой къде е и защо трябва да смятаме това да си нечия съпруга от има-няма 6 месеца за връх в житейския път на една жена.  ooooh!
Къде съм казала подобна нелепост за съпругата
И ,да не знам кой къде е и за това не уточнявам,а можех да предположа и да споделя тук,АМА нямам желание😁😁😁😁

# 578
  • Пловдив
На мен пък ми е мъчно, щото знам какво е. Който не е подготвен, че ще се опитат са го оглозгат, да не се занимава с такава дейност. Трябва да си от специална порода, за да не ти пука и  да оцелееш в това наше такова общество. Не познавам много хора, които биха се справили.
Дарлинг, на теб винаги ти се получава! bouquet Данке Heart Eyes
А, не съм съгласна с теб. Като не е искала - да не се е женила. Оженили са се точно преди старта на президентската кампания. Да се оправя. Би трябвало да е подготвена, че няма да се лее всенародно одобрение.

# 579
  • София
ще пусна сълзичка и приключвам.
интересна констатация относно местоположението ми Simple Smile
 "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага..."  Peace

# 580

Хайде сега и претенции. Достатъчно е и само да мълчи.  Mr. Green

Охх, какво голямо постижение, да бъдеш нечия съпруга.
Добре е да четеш,казала съм,че не променя факта ,че тя е...  
четете и не изопачавайте

# 581
  • Пловдив
Тук не съм срещала да я наричат селска пръчка между впрочем, а и според мен е едно ниво по-нагоре.  Ама за там където е й трябват поне още 2-3 нива. Mr. Green
Не четеш старателно.

не мога да намеря ФБ на първата ни дама. ако някой може да помогне.

изпаднала е в обяснителен режим относно назначената ѝ охрана от НСО и още по-лошо, отрича да командва Президента и да му нарежда как да ръководи държавата ooooh! Confused
Tired Селска пръчка е.

# 582
ще пусна сълзичка и приключвам.
интересна констатация относно местоположението ми Simple Smile
 "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага..."  Peace
Чувствай се свободна да правиш каквото искаш,където искаш😁

# 583
  • София
Щом ти олеква ,и това те кара да се почустваш по-добре😁,но написаните или просто преписаните  и разпространени тук лъжи, няма да променят факта,че [b]тя е съпруга на президента,а ти си там където си[/b]😁
Къде съм казала подобна нелепост за съпругата
И ,да не знам кой къде е и за това не уточнявам,а можех да предположа и да споделя тук,АМА нямам желание😁😁😁😁
В цитата си го казала  Laughing Затова казвам, голем праз да си съпруга на президента. Много хора там, където са наистина са постигнали нещо или имат принос да са там. А тя – не мисля. Ако беше с него от 10-20 години това вероятно щеше да се брои и за нейно постижение по някакъв начин, но сега... Та така.  Laughing Sunglasses bowuu

# 584
Ето пак си извадила само това което ти е удобно

Общи условия

Активация на акаунт