Звездни компромати - 314 част

• 108 186
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Ма мами спрете се бре  Mr. Green
жената на генералО е билаПР , пуснала слух че живота Ѝ , е под заплахи...разгоря се горски пожар...всички го коментират,излезна и по телевизията!
Готово работата е успешно свършена ..сега вече се говори за нея!

# 646
Тук не съм срещала да я наричат селска пръчка между впрочем, а и според мен е едно ниво по-нагоре.  Ама за там където е й трябват поне още 2-3 нива. Mr. Green
Не четеш старателно.

Скрит текст:
не мога да намеря ФБ на първата ни дама. ако някой може да помогне.

изпаднала е в обяснителен режим относно назначената ѝ охрана от НСО и още по-лошо, отрича да командва Президента и да му нарежда как да ръководи държавата ooooh! Confused
Tired Селска пръчка е.

А Десито си е все същата селска пръчка, па ако ще й във Валентино да се облече.
Жана Бергендорф прилича на преждевремнно изписана от психиатрична клиника
Скрит текст:

# 647
Малката много се е разхубавила, макар и понаправена.

# 648
  • Rock & Roll feeling ...

Чудя какво й е на устата ...
Цитат
Скрит текст:
Ивон е пълничко дете и цяла Коко,но ще е още по-кофти преходът между момиченце и жена да бъде интерпретиран с подобен фолко-кифленски стил.

# 649
  • София
Не е ли ясно, че отношението към съпругата на президента е политически оцветено, в повечето случаи, както впрочем и към Плевнелиев.
И колкото едната страна да се плюнчи да се обяснява, няма да убеди другата - защото не сме гласували за тези смешни хора, които да имат необходимост да се обясняват за писанията на жълтата преса във ФБ.
А още повече, да се цитира Блиц, като че ли е източник на достоверна и обективна информация #Crazy
Сега остава и да започнат да ни убеждават в Матушка Россия, лошите американци и т.н.
Има теми за политика Peace

Oх, а тези снимки на Хадидките, искрено ме разсмяха, изглежда, че не се чувстват неотразими Crazy

Анджелина във фуския. От много време не съм я виждала в цвят. Тук е даже хубава Peace
Всички снимки от посещение и събитие в Камбоджа.
Раздялата се отразява и на нея добре, може би връзката им е била трудна и за двамата. Peace

# 650

Бенисио Дел Торо бил рожденник днес.Любимец ми е

# 651
  • София
Не е ли ясно, че отношението към съпругата на президента е политически оцветено, в повечето случаи, както впрочем и към Плевнелиев.

Е защо да е ясно? И двете постъпиха глупаво. На Плевнелиев жена му също стана център на внимание с това, че даже на встъпването в длъжност не се появи. Възпитанието дава изход от почти всяка публична ситуация, а и на двете им куца здраво. Защо никой никога не каза нищо лошо за Зорка Първанова? Жената се държеше възпитано и достойно. Не е дала нито един повод да бъде обсъждана.

# 652
  • София

Е защо да е ясно? И двете постъпиха глупаво. На Плевнелиев жена му също стана център на внимание с това, че даже на встъпването в длъжност не се появи. Възпитанието дава изход от почти всяка публична ситуация, а и на двете им куца здраво. Защо никой никога не каза нищо лошо за Зорка Първанова? Жената се държеше възпитано и достойно. Не е дала нито един повод да бъде обсъждана.

И двете са ги нагласили - както се казва във вица - не знам издигнаха ли ме или ме спуснаха. С тази разлика, че Плевнелиева не искаше, а другата е повече от радостна.
За Зорка - не е вярно, въпреки скромната публичност, излизаше информация, особено в първият мандат, и с името се заиграваха, просто това беше във време с много малко разпространение на интернет. Тя си беше пролетариат от панелката в Красна поляна и много й личеше. После малко се поскри Peace
Изобщо в съвременният свят - това с първата дама го има и е важно само в САЩ, масово европейските лидери, не са придружавани от половинки, защото те нямат специално отредена роля.

# 653
Току що прочетох в едно френско списание, че Анджелина Джоли и Роналдо ще участват заедно в турски сериал. Това е обявил самият режисьор, снимките ще започнат април.  Joy

# 654
  • Варна
Току що прочетох в едно френско списание, че Анджелина Джоли и Роналдо ще участват заедно в турски сериал. Това е обявил самият режисьор, снимките ще започнат април.  Joy
Задължително ще го гледам  Sunglasses

# 655

И аз преди малко го четох във вестниците.
В "Уикенд" пък са писали за Йоанна Слабакова и са публикували снимки,които бяха показани тук.  Laughing

# 656
  • Вестерос
Направо по един хонорар да ви пуснат от уикенда

# 657
Първа дама?! Едно време другояче викахме на жените, разбили нечие семейство.   Joy

# 658
  • Berlin
Той и Брад Пит щеше да участва по едно време в някакъв турски сериал. 😄

# 659
Той и Брад Пит щеше да участва по едно време в някакъв турски сериал. 😄
Ама после се оказа, че участва само турския Брад Пит  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт