Възпален троичен нерв

• 3 607
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Проблема ми е следния получих това възпаление преди година и половина... И се започна: двама невролози ми поставиха тази диагноза, минах няколко курса на лечение с разни медикаменти, докато пих хапчета беше добре спра ли ги болката започна на ново. Правих ядрено магнитен резонанс резултатите бяха добри. Правих снимка на зъби, преглед на уши , преглед на очи- никъде нищо не излезе.. Тоест не знам какво провокира тази болка в този нерв, но от година и половина съм с болкоуспокояващи. Моля ако някой някога е страдал от това и е намерил решение, някалъв лек да го сподели с мен. Благодаря предварително!

# 1
Здравей! Имала съм такова възпаление два пъти, за щастие в рамките на няколко седмици и не съм посещавала невролог, втория път нервът беше възпален вследствие на настинка. Бях си самопредписала Б-комплекс, не знам дали ми помогна. Само някой изпитвал тази болка може да те разбере  Sad
Според мен търси и трети невролог, година и половина е страшно много време.

# 2
Имала съм стрелкаща болка в дясно слепоочие, след рязко ставане, или завъртане на глава. Оказа се следствие от климатична инатслация.

# 3
Когато ми се събере повече безсъние ме боли повече, рядкп са тези дни в които грам не ме боли. Навсякъде където чета пише, че едва ли не медицината е безсилна, но все се надявам да има някакъв начин да престане това. Не знам дали има смисъл от трети невролог, изпих повечето хапчета, които може да се пият за това като последния ми курс беше за два месеца. Вече чувствсм организма си направо натровен от хапчета. Наистина не знам какво да правя.....

# 4
 Sad Ако искаш се поинтересувай от акупунктура, може пък това да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт