MAC & Sephora - 39 тема

• 89 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, може ли да ми разясните какво представлява:
Makeup Lesson
(90 мин. 150 лв. под формата на закупени продукти)
Стъпка по стъпка, черта по черта на лицето. Пълен урок по грим, в който научавате перфектно да владеете лицето си. --> това донякъде сигурно е вярно, на мен ми обясниха (в МАС), че си избираш тема на грима, т.е. ежедневен грим или вечерен или контур (каквото и да значи това), половината лице го прави гримьора, а за другата половина ти помага ти да го направиш; за някой може да е полезно - практикува се от понеделник до четвъртък, защото петък и уикенда им е по-натоварено и не може да ти отделят персонално внимание

--> Къде има такъв (разтърсих се из форума и видях мнения и очевидно е ясно къде се предлагат.. ама пусто невежество.. МАС нищо не ми говореше, сега вече разбрах, че МАС и Сефора са два отделни магазина...)

и ако се запиша кои са продуктите, които най-много си заслужава да взема (приемаме, че нямам нищо:)); - това си ми стои като питане

в същия този ден ли трябва да купя неща за 150 лева или дават някакъв вид ваучер/карта да, в същия ден си купуваш продуктите)

--> има ли конкретно място/човек, което можете да ми препоръчате - тук все пак ще помоля, ако някой има опит да ме насочи и продуктите на кое от двете е по-добре като за начинаещ в гримирането Simple Smile

За този час и половина гримьор създава визия според Вашия вкус - било то ежедневна, вечерна, като предварително ще ви разпита какво искате да научите и върху какво бихте желали да се наблегне. Стъпка по стъпка, той или тя ще нанасят предварително избрани продукти, които са подбрани за Вас, съгласувано с Вашия тип кожа и предпочитания, като ако нямате представа, ще Ви дадат варианти или ще Ви препоръчат. В детайли се обяснява кое къде да нанасяте, както и с какви четки.По Ваше желание може да повтаряте стъпките, а ако се притеснявате, може да се оставите изцяло в ръцете на гримьора. Накрая Ви се прави една скица с грима (наричат го Face Chart), в който, освен, че се рисува, се описва къде какъв продукт е нанесен. След като визията и скицата са завършени, идва ред да си изберете какви продукти на стойност 150 лв бихте желали да вземете у дома си. Сумата не трябва да е по-малка от 150, а ако надвиши тази стойност, следва доплащане. Това се случва в деня на грима.
Препоръчвам Георги и Мерилин! Simple Smile

# 646
Начинаещ в гримирането - защо МАС? Хубави са, да, но за начало може да се овладеят техниките с по-евтини продукти. Като продуктите, колкото са по-близо до кожата, толкова по-качествени да са. Крема за лице, ФДТ а да бъдат най-качествените, респективно скъпите. А ружа може и на Есенс да е. Това е само още една гледна точка, помислете.

# 647
Зарязваш алтернативата да избумкаш 150 лв в МАC и отваряш youtube. Има милиарди уроци с по - евтини продукти, за начинаещи, за напреднали, за всякакви части на деня. За една сесия да те научат да се гримираш няма да стане, най - много да си купиш нещата им и толкоз. А доколкото съм наясно с цените там, за 150 лв в магазина няма да излезеш с всички необходими неща, като само четките са към 50 +

# 648
  • София
Ами проблемът е, че в YouTube е или общовалидно или за конкретния тип лице на този, който прави клипчето. Моето лице си има специфики, които ми се иска да адресирам по някакъв начин, някой да ми покаже за моето лице кое е най-добре.

# 649
В YouTube има всичко, за всички видове лица, кожа, очи и тн. Примерно човек с паднал клепач ще търси hooded eyes makeup tutorial. Човек със суха кожа ще търси dewy makeup. И така. Там може много повече неща да научиш и намериш, отколкото на един кратък урок в Мак. При това безплатно. Ако толкова държиш да направиш урока в Мак, поне го направи в ден, когато имаш и специален повод, за да ползваш направения грим и за него. Иначе 150 лв са горе-долу 3-4 продукта от Мак.  Peace

# 650
Аз, която хич не поглеждам продукти за вежди Naughty, щото са ми чуднички моите  Flutter Flutter Flutter, се загледах и пробвах- 2х дори- ето този нов продукт за вежди на Лореал с четчицата.
Привлечена от възможността да ползвам четката за опушване на грим Grinning, си рекох да пробвам- да видя, какво толкова прави за вежди. Simple Smile

Поне 3ма човека забелязаха промяната в мен на минутата! Laughing Grinning
Та препоръчвам да се погледне. Peace
Откъде го купи,за първи път го виждам?

# 651
  • София
В ДМ ги има. Peace
Предполагам навсякъде при продуктите на Лореал. Нов продукт им е, поне за мен.

# 652
  • На топло
Знае ли някой кога излиза лятната колекция на Герлен?
Има ли нещо друго интересно от летните колекци на др. марки?

# 653
Април излиза Герлен

# 654
Момичета, - 20 процента на всичко в Бюти Зоун и Дъглас между 06 - 09 април за картодържатели  Peace
Заредена ли е там новата hydra life серия на Диор? Искам почистващото олио. Сигурно ще забърша и аромат на Ерме. Да се надяваме в Сефора и/или бутиците на Ести да ни зарадват с намаление, че искам още glamglow маски  Heart Eyes Heart Eyes

# 655
  • Седмото небе
Аз я видях в БЗ Сердика днес серията на Диор. Имаше и трите нови маски, хидратиращите сорбе-есенция и крем, както и новите почистващи-олио,пяна,миц.вода и ексфолираща пудра(или както точно се нарича продукта)
 Whistling)

http://m.dior.com/en_us/fragrance-beauty/skincare/the-collection … ating-powder.html
Цени обаче не погледнах ooooh! Бяха така любезни да ми отсипят от новата 1 мин. маска и обновения Дрийм скин серум, които тази вечер с нетърпение ще пробвам Heart Eyes

# 656
Аз я видях в БЗ Сердика днес серията на Диор. Имаше и трите нови маски, хидратиращите сорбе-есенция и крем, както и новите почистващи-олио,пяна,миц.вода и ексфолираща пудра(или както точно се нарича продукта)
 Whistling)

http://m.dior.com/en_us/fragrance-beauty/skincare/the-collection … ating-powder.html
Цени обаче не погледнах ooooh! Бяха така любезни да ми отсипят от новата 1 мин. маска и обновения Дрийм скин серум, които тази вечер с нетърпение ще пробвам Heart Eyes
Благодаря! Мисля че почистващите от серията са около 70 лева, но кой знае къде го четох  ooooh!

# 657
Да, толкова са. Peace
Мисля, че Ел беше писала в блога си.

# 658
Да, толкова са. Peace
Мисля, че Ел беше писала в блога си.
Дааа, точно там четох хубаво ревю за олиото!

# 659
МАС и бутиците на Ести дали ще се включат с някое намаление?  newsm78 За Дъглас, Бюти зоун и Сефора разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт