MAC & Sephora - 39 тема

• 89 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Останах много приятно изненадана от тази палитра на Дъглас. Цветовете са много добре подбрани /за разлика от останалите шарени палитри/... И като качество не отстъпват на по-високите класове...

Скрит текст:

# 676
Момичета, изкупили сте олиото на Диор  Crossing Arms  Mr. Green
Взех най - черното черно, а именно сянка carbon на mac - става страхотно в основата на миглите на горния клепач. Остава да се науча да правя хубава опашка на очната линия и ще е супер. Видях и нещата от новата колекция, но нищо не ми хареса. Ружовете ми се сториха чутовно тъмни

# 677
  • София
Аз сега ползвам синия клензър Гламглоу и ми харесва повече от предишния ми - зеления. От маските обожавам всички, най-много бялата, после черната, оранжевата е супер ексфолираща, а хидратиращата е един път. Въобще, много са скъпи, но са прекрасни. Добре че ги има в Ести, защото те правят хубави намаления и човек може да се възползва. Simple SmileMr. Green
  мислех, че предлагат Гламгоу само в Сефора 😏 А в бутиците на Ести намалението за всички и всичко ли важи или е необходима карта?

# 678
Новите ружове на Мас са жестоки. Взех един, но харесах още три плюс един скинфиниш.

# 679
Момичета, какви са условията, за да ми издадат клиентска карта в Бюти зоун? Едно време в Дъглас ми предлагаха, но не извадих. Сега малко съжалявам, можеше да я ползвам на намалението днес.  Peace

# 680
Аз сега ползвам синия клензър Гламглоу и ми харесва повече от предишния ми - зеления. От маските обожавам всички, най-много бялата, после черната, оранжевата е супер ексфолираща, а хидратиращата е един път. Въобще, много са скъпи, но са прекрасни. Добре че ги има в Ести, защото те правят хубави намаления и човек може да се възползва. Simple SmileMr. Green
  мислех, че предлагат Гламгоу само в Сефора 😏 А в бутиците на Ести намалението за всички и всичко ли важи или е необходима карта?
На всичко, без Private collection на Том Форд.

# 681
  • в 1001-та нощ

Мисля, четох, че се иска карта  Peace Т.е. за клиенти с регистрация.  Peace

# 682
Не, на Ести не е с карта намалението в бутиците. С карта е само в Дъглас и БЗ

# 683
  • в 1001-та нощ
Аз имам мейл с това съдържание и там пише, че е за членове на клуба, но е възможно да се изпраща в този вид за тях, а иначе да се прилага за всички:

# 684
А как се изкарва карта в Сефора? Правила съм големи покупки, но никога не са ми предлагали. В Мак и Дъглас - при първата покупка над 100 лева веднага ми направиха.

# 685
  • София
А как се изкарва карта в Сефора? Правила съм големи покупки, но никога не са ми предлагали. В Мак и Дъглас - при първата покупка над 100 лева веднага ми направиха.

Да не те излъжа, но в Сефора няма карти май  newsm78 Аз получавам смс-и и на касата трябва да го покажеш за да ползваш въпросното намаление. Естествено, никой не те пита, ако не се сетиш да кажеш ти... Все по-нериятно ми е да влизам там, но другаде няма УД и ТФ.

Днес минах през магазина на МАК в мол София много набързо, новият фдт е мноооого лек, реших да чакам отзиви как стои с друг фдт отгоре. Новите пудри са много хубави, сега чак се чудя защо не си вех, много ми харесаха  Thinking

# 686
  • на последния етаж
Аз имам карта на Сефора.

# 687
  • София
Има карти на Сефора и ги издават при покупка мисля над 100 лв.  Но няма да ти предложат  сами, трябва да им кажеш да ти изкарат. Поне при мен , когато си изкарах моята, никой не ми предложи, а бях напазарувала стабилно.

# 688
  • Бургас
То за какво вие карта на Сефора? Реално погледното кога се ползват? Те изпращат смс, получавам смс- си от тях откакто участвах в една игра (пускаш смс и те отговарят в смс какво печелиш) и така отпреди няколко години съм в тяхната система . И винаги ми изпращат смс , да имам тяхна карта понеже се подлъгах че ще върши някаква работа ама тц.

# 689
  • в 1001-та нощ
Някой сподели преди време, е повече няма да се издават карти на Сефора. Предполагам нямат тази функци, като на запад и е безсмислено. А за карта на МАС в България - за първи път чувам. Може би гримьорите имат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт