MAC & Sephora - 39 тема

• 89 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • USA, Steak State
Здравейте, мили момичета! Тукашната Сефора/Италия/ започва да продава Kat von D.Кажете, моля, на кои продукти да обърна внимание?  bouquet

Течните мат червила, писалката за очна линия ни контуриращите и палитри, както и единичните и сенки за очи.

# 616
  • в 1001-та нощ
Ходих аз до МАС да си взема третия скинфиниш - Show Gold, та покрай него и тъмно синята спирала и ярко червената .... Както и един мини пигмент .... И за мое учудване консултантката забеляза, че съм с цветна очна линия. Без изобщо да отварям дума аз. Аз бях убедена, че грам не личи  Twisted Evil

# 617
МАС имат изкуствени мигли, нали? Ама хубави ли са? Thinking

# 618
МАС имат изкуствени мигли, нали? Ама хубави ли са? Thinking
Мда страхотни са.

# 619
Някоя днес била ли е в Сефора? Казаха ми, че тези дни ще имат доставка на sweet peach колекцията и ако днес сте били, случайно видяли ли сте дали е налична?
Да, има ново зареждане. Има ги всички неща, включително палитрата сенки, но ружът го няма...

# 620
В Сефора ми казаха, че ружът повече няма да го има, защото само той е лимитиран.

# 621
  • Бургас
И от мен глас за миглите на Мак.

# 622
Има ли дами, които са ползвали продуктите на Бенефит за вежди? Кой е най-траен и удобен за работа? Досега използвах гела за вежди на МАС, но не останах особено очарована ...

# 623
Аз много харесвам Precisely My Brow молива - прецизен, лесен за нанасяне и дълготраен. Допата ми и гела - Ka Brow, но предпочитам моливчето. Simple Smile

# 624
И аз имам гела за вежди на Бенефит и никак не е лош, но нямам предвид Kabrow, а нормалният им истински гел за вежди, Gimme brow.  Peace

# 625
Още един глас за този молив на Бенефит
http://m.sephora.it/index.html#!catalog/product/view/P2578003/p1.
В тукашната Сефора си има консултантка обучена само за продуктите за вежди на Бенефит. Когато си избирах молива нея я нямаше и карах на късмет.Взех та си уцелух номера, а и моливът е много добър. Много прецизно се запълват дупчици. Виждала  съм много хубави направени вежди с продуктите на Бенефит.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 02:53 от cloè

# 626
Каква е цената на въпросния молив? Simple Smile

# 627
Каква е цената на въпросния молив? Simple Smile

55 лв.

# 628
В Сефора ми казаха, че ружът повече няма да го има, защото само той е лимитиран.

Това е странно... Thinking от ТФ обявиха, че абсолютно цялата колекция ще бъде перманентна.

# 629
Нямам толкова места за запълване или оформяне. По-скоро ми трябва продукт за боядисване и фиксиране на веждите. Май ще се насоча към gimme brow. С кестенява коса съм, но веждите ми са с черни косъмчета... Номер 3 дали е удачен избор?   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт