MAC & Sephora - 39 тема

• 89 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Стика ще гледам да гопробвам първо в чужбина, но метеориттите ще ги поръчам още като излязат. О бо жа вам ги! През всички сезони! Лятото вечер са ми любими..само по тях.
Непременно пиши ако пробваш нещо от колекцията на живо  bouquet Peace
Хич не обичам да купувам гримове без да съм ги видяла на живо. Именно поради тази причина се кумя още на камелията на Шанел. На някои снимки изглежда много красива и подходяща за моя тен, а на други не. Всичко, което купувам и ползвам т.е. не колекционирам в истинския смисъл на думата и ако ще да е най - прекрасния продукт на света ако няма да го ползвам по - скоро бих пропуснала покупката.

# 601
  • в 1001-та нощ
И аз пробвах синята спирала и ми спласти малко миглите,задоволително качество и от мен..

Втори такъв отзив за синята. Аз ще пробвам утре зелената да видя как ще е Simple Smile Днес приятелката ми забеляза нещо различно в грима - очна линия и т.н. Не беше в обичайния тъмен цвят - черно, кафяво  .... И очната линия беше бордо и спиралата също Simple Smile Но са съвсем приемливи за излизане Simple Smile

# 602
 Heart Eyes glamglow  Heart Eyes
Пробвах бялата маска и много ми хареса. Хубавото на тези маски е че хем са скъпи, хем са неикономични Mr. Green Mr. Green Трябваха ми два тестера за да покрия лицето си. Никакво парене и зачервяване не усетих. Доста гадории изсмука от проблемните ми зони, но никакво действие не усетих върху една малка пъпка на челюстта, а на много места четох, че маската действала добре върху локални несъвършенства. Кожата ми и мека и избистрена. Определено ще я купя в нормален размер  Peace

# 603
  • в 1001-та нощ
Mомичета, някой ползва ли от тези червила http://www.urbandecay.co.uk/en_GB/lips/lipstick/comfort-matte-vi … pstick/UD771.html

Имам едно и ми е адски комфортно, много ме впечатли, ще разгледам и другите Simple Smile

# 604
Mомичета, някой ползва ли от тези червила http://www.urbandecay.co.uk/en_GB/lips/lipstick/comfort-matte-vi … pstick/UD771.html

Имам едно и ми е адски комфортно, много ме впечатли, ще разгледам и другите Simple Smile
Аз имам, но не матово. Много ми харесва.

# 605

И аз имам нематово. Моето е Rush (Cream). Много комфортно в първите минути, много красив цвят, но после изчезва бързо и оставя неособено приятни следи, а като бонус ми изсушава устните. Само заради готината опаковка не го мразя. Като че ли е най-хубавата, която съм държала в ръката си.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 00:49 от Анонимен

# 606
Здравейте, момичета! Имам нужда от малко помощ. Спешно ми трябва прахообразна палитра за контуриране, която мога да намеря във физическите магазини в София. Коя бихте ми препоръчали? Светло руса съм със светла кожа. Благодаря ви предварително!

# 607
Здравейте, момичета! Имам нужда от малко помощ. Спешно ми трябва прахообразна палитра за контуриране, която мога да намеря във физическите магазини в София. Коя бихте ми препоръчали? Светло руса съм със светла кожа. Благодаря ви предварително!
Аз ползвам на too faced. Със светла кожа съм и цветовете са ми добре. Има светъл цвят, студено кафяво за контур, бронзираща пудра и хайлайтър ужасен. Получих вчера мейл от Дъглас - мисля че на тяхната марка има контурираща палитра.

# 608
  • София
Аз ползвам на too faced. Със светла кожа съм и цветовете са ми добре. Има светъл цвят, студено кафяво за контур, бронзираща пудра и хайлайтър ужасен. Получих вчера мейл от Дъглас - мисля че на тяхната марка има контурираща палитра.
Имам контуриращата палитра на дъглас , взех я на майтап по време на намаленията около Коледа ,направо без пари. От тогава си я ползвам ежедневно ,допадна ми.
Ето тази
Но може и да ти е тъмна. Аз обаче ползвам само контурирашите пудри, за светлите не мога да кяжа нищо  конкретно.

# 609
  • в 1001-та нощ
Благодаря за отзивите  Hug

Днес ми е първи ден със зелената спирала. Мислех да я нося със зелената очна линия, но правих друг грим и за очна линия ползвах петроленото матово течно червило на МАС. Има разлика в двата цвята, но както говорихме в магазина - спиралата при нанасяне е по-ярка, а с времето потъмнява и стана идеално Simple Smile При мен и зелената и бордото - правят много хубаво разделяне, нямам спластяване. Може би нанасям по-малко. Много съм доволна и от двете  Peace

# 610
  • на последния етаж
a.l.e.n.a, можеш ли да покажеш как стоят двете (точно тези цветове искам и аз) - може и на лични. А какви са цените? Благодаря!  bouquet

# 611
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, можеш ли да покажеш как стоят двете (точно тези цветове искам и аз) - може и на лични. А какви са цените? Благодаря!  bouquet

45 лв са, но серията е лимитирана и е много възможно да има изчерпване. Ще ти пусна снимки по-късно  на лични Peace

# 612
Здравейте, мили момичета! Тукашната Сефора/Италия/ започва да продава Kat von D.Кажете, моля, на кои продукти да обърна внимание?  bouquet

# 613
  • Бургас
Някоя днес била ли е в Сефора? Казаха ми, че тези дни ще имат доставка на sweet peach колекцията и ако днес сте били, случайно видяли ли сте дали е налична?

# 614
Имате ли информация кога ще бъдат заредени онлайн по сайтовете тези
Скрит текст:

не знам как да смаля снимката, затова я скрих
Също видях, че и Шанел пускат нови бронзиращи пудри - те кога ли ще дойдат?

Общи условия

Активация на акаунт