MAC & Sephora - 39 тема

• 89 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Rachel, продуктите на Kat von D може да ги поръчаш от английския Debenhams и доставка с превозвач до БГ. Аз често си поръчвам от английски сайтове така.  Peace

# 586
Днес сложих синята спирала на Мас върху максимайзера на Диор и се личи много. Видях се с две приятелки съфорумки и я отбелязаха. Обаче на два пласта ми сплъсти миглите, както не харесвам и следващия път ще я поставям само на един, когато е върху максимайзера.
Току що взех последното червило Блу-браун /то има друго име/ от Мас Парадайз.

# 587
Момичета, дали в България ще заредят лятната метеоритска колекция? Новата кутийка изглежда много сладурска, има и стик, който ми стана любопитен  Heart Eyes

# 588
  • в 1001-та нощ
Пробвах днес бордо спиралата - при нанасяне е стресиращо червена, но с времето потъмнява, както казаха и в магазина.  Доволна съм, много хубаво покрива миглите. Задоволителни обем и разделяне при мен Simple Smile

# 589
И аз пробвах синята спирала и ми спласти малко миглите,задоволително качество и от мен..

# 590
Момичета, дали в България ще заредят лятната метеоритска колекция? Новата кутийка изглежда много сладурска, има и стик, който ми стана любопитен  Heart Eyes
Все пак са юбилейни, би трябвало до май месец да дойдат.

# 591
Ааа, ама те почнаха всеки сезон метеорити ли да вадят?  Crossing Arms

Аз от последните (в кръглата кутийка) не съм особено доволна. Едно че са ми по-лъскави, отколкото искам и второ, много странно се чупят на люспи. Аз верно, че хубаво раздрусвам кутийката, но после по четката вместо прах има люспи и хвърчат навсякъде. Белите големи топчета се чупят. Не са и така меки като че ли.

# 592
Моите "пролетни" са супер - няма ненужно разпрашване, здрави са топченцата и ми харесва ефекта им. Последните коледни съм ги зарязала и чакат по - добри дни. Едно че дъното на кутийката е пълно със златен прах, а и сега ми се струват твърде лъскави. Явно декември покрай празничната еуфория са ми са се стрували ок защото ги носих много. Представям си колко съм блестяла  Mr. Green Mr. Green
Обадих се в Дъглас май няма да ги внасят, но пак с много неориентирана млада дама разговарях та кой знае. Защо ми се струва, че в българските магазини съм виждала лимитки от коледната и пролетната колекция, но не и летни метеорити?

# 593
Коледните бяха много лъскави наистина.

Аз всъщност не съм сигурна, че лятото бих изобщо носила метеорити. Тези летните може би с колекционерска цел бих ги купила, само че не съм колекционер на козметика. Поне не официално.  Mr. Green

# 594
Нещо не мога да прикача линк, но в гугъл излизат снимки. Кутийката на перлите е много сладурска, хайлайтърът стик изглежда интересен, но не намирам още снимки как изглежда на кожа.

# 595
Guerlain Meteorites Bee Birthday Candle Pearl – Limited Edition

На мен пролетните също са ми супер. Не се чупят, не се разпращват, не са ми блестящи като Коледните например.

# 596
Guerlain Meteorites Bee Birthday Candle Pearl – Limited Edition

На мен пролетните също са ми супер. Не се чупят, не се разпращват, не са ми блестящи като Коледните например.
Благодаря за снимките  bouquet Не са ли чудесни?  Heart Eyes

# 597
Стика ще гледам да гопробвам първо в чужбина, но метеориттите ще ги поръчам още като излязат. О бо жа вам ги! През всички сезони! Лятото вечер са ми любими..само по тях.

# 598
  • София
Миналогодишните летни Метеорти на Герлен въобще не ги внесоха в България.Аз си ги купих от Париж и много ги харесвам.Много красива кутийка имат и не са блестящи като последните Коледни.Тези летни, които сте показали, също ми харесва кутийката.Аз не съм колекционер, така че мога да пропусна.

# 599
От Метеоритите харесвам много старите Митик. Правят ми лицето порцеланово.
Сега се замислям да си взема прахообразните Митик май travel се водеха.

Общи условия

Активация на акаунт