Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 23 204
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Поли, да ти е живо и здраво детето, само гордост да ти дарява!

Инер, не знам как издържаш, честно. Възхищавам ти се. Аз на твое място да съм взривила нещо или утрепала някого...

Пазете се, че със затоплянето на времето плъзват и вирусчетата.
Аз се подсилвам с витаминки и ехинацея. На баткото давам сироп с черен бъз.

# 151
  • София
А моят юнак от два три дена се сети, че може да вика и не спира. Няма приспиване това дете, какво му стана преди време сам си заспиваше като го оставиш в кошарата, а сега ни пеене помага, ни люлеене в кашарата и сушоара вече взе да не помага.
И ние снощи бяхме с приспивна драма. Нося я, люлея я, пея ѝ - рев, рев, рееееев... Накрая ми писна и я стоварих в кошарката, пък тя мигновено млъкна, обърна ми гръб и захърка Laughing Другите деца си умират за гушкане, а тя явно търси самостоятелност някаква Tired  newsm78
Според мен не е от ваксините, а просто децата минават през етапи и почват да проявяват характер. Тепърва ще има да ни става по-трудно.  baby_neutral

Сега обаче се зачудих за Ротариска. Казват, че към ротавируса се проявява имунитет след 2рото преболедуване, затова и ваксината е двукватна - да симулира двете преболедувания. Но пък защо тогава големи хора като нас с ММ, на по 30 почти, още го хващат newsm78 Струва ми се нереално да сме го карали само по веднъж или никога изобщо. И ми е интересно в такъв случай дали наистина е ефективна ваксина или са 100 лв за нищо... Thinking А така ми се ще да я направим на следващия преглед.

# 152
Поли Честит Рожден Ден на твоята дъщеричка, да е жива и здрава!
Инер бързо оздравяване на теб и семейството ти.Доколкото чух ротавирусната ваксина ще е безплатна от тази година.

# 153
Добро утро момичета Simple Smile Инер за гадене и повръщане си купи ВОМИТУС ХИЙЛ сол. 30 мл. Много помага гадно е на вкус ,но няма да ти се гади. Поли честит празник . Моя принцеса се събуди в 7:30 хапна ,заспа и преди малко се събуди.Само се опитва да става вдига си главата и краката и се ядосва,че нищо не става хаха
  Аз вече съм много добре пия уринал.

# 154
Поли, да ти е жива и здрава рожденничката. Имам племеница на нейната възраст и яко я перат хормоните- страшно бедствие е. Та ти пожелавам и да те слуша повече , че с тийн и бебче е голяма веселба Laughing

Lid, когато ползвах белия памперс, бях попаднала на такива с мрежичка. Видях датата на производство и се оказа че са от 2012г. Явно по по-стара технология бяха правени. Дупето и се зачервяваше от тях и ги изхвърлих.

Инер, дано скоро всичко това да приключи и всички да сте здрави и щастливи. Възхищавам ти се. Аз не знам дали бих издържала всичко това- и психически и физически  bouquet

# 155
  • Варна
До колко месеца на бебчо тря да се направи ротавирусната ваксина има ли ограничения.. Или може по всяко време дори и на 1г.като стане  newsm78

# 156
  • София
Поли Честит Рожден Ден на твоята дъщеричка, да е жива и здрава!
Инер бързо оздравяване на теб и семейството ти.Доколкото чух ротавирусната ваксина ще е безплатна от тази година.
Вече е безплатна или ще бъде по-късно през годината? Защото се поставя не по-късно от 6-тия месец и нямаме време. Rolling Eyes Децата  се заразяват лесно, а задължително се изисква хоспитализиране, предвид жестокото обезводняване през първите 48 часа.

Болницата е ужасно гадна. Дори изискват да връзваме ръката с абоката на децата за решетките на кошарата - като кучета. Аз, разбира се, не го правя ooooh!

Скрит текст:

# 157
Инер и аз не знам точно от кога със сигурност. На 28.02 сме на консултация и ще питам за повече информация.

# 158
Аз тази инфекциозна съм я признала за най-гадното място на света...
Дано бързо излезете оттам и повече да не стъпвате.
Аз в понеделник съм на консултация и ще питам.
С баткото не я слагах, но пък и той не е боледувал изобщо от такова....

# 159
Поли,честит рожден ден на малката, вече пораснала госпожица! Нека бъде жива и здрава, а пътят и лек и щастлив. Целувки и на двете ви.
Краси, малкият повръща от самото начало, като на първата консултация педи ми каза, че няма нужда от друго мляко след като детето наддава добре. Хубаво ама той повръщаше ( не съм броила ), но едно 20 пъти на ден сигурно - докато го оригвам, като го сложа легнал, докато сменям памперс, докато рита, докато пръцка, независимо колко време след хранене. И като прочетох какъв дискомфорт е за него това направо й казах да ми каже на кое мляко против повръщане да мина. Доволна съм от Фризовома - той го прие добре и най-вече спря да повръща. С акането имахме малък проблем при смяната на млеката, сега се регулира, изпива зор докато си свърши работата, но той и преди не акаше лесно.
Ох, милото бубенце, оздравявайте бързо и вкъщи.  Cry

# 160
Благодаря на всички за сърдечното приемане Simple Smile Чета с интерес.
Поли, честита ти рожденичка и от мен. Нека е много здрава и щастлива!!!
Дзвера досега буча, рева, пищя, но аз твърдо казах, че вече няма да дундуркам, люлея, пея, друскам и разхождам. Като видя, че няма накъде, взе че заспа. Остана да видя докога... дано е повечко от 20 мин.

# 161
Поли, честита ти рожденичка! За всички останали, после ще пиша, че правя сто неща едновременно Crazy

# 162
Поли, да ти е жива и здрава рожденничката. Имам племеница на нейната възраст и яко я перат хормоните- страшно бедствие е. Та ти пожелавам и да те слуша повече , че с тийн и бебче е голяма веселба Laughing

Lid, когато ползвах белия памперс, бях попаднала на такива с мрежичка. Видях датата на производство и се оказа че са от 2012г. Явно по по-стара технология бяха правени. Дупето и се зачервяваше от тях и ги изхвърлих.

Инер, дано скоро всичко това да приключи и всички да сте здрави и щастливи. Възхищавам ти се. Аз не знам дали бих издържала всичко това- и психически и физически  bouquet
Бубче, благодаря, че ми обърна внимание да погледна и аз. Памперсът е произведен 2008 година със срок на годност 2016. Купен е тази година от Фантастико. Думи нямам...каква е тази безотговорност от продавачите, вече ще имам предвид и на памперсите да гледам срока на годност.
Веднъж вече ни се е случвало подобно нещи на ММ пробутаха от аптека мляко Лактана с изтичащ след 1 месец срок на годност и то цели 2 кутии.  #Crazy

# 163
  • София
Бубче, благодаря, че ми обърна внимание да погледна и аз. Памперсът е произведен 2008 година със срок на годност 2016. Купен е тази година от Фантастико. Думи нямам...каква е тази безотговорност от продавачите, вече ще имам предвид и на памперсите да гледам срока на годност.
Веднъж вече ни се е случвало подобно нещи на ММ пробутаха от аптека мляко Лактана с изтичащ след 1 месец срок на годност и то цели 2 кутии.  #Crazy
Щом е в годност, имат право да ти го продадат. Със сигурност ще го изпиете преди да му изтече срока на годност. А реално, ако е било съхранявано правилно, млякото си е напълно годно и много след този срок. Но, виж, за памперсите наистина не са прави.

# 164
Дафи, добре дошла! И аз се преместих от ноемврийките тук, че наще мноу заспали, а тук кипи живот.
Аз пък да мрънна, че сме с лека форма на разтройство от 2 дни. Нищо по различно не съм направила от това, че смених пробиотика от линекс на биогайа, и сега обвинявам нея. Възможно ли е от пробиотика дарми е разстроена хайванката? По принцип знам, че пробиотиците оправят разстройства, а не ги създават? Боли я коремчето милата, пърди като картечница и много неспокойно спи. Оня ден до 4 през нощта, а вчера до 2 съм я приспивала.

Общи условия

Активация на акаунт