Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 777
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
И аз те обичам. После ще ти покажа гаргите, на мен приличат  Joy

# 451
Краси ЧРД, да си жива, здрава и обичана.
Лид ММ може да ползва маски, моя постоянно е с хрема, но бамбина не я е хванала. А си играе с нея без маска.

# 452
Краси, честит рожден ден, мила!
Крис, ти кифло заспала, ще пренебрегнеш детето да си правиш нокти?! Засрами се, жено!
И аз имам проблем с ръцете и той ще изчезне врмомента в който спра да мия шишета нонстоп с вряла вода и Бочко.
Някой пита за тренировки. Аз обикалям по каланетики и аеробики и малко по-интензивни когато напредна. Добре се отразяват на абсолютно цялото тяло. Днес много ми се тренираше, но хубавото време ме кара да хвана звяра под мишница и да я мятам в количката навън.
Времето е страхотно, днес е събота, приятелките са фри, и аз съм многократно уважена тая нощ, та днес започва добре деня.

# 453
  • Варна
Краси Честит Рожден Ден!!! Жива, здрава много обичана и щастлива!!! Весел празник 🎉 🎁 😍 😘

# 454
  • Варна
Здравейте! Simple Smile
Следя ви тайничко още от 3-4 месец на бременността, ама чак сега се престрашавам да пиша.  Embarassed Моята госпожица се роди на 28 септември, със секцио (терминът ми беше 1ви октомври според док., 23 септември - според мен Grinning ). Роди се мъничка - 2800, 49 см, но вече май догонваме някои от вас - преди 10ина дена бяхме 6200 - 62 см. Simple Smile Бебка е само на АМ, редувам Humana AR и Humana 1, че още понякога повръща и не смея да и давам изцяло обикновената Humana. А днес ще започваме захранване с пюренце от тиква на Hipp.
Памперсите коментирате - ние сме с Pufies. Зеления Pampers ни пропускаше, белия пък запарваше, пробвах и Babylove - те ми харесаха, но към Pufies също нямам забележки засега, а са шарениииии! Mr. Green
И да ви попитам нещо: от няколко дни нослето на бебка често е хладничко, обличам я по същия начин както преди, t в стаята е същата и преди си и беше топло нослето... а сега особено през нощтта и е винаги хладно, а ръчичките понякога ледени. Иначе се чувства добре, в настроение си е, всичко е нормално...та, идеи? Simple Smile
Здравей добре дошла,
Само да ти кажа не ти е мъничко детето.. При мен
1ва бременност момиче 48см.и 2600кг
2ра бременност момче 48см. И 2750кг
И двамата пренесени с по 3 дни
😘✌️
За другите въпроси с Ам аз не аъм компетентна и не мога да помогна 😂

# 455
Благодаря момичета Hug

# 456
Добро утро, майчета! Честит рожден ден, Краси! Да си здрава и обичана.
ММ отиде до летището да посрещне сестра ми от Германия, ще е тук уикенда да види бебчо. Взели сме си билети за концерт в зала България и утре ще ходим, а тя ще го гледа. Не сме били откакто малчо се роди, а преди обожавахме да ходим на класически концерти.
Времето е чудно. Чакам ги да дойдат и излизаме и ние по разходки. Трябва някои неща за захранването да купя, решила съм, че тази седмица почвам вече.

# 457
Шошка, щото чавето се опитва от няколко дни да си избоде очите на ноктята ми, а пък бабата нададе вой да се забавляват сами. Та win-win ситуасион  Joy

Пуууу, сума ти неща харесах пак в Дундьо. Добре, че имах само сто лева за харчене!

# 458
Краси, честит рожден ден, мила!
Крис, ти кифло заспала, ще пренебрегнеш детето да си правиш нокти?! Засрами се, жено!
И аз имам проблем с ръцете и той ще изчезне врмомента в който спра да мия шишета нонстоп с вряла вода и Бочко.
Някой пита за тренировки. Аз обикалям по каланетики и аеробики и малко по-интензивни когато напредна. Добре се отразяват на абсолютно цялото тяло. Днес много ми се тренираше, но хубавото време ме кара да хвана звяра под мишница и да я мятам в количката навън.
Времето е страхотно, днес е събота, приятелките са фри, и аз съм многократно уважена тая нощ, та днес започва добре деня.
Аз питах за тренировките HugАй сега не ни подирай с уважаването и ние душа носим Joy Joy

# 459
Аз тренирам както преди - ластици, пудовки, дъмбели, собствено тегло, столове, топки, екстендъри. Не свалям кила толкова бързо, колкото искам, ама поне тонус имам  Mr. Green

# 460
krassi14 Честит рожден ден! Да си жива и здрава!  bouquet

n0richka Аз за кг бях най-вече малко шашната, защото ми казваха че е към 3500, даже се притеснявах да не е много голяма, че бях уж за естествено раждане, та затова като чух 2800 и ми се видя много малко. Simple Smile

cristi вратлето го пипам и винаги е топличко, за ушаците не се бях сетила, ще ги проверявам и тях, мерси! Simple Smile

Хаха и аз като вляза в Дуньо и излизам с поне 5 неща отгоре, затова вече гледам да пазарувам online и си гледам само интересуващите ме неща, пак забърсвам и нещо допълнително, но е по-добре. Simple Smile

Нашето захранване започна много зле...ако изобщо и една хапчица е преглътнала ще се учудя, хич не и хареса тиквата, правеше много възмутена и отвратена физиономия. Чудя се утре да я мъча ли пак с нея или да и дам картоф примерно...но пък няма гаранция, че той ще и хареса...   Thinking

# 461
Честит рожден ден, Краси!  bouquet

# 462
Адинко, Мисис се опита с тиква и не се получи, но картоф каза, че си хапва доволно. От моята партия е детето Grinning

Полииииииии
, кАдЯ си брЯ?!

# 463
Честит рожден ден, Краси! Бъди здрава, благословена и обичана!  От мен един виртуален букет. bouquet
По колко милилитра хапват тези, които са на АМ? И през колко часа? Моят иска да яде на 3 часа. Минах от 150 на 180 и пак подобна история... нощем повече от 6  часа не издържа. Онези 12 часа са били инцидентно включване, а аз не се възползвах тогава. hahaha

# 464
Моят още е на 150 мл през 4 часа, само последното за деня е 180.

Общи условия

Активация на акаунт