Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 718
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
При нас е лош ден,реве горкият,нищо не иска много го болят зъбите,ужас Cry Вече да избият поне да се успокои детето CryА лекарства хич не ми се дават:(Въпреки, че преди се прецака времето с таткото направиха една бърза разходка,и успях една бърза тренировка да направя Mr. Green
Крис,приказно ама утре с шейна  GrinningMr. Green

# 586
  • София
Добро утро.
Мисис, вземи си едно малко и едно голямо бурканче от готовите пюрета. Изхвърли съдържанието и в него отмервай количеството. Според мен е по- лесно отколкото с везна.

Много добра идея! Супер, мерси много!  Hug

Поли, а как ги вариш в тенджерка с малко вода или в уред?
Нямам приставка за тенжера,пълня малко вода и слагам чиния на обратно и отгоре върху нея кубчета зеленчуци

Жестоко! Много благодаря.  Hug Утре с моркова ще го пробвам.

И аз смених днес накрайниците на шишетата. Сложих с 2 дупки. Добре се прие.

Днес картофеното пюре се изяде почти цялото. До момента режа на малки кубчета и варя. Сваряват се за 10-ина минути. Отделям в хладилника и давам и на следващия ден. Останалото хвърлям. Топля го малко повече от стайна температура. Харесва го. До момента смесвах с АМ, но мисля да пробвам и без.

А за готвенето Simple Smile ММ готви и току-що сложи масата. Имам си печен на скара суджук и пържени картофи. А суджук ми се яде от месеци, но все нещо не намирах. Вчера видял в магазина и ми взе.  Heart Eyes

# 587
В Лидл има разкошен телешки суджук. Мъж ми да готви...мечти Joy

# 588
Гадовеееее smile3514

# 589
А да ви кажа и аз какво правех с голямата ми дъщеря. Работех и нямах много време през седмицата да готвя и пасирам, затова през уикенда се хващах и правех 2-3-4 вида пюрета и млечни каши, порционирах ги и ги слагах във фризера. През седмицата само вадех каквото ми трябва сутрин от хладилника и като дойдеше време за хранене затоплях на водна баня. 5 минути и готово. Разбира се, прясно приготвеното сигурно е по-хубаво, но детето и моите размразени пюрета и кърма си ядеше с апетит. Ако няма човек време и иска да си готви, това е вариантът.

Една приятелка прави същото, много е умно, по-натам като започнат да ядат редовно пюрета си е супер.
Седяхме с нея като кукувици да пробваме и сравняваме, пюре, правено на момента и размразено Laughing Laughing Laughing
Ами нямаше разлика, детето си омиташе всичко и не е имало гастро пролеми. chef

# 590
Кристи, бройте ме и мен за ребърцата и ракия пия, че и вино  Laughing.
Ние днес пак пробвахме пащърнак, ама нещо не го кефи, прави едни физиономии, чак ми стана смешно.

# 591
Краси, само да се постопли, и ще организирам една седянка в Южния със сладолед за начало. Там ще се доразберем за мръвката и пиЙенето smile3508

# 592
Малкият до сега ме кара два часа да висим на прозореца, за да гледа снега. Даже и претенции имаше - да дръпна пердето.  Grinning
Cristi, давай да направим една молитва от тези на островитяните, но не за дъжд, а за слънце, за да може по-скоро да започнем сбирките в парка.

# 593
  • София
Суджукът е точно от Лидл! Наистина е разкошен!   Laughing

ММ готви основно, аз чистя Simple Smile

Lid Ами красив си е, спор няма  Simple Smile

# 594
Красив, красив, ама добре, че спря.  hahaha

# 595
  • София
 Laughing

Само мисълта за молебен действа Grinning

Събуди се и не иска да заспи. Навън спи по 3-4 часа, в нас 1. Сега си играем, пък аз си се надявам да заспи Simple Smile

# 596
Мисис, честита месечинка Simple Smile

# 597
  • Варна
Аз днес на моя младеж му дадох да си опита една лъжичка изцеден ябълков сок от сладка ябълка на първата лъжичка ме изгледа страноо newsm09 но после взе че му хареса и омете 2-3 лъжички  smile3521 eat

# 598
  • София
Благодаря! Черпенето в Южния  Party

n0richka Браво на детето!

# 599
  • Варна
мисис тенкс и честита месечинка  Hug
 и дано всички бебоци си хапват хубаво че имам едно злоядо дете вече което яде само саламче кашкавалче и солети и е страшно наказание  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт