Всеки ден за мен е 14. Февруари, ОКТОМВРИйчето щастлива ме прави! -7 тема

• 22 704
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Тъй,тъй в Южния ще ми се събирате. От тез суджуци мръвка в зъба ви да влезе,клечки да търсите,детето гладно да плаче данооооооооооо hahaha

# 601
  • Варна
Поли паля джапанките минавам взимам те.. И ний в южния наа бърбекю 😁😁😁🍖

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 20:57 от n0richka

# 602
Ей го,само Норчето се смили над моята много скромна личност,горката аз Whistling

# 603
Мисис, честита месечинка!  Hug

# 604
  • София
Мерси, Lid!

Poly1974  Grinning Момент, момент, кой е казал без вас?!? Wink

Ние не спим все още. Май няма и да заспим. Смених играчките и за първи 3 минути от 2 часа насам не мрънка.

Пуснах една нова музикална и той като ревна. Явно му е страшна.  hahaha

# 605
Мисис,честита месечинка Hug bouquet

# 606
..

Една приятелка прави същото, много е умно, по-натам като започнат да ядат редовно пюрета си е супер.
Седяхме с нея като кукувици да пробваме и сравняваме, пюре, правено на момента и размразено Laughing Laughing Laughing
Ами нямаше разлика, детето си омиташе всичко и не е имало гастро пролеми. chef
Хаха, помбер, и аз ги пробвах в началото, но не съм сравнявала с прясно приготвени директно. Ама нали първите са без сол и мазнина и си виках "ох, горкото, кви буламачи трябва да хапва". Но на нея много си и харесваха даже.

Аа, да допиша. И аз с удоволствие бих дошла на някоя пейка за някой и друг сладолед. Ама ще има да почакам.

# 607
Ааааа и ние искаме в Южния парк, на сладолед, може и на барбекю, и по едно Коста-кафе

# 608
Роуз,честита ти сладка месечинка Hug Ма хич не са подмазвайте с тоя сладолед,тя Кристиянницата виновна и ва подучва на таквиз гивезилъци  Joy

# 609
Те Кристианите са такива  Grinning ей я на наща малка ама е хитра на макс Joy

# 610
Те Кристианите са такива  Grinning ей я на наща малка ама е хитра на макс Joy

Ама хубавааааа Heart Eyes Па наща тук ми се лакирва с некви свраки,срама няма,пууууууу Mr. Green

# 611
Хубава е като твойте чеда 😘
Ама тя хубаво се лакирва,А дете няма ли за гледане, книги за четене..ама ха newsm78 Grinning

# 612
Момичета какви лъжички ползвате силиконова,пластмасова,термосензорна ?Рождения ден мина супер малката стоя при всеки не плака ,яде и спа чудесно Simple Smile купих си кожено яке то пак заваля сняг хаха купих и на малката дрешки и утре ще пускам перални Simple Smile

# 613
Браво на малката!   Simple Smile

Аз имам и от трите вида лъжички, но засега ползвам термосензорните  (на Canpol) мисля, че бяха. Не заради това, че са такива (не топля пюретата, за кашите може и да ми свършат работа), ами защото са много мънички и удобни за устичката на бебка. Силиконови имам на Nuk, уж точно за захранване, но ми изглеждат огромни.  #Crazy

# 614
Мерси Адинко  Hug и аз така мисля да направя да купя от трите Simple Smile  майка ми връчи малка метална лъжичка за кафе  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт