"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 911
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Кво ще правят с това дето му сипват  Shocked Насред приема  Tired

Дано Ерол го изпие  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Не знам Тери, не знам, не очаквах чак до тук да стигнат и да му сипват гадости в питието, ooooh! но това е план на новата кукумявка. #Cussing out
Дано hahaha наистина го изпие Ерол, ще е голям майтап. Joy
Онур винаги я гледа с обожание и я докосва като реликва, прелестни са. Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 18:51 от Neidjal

# 196
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да, с много любов я гледа, не може да се отрече. Фуркан или е голям артист, или много я харесва. Joy

На фирменото парти ми направи впечатление с какви къси рокли ходят уж скромните туркини. На дебелите балдъри рокли високо над коляното (Бетюл), Йълдъз също беше с рокля над коленете, макар и с тъмни чорапи, дори бабата беше с рокля над коляното. И в други сериали ми е правило впечатление, че възрастни и доста пълни жени се обличат на официално място с разкриващи колената тоалети.  Никак не ми харесва на мен, много неестетично. Обикновено са прави или дори тесни рокли и като седнат, става страшно. Тесните рокли, които описват абсолютно  целия релеф на тялото с всичк подробности, също са им любими, независимо каква категория е жената - лека, средна или тежка.

# 197
Светле, и на мен ми направи грозно впечатление как бяха облекли и Йълдъз и Бетюл  Shocked

Добре, че Лалето е винаги на ниво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Писликсу обаче оглавява класацията с грозни тоалети  Sick Mr. Green

# 198
Тоалетите им- тази е целта- да изглеждат комични.

# 199
 wavey
Сряда еее. Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

newsm19
Скрит текст:

SET newsm09 smile3506
Скрит текст:

NEW/С приятели.
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 11:20 от Neidjal

# 200
Тая да не му благодари за къщата  ooooh! ooooh!

Лалето ако е чула за плана на Пислика и й се върже, нямам думи честно  Stop

# 201
Не те разбрах, коя на кого да благодари!? Thinking

# 202
Не те разбрах, коя на кого да благодари!? Thinking
Пелинсуто на Онур..  Tired

# 203
Аййййй, твърде възможно е. smile3516
Ти си права като писа преди дни, че едва ли би посмяла да брулне пред всички за наследството, защото е наясно, че Онур не само няма да я погледне, а ще я изгони и от фирмата.
Мдааа, най-вероятно, ще се изцепи пред всички с благодарност към него, че и е преотстъпил едва ли не бившата си квартира. smile3515
Ляле не знам дали, ще го носи като престилка, Mr. Green но баба Исмет, ще го разпарчетоса. Laughing
На мен ми е интересна лимузината пред Сонгиния дом, дали пък няма с нея да вземат Наргиз за снимките, те тогава Сонга, ще превърти, newsm62 защото бе против отправеното предложение.
Много, много, много бих искала в следващата 37 серия РД на Деметка да го представят като РД на Ляле. Heart Eyes
Айййййй. Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 11:57 от Neidjal

# 204
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да, сигурно е за Наргис  Flutter

# 205
Ай, ай, ай, красотички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
SET

# 206
Ай, ай, ай, красотички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
SET

Охо, на Емир ще му свалят шапката ли  Party

# 207
Ми времето се затопли, редно е да му я свалят.
Видео.
https://vk.com/wall-140516685_147?z=video405937952_456239031%2Fc … st_-140516685_147

Оле Териииии позна, Ерол, ще е изпилия питието. #Crazy
Заради идиотизмите им Филиз, ще роди преждевременно. ooooh!
Тя копнееше за двойно бейби парти, е, трето й бебе Ерол я сюрпризира. doh

SET
Като я гледам как е облечена, най-вероятно вече, ще е родила.

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 13:41 от Neidjal

# 208
Е каква им е целта да дадат приспивателно или там квото е на Онур насред партито  Shocked

# 209
Е каква им е целта да дадат приспивателно или там квото е на Онур насред партито  Shocked
Може би искат да го изложат пред гостите.
Това е най-мащабния и значим проект за Онур работещ над него почти година.
Само си представи когато капките започнат да действат какъв вид би имал, ooooh! кой знае какви би ги наговорил под въздействието им Confused и изведнъж да се строполяса на пода пред очите на всички, ужасно би било. Rolling Eyes
Много ми харесаха и в тази сцена, Heart Eyes Heart Eyes гледаха се с такава топлота, нежност, и любов, а Ляле в такива моменти е голяма глезанка, Heart Eyes и мнооого хубаво го гледаше преди да я целуне(е, не успя заради Емирджим).
Скрит текст:

Не проумявам, Thinking защо изрязаха точно тази прекрасна сцена от епизода!? ooooh!
Скрит текст:
Емир/Ердем с майка си.
Скрит текст:
Струва ми се, че ги снимат, newsm78 а над тях като, че ли е микрофон, newsm78 може би след като Сонги разкрие Бетюл истинската му майка, ще е в ролята на негова гледачка.
Онлайн в инста. Heart Eyes Heart Eyes
Според подругите са във Фуркан по време на онлайна.
Някои от рускините са се свързали с тях и сега летят в небесата, Laughing но други не са успели и сега са тъжни.

И още.
Скрит текст:

Яяяяя Party и моя любимец Тойгар. Heart Eyes

Хаштага е #birbirimiziçin #МыДругДляДруга.

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 17:15 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт