"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 605
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Ми нищо де, били са гладни и са хапнали.
Колеги са, затова на РД бяха на челните места на масата като домакини, бяха водещи на вечерта, защото са си близки приятели.
Тери,
Скрит текст:
ти разбра ли за Чаатай и колежката му полицайка в епизодична роля? Mr. Green
Криха се, криха се, криха се и накрая феновете ги изловиха в Ла Бум. Laughing
Ще имаме ли нова тема? Thinking
Подружките набараха фотката. Laughing Joy

# 721
Ми нищо де, били са гладни и са хапнали.
Колеги са, затова на РД бяха на челните места на масата като домакини, бяха водещи на вечерта, защото са си близки приятели.
Тери,
Скрит текст:
ти разбра ли за Чаатай и колежката му полицайка в епизодична роля? Mr. Green
Криха се, криха се, криха се и накрая феновете ги изловиха в Ла Бум. Laughing
Ще имаме ли нова тема? Thinking
Подружките набараха фотката. Laughing Joy
Коя  Shocked Изпуснала съм клюката  Shocked

# 722
Много се разписах и затова ще използвам спойлер Peace. На който му е любопитно - да надникне newsm03
Скрит текст:
Та... ще се опитам подредено да се „изложа“ Peace.
Най-напред да кажа, че 38-ма серия ми хареса главно с това, че се завърнаха динамиката и разнообразието, т.е. не се лутахме само между караниците и сдобряванията на Лале и Онур и просташките изцепки от кого ли не.
Първо – стана ясно, че думите на Онур в края на 37-ма не са „омръзна ми“, а „изморих се“. Разликата е съществена. Отначало реакцията му ме извади от чепиците, помислих си „ега ти и ориенталските табиети“. После се замислих. Естествено, че Лале такава, каквато ни я показваха досега, не би се съгласила на живот като този на Йълдъз – да бъде украшение на съпруга си и скучаеща, клюкареща домакиня. Само че... спомних си, че тя доброволно е напуснала работата си, за да последва Ерсин, т.е. не е работила по професията си. И това в продължение на 4-5 години. Едва ли през тези 4-5 години не е имала възможност /подобна на сегашната/ да се устрои на работа, избирайки /както и сега/ само училища в Истанбул. Разбирам, че сега не иска да допуска същата грешка. Но да си призная досега аз нито веднъж не видях да говори за преподаването като за своя мечта – дори и когато полушеговито, полусериозно Онур й казваше, че няма да я  „изпуска“ и че ще работят заедно. По никакъв начин не може да ме съгласи с педагогическите си напъни точно сега, когато Емир е само на 2 месеца /толкова ли са всъщност, че той като една красавица стана с неопределена възраст/. С кой пилешки мозък измисли, че ще замине нанякъде с детето и с жертвоготовната си майка... Е как да реагира Онур след като така изневиделица му го изтърси всичко това. И след като сама видя, колко хора му подлагат крак за какво ли не. За капак – преди да преброя до 3 – тя вече е изтръскала всичко казано и случило се я на Сонга, я на някоя от сестрите си.
Онур... да го захвана и него Mr. Green. Изхождайки от това, което се е случило с връзката му с Йозге – та какво още чака да се случи, за да сподели притесненията и страховете си с Лале. Не мисля, че тя няма да го изслуша... Веднъж вече в Ава, на медения си един ден, започнаха подобен разговор и според мен Лале реагира нормално. Все щеше да намери начин да проведе такъв разговор с нея. И тук ще кажа още нещо. Ако Лале ще се държи в евентуалната им съвместна работа в холдинга така, както го направи в 37-ма серия.... ами хич даже и не му трябва там. „Онур винаги иска мнението ми“, „нищо не може да направи без мен“ и прочие... е да ме прощава, но по мое мнение това е малко унизително и злепоставящо го – или поне аз останах с такъв вкус от начина, по който ни го показаха. Онур продължава да прави разни клетвени декларации – „без повече лъжи“, „ненавиждам се, че те огорчих“ и в същото време продължава да прави точно същото отново и отново. Върхът беше като надлежно информира и „Ядящатапостоянноторти“ за караницата с Лале. Търсейки с кого да поговори, да сподели - да беше се върнал веднага обратно.
Независимо от всичко това Онур и Лале определено започнаха да се учат как да живеят като семейство. Само да не им се натрисаха постоянно техните семейства. Йълдъз не знам дали трябва да се коментира – тя кръжи около тях като лешояд, който не изпуска от поглед мръвката си. Дори и радостта й от Емир не е истинска. Просто Емир е нещото, което й дава възможност да демонстрира пред познати и непознати, пред приятели и неприятели финансовите си възможности.
Сонга – моята болна тема... В тази серия окончателно я възненавидях. Дори и адекватните й съвети към Лале ми се размиха в гигантската простотия, която отново показа. За кой ли път ще кажа – хич не трябва да се хвали, че сама е отгледала три дъщери... На много малко умни неща ги е научила. Май всеки родител би искал децата му да са някак по-близичко до него, но това нейно желание се е разраснало до някакви чудовищни размери. Буквално на моменти имам чувството, че е поставила децата си в своеобразен затвор и то завързани с вериги, които им позволяват действия само до определена граница.
Нилюфер е избрала мъжа на живота си и явно се чувства добре с него. Дори и бездомен неудачник, Куртулуш има адекватно разбиране и мисли във важни моменти. Интересно защо не го виждаме такъв шашав откачалник когато разговаря с Онур...
Наргиз – съвършената кифла. Хич, ама хич не мога да си я представя в двойка със Самет. Тя мечтае за богат съпруг и живот в лукс, Самет пък – абсолютен неадекватник с големи мераци.
Бетюл я изкараха голяма комбинаторка – всички подред се сблъскаха с нея и никой не я разпозна. На мен лично тя ми беше досадна. Не само героинята, но и актрисата – едни и същи изразни средства. Същата като Йълдъз – около плячката кръжи. То не бяха „пИлЯнове“ и комбинации – всичките все един край имаха – резултат „зеро“. Всъщност – не точно нула, защото заздравиха връзката между Онур и Лале.
Филиз, която харесвах доста, от известно време също много ми олекна. Никак не мога да я оправдая, за неприятностите, които предизвиква, заради собствената си глупост.
Пелинсуто какво да го коментирам – дето никого не обича, ами май себе си не обича, та затова така лесно я водят за носа. Ясно ни стана, за кой ли път, че дири отмъщение. Но и Онур има вина за това тя да върши всички тези злини.
И сега да се занимая с главните ни актьори. Много по-добре от мен сте илюстрирали и то многократно промените, които настъпиха с тях – не само физически, но и в играта им. Аз съм силно впечатлена от този факт. Както съм споменавала – след първата серия нямах особено желание да продължа да гледам, защото играта и на Демет, и на Фуркан ми беше.... абе не ми хареса. Демет с леден поглед, без особена емоция.... Фуркан – като на модно дефиле, рецитиращ заучени реплики. За мен, обаче, това много бързо се промени – по-бързо при Фуркан, по-късно при Демет. Държа да отбележа, че не съм запален фен на нито един от двамата, не съм гледала чак толкова много турски сериали, не се филмирам лесно. И с риск да скандализирам нечие мнение ще кажа, че според мен, от доста време актьорите не само играят, но и преживяват това, което играят. Затова се получава и магията. Хич не ме интересува кой с кого е бил, защо е бил, колко е бил – не познавам актьорите, не съм в живота им, но се радвам на това, което виждам. Фуркан от един красавец с черти на Нарцис се преобрази в освободен млад човек, който щурее и се забавлява и при най-малкия повод и на който ушите и врата едва не се подпалват в близост до Демет. И една Демет, която се държеше на комсомолско разстояние, а сега доброволно уцелва „центъра“. Ами харесва ми да ги виждам такива и не намирам нищо лошо в това. Кефя им се, радвам им се и се забавлявам да си въобразявам някои неща. Това е част от удоволствието да гледаш романтична комедия.
Лелеее, що нещо съм изписала................ Mr. Green
Не ме разстрелвайте Praynig Wink

Допълвам се за този Корай ли, Корав бей ли Mr. Green... Каква нова интрига ще ни натресат. Нещо на любовния фронт ли са се спречквали в миналото, та такава беше реакцията му... newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 23:20 от kyty

# 723
Тери,
Скрит текст:
ето я.
На тази снимка е най в ляво,
Скрит текст:
а на тази най в дясно.
Скрит текст:
Кити, започвам да те чета. Heart Eyes
Кити, засега не стана ясно какъв му е проблема на Корай с Онур, но има нещо гнило. Ясно е само, че го знае отпреди, най-вероятно и Онур него.

# 724
Много се разписах и затова ще използвам спойлер Peace. На който му е любопитно - да надникне newsm03
Скрит текст:
Та... ще се опитам подредено да се „изложа“ Peace.
Най-напред да кажа, че 38-ма серия ми хареса главно с това, че се завърнаха динамиката и разнообразието, т.е. не се лутахме само между караниците и сдобряванията на Лале и Онур и просташките изцепки от кого ли не.
Първо – стана ясно, че думите на Онур в края на 37-ма не са „омръзна ми“, а „изморих се“. Разликата е съществена. Отначало реакцията му ме извади от чепиците, помислих си „ега ти и ориенталските табиети“. После се замислих. Естествено, че Лале такава, каквато ни я показваха досега, не би се съгласила на живот като този на Йълдъз – да бъде украшение на съпруга си и скучаеща, клюкареща домакиня. Само че... спомних си, че тя доброволно е напуснала работата си, за да последва Ерсин, т.е. не е работила по професията си. И това в продължение на 4-5 години. Едва ли през тези 4-5 години не е имала възможност /подобна на сегашната/ да се устрои на работа, избирайки /както и сега/ само училища в Истанбул. Разбирам, че сега не иска да допуска същата грешка. Но да си призная досега аз нито веднъж не видях да говори за преподаването като за своя мечта – дори и когато полушеговито, полусериозно Онур й казваше, че няма да я  „изпуска“ и че ще работят заедно. По никакъв начин не може да ме съгласи с педагогическите си напъни точно сега, когато Емир е само на 2 месеца /толкова ли са всъщност, че той като една красавица стана с неопределена възраст/. С кой пилешки мозък измисли, че ще замине нанякъде с детето и с жертвоготовната си майка... Е как да реагира Онур след като така изневиделица му го изтърси всичко това. И след като сама видя, колко хора му подлагат крак за какво ли не. За капак – преди да преброя до 3 – тя вече е изтръскала всичко казано и случило се я на Сонга, я на някоя от сестрите си.
Онур... да го захвана и него Mr. Green. Изхождайки от това, което се е случило с връзката му с Йозге – та какво още чака да се случи, за да сподели притесненията и страховете си с Лале. Не мисля, че тя няма да го изслуша... Веднъж вече в Ава, на медения си един ден, започнаха подобен разговор и според мен Лале реагира нормално. Все щеше да намери начин да проведе такъв разговор с нея. И тук ще кажа още нещо. Ако Лале ще се държи в евентуалната им съвместна работа в холдинга така, както го направи в 37-ма серия.... ами хич даже и не му трябва там. „Онур винаги иска мнението ми“, „нищо не може да направи без мен“ и прочие... е да ме прощава, но по мое мнение това е малко унизително и злепоставящо го – или поне аз останах с такъв вкус от начина, по който ни го показаха. Онур продължава да прави разни клетвени декларации – „без повече лъжи“, „ненавиждам се, че те огорчих“ и в същото време продължава да прави точно същото отново и отново. Върхът беше като надлежно информира и „Ядящатапостоянноторти“ за караницата с Лале. Търсейки с кого да поговори, да сподели - да беше се върнал веднага обратно.
Независимо от всичко това Онур и Лале определено започнаха да се учат как да живеят като семейство. Само да не им се натрисаха постоянно техните семейства. Йълдъз не знам дали трябва да се коментира – тя кръжи около тях като лешояд, който не изпуска от поглед мръвката си. Дори и радостта й от Емир не е истинска. Просто Емир е нещото, което й дава възможност да демонстрира пред познати и непознати, пред приятели и неприятели финансовите си възможности.
Сонга – моята болна тема... В тази серия окончателно я възненавидях. Дори и адекватните й съвети към Лале ми се размиха в гигантската простотия, която отново показа. За кой ли път ще кажа – хич не трябва да се хвали, че сама е отгледала три дъщери... На много малко умни неща ги е научила. Май всеки родител би искал децата му да са някак по-близичко до него, но това нейно желание се е разраснало до някакви чудовищни размери. Буквално на моменти имам чувството, че е поставила децата си в своеобразен затвор и то завързани с вериги, които им позволяват действия само до определена граница.
Нилюфер е избрала мъжа на живота си и явно се чувства добре с него. Дори и бездомен неудачник, Куртулуш има адекватно разбиране и мисли във важни моменти. Интересно защо не го виждаме такъв шашав откачалник когато разговаря с Онур...
Наргиз – съвършената кифла. Хич, ама хич не мога да си я представя в двойка със Самет. Тя мечтае за богат съпруг и живот в лукс, Самет пък – абсолютен неадекватник с големи мераци.
Бетюл я изкараха голяма комбинаторка – всички подред се сблъскаха с нея и никой не я разпозна. На мен лично тя ми беше досадна. Не само героинята, но и актрисата – едни и същи изразни средства. Същата като Йълдъз – около плячката кръжи. То не бяха „пИлЯнове“ и комбинации – всичките все един край имаха – резултат „зеро“. Всъщност – не точно нула, защото заздравиха връзката между Онур и Лале.
Филиз, която харесвах доста, от известно време също много ми олекна. Никак не мога да я оправдая, за неприятностите, които предизвиква, заради собствената си глупост.
Пелинсуто какво да го коментирам – дето никого не обича, ами май себе си не обича, та затова така лесно я водят за носа. Ясно ни стана, за кой ли път, че дири отмъщение. Но и Онур има вина за това тя да върши всички тези злини.
И сега да се занимая с главните ни актьори. Много по-добре от мен сте илюстрирали и то многократно промените, които настъпиха с тях – не само физически, но и в играта им. Аз съм силно впечатлена от този факт. Както съм споменавала – след първата серия нямах особено желание да продължа да гледам, защото играта и на Демет, и на Фуркан ми беше.... абе не ми хареса. Демет с леден поглед, без особена емоция.... Фуркан – като на модно дефиле, рецитиращ заучени реплики. За мен, обаче, това много бързо се промени – по-бързо при Фуркан, по-късно при Демет. Държа да отбележа, че не съм запален фен на нито един от двамата, не съм гледала чак толкова много турски сериали, не се филмирам лесно. И с риск да скандализирам нечие мнение ще кажа, че според мен, от доста време актьорите не само играят, но и преживяват това, което играят. Затова се получава и магията. Хич не ме интересува кой с кого е бил, защо е бил, колко е бил – не познавам актьорите, не съм в живота им, но се радвам на това, което виждам. Фуркан от един красавец с черти на Нарцис се преобрази в освободен млад човек, който щурее и се забавлява и при най-малкия повод и на който ушите и врата едва не се подпалват в близост до Демет. И една Демет, която се държеше на комсомолско разстояние, а сега доброволно уцелва „центъра“. Ами харесва ми да ги виждам такива и не намирам нищо лошо в това. Кефя им се, радвам им се и се забавлявам да си въобразявам някои неща. Това е част от удоволствието да гледаш романтична комедия.
Лелеее, що нещо съм изписала................ Mr. Green
Не ме разстрелвайте Praynig Wink

Допълвам се за този Корай ли, Корав бей ли Mr. Green... Каква нова интрига ще ни натресат. Нещо на любовния фронт ли са се спречквали в миналото, та такава беше реакцията му... newsm78 newsm78
Peace Peace Peace

# 725
Ауу тая играеше в слънцата и булките бегълки  Mr. Green Къде има фотка с тях двамата  Joy Не е ли малко дърта за него  newsm78

# 726
Кити, Кити, Кити, ще кажа само това, че обичам да те чета, кеф ми е Peace и то всеки път. Peace
Терка,
Скрит текст:
кака му е на Чачун, нали знаеш, че по абли си пада.
Мале, мале, мале, добре че с Фуркан се оскубнаха от онази.....пиууу Joy абла. Sick Stop
В нашата тема момичетата накачиха мноооого снимки и видеа, а с тях двамата са едниииии с лупа да ги гледаш, но е факт, че Бенсу я подхлъзнаха журналята с подвеждащ въпрос за тях двамата, и тя се изцепи неподготвена, т. е, не отрече, а ги поздрави, и им пожела да са щастливи, а и Ча грее от щастие, лицето му, очите му, направо сияе.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 23:39 от Neidjal

# 727
Аз викам някой да се изцепи и за Ромео и Жулиета  Laughing
Ма не бързам да се радвам да не се появи Демет с Футболягата  hahaha hahaha Шега  Mr. Green

# 728
Аз викам някой да се изцепи и за Ромео и Жулиета Laughing
Ма не бързам да се радвам да не се появи Демет с Футболягата  hahaha hahaha Шега  Mr. Green
Е нали са само отишли да ядат след сета, Mr. Green че са огладняли, а гладна мечка хоро не играе. Laughing
Тери, ако Снежи не се появи, ще пуснеш ли нова тема както преди!?
Скрит текст:
За Чачун освен Бенсу имаше препратки и от други от обкръжението му, но кой да предположи докато накрая истината лъсна. Laughing
Яяяя,
Скрит текст:
Бурак и Фахрие са се сгодили Party и те се криха като мишоци. Mr. Green Mr. Green
Ох беееее,  hahahaнашия Емирджим е само на два месеца, но Ердем скоро може и да проходи. Joy

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 23:42 от Neidjal

# 729
Кити, Кити, Кити, ще кажа само това, че обичам да те чета, кеф ми е Peace и то всеки път. Peace

Благодаря, Неджи. Понякога ме напъпля ищах да се изказвам tooth. Аз обичам да чувам чужди мнения, това ме кара да се връщам и да преглеждам моменти, за да видя какво не съм "уловила". Нали все пак сме тук за забавление и отдих smile3521

Яяяя,
Скрит текст:
Бурак и Фахрие са се сгодили Party и те се криха като мишоци. Mr. Green Mr. Green
А че те не го ли направиха неотдавна newsm78 newsm78

# 730
Кити, няма какво да шикалкавя, не ми е присъщо и моите усещания са същите като твоите, и като на Тери(щом е използвала тези Peace Peace емотикони в случая, значи и тя трепти с честота като нашите).
Вай бе, Курти и Самет, ще го закъсат за пореден път. ooooh! Големи са неудачници. Tired Tired
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240209%2 … l_wall_-116464248
Не, съвсем прясно сгодени са Кити.

# 731
 Hug Hug

Интересни мнения прочетох, но все още не съм гледала епизода за да кажа нещо смислено.

Относно годежа на Фахрие и Бурак, той не и ли подари годежен пръстен на рд, като за избор на пръстен бе помогнала сестра му newsm78 или сега да е била самата церемония по техните обичаи Thinking
Скрит текст:

Тери, Peace

# 732
Hug Hug

Интересни мнения прочетох, но все още не съм гледала епизода за да кажа нещо смислено.

Относно годежа на Фахрие и Бурак, той не и ли подари годежен пръстен на рд, като за избор на пръстен бе помогнала сестра му newsm78 или сега да е била самата церемония по техните обичаи Thinking
Сгодили са се официално в Германия  Peace Предишното беше предложение за брак  Heart Eyes

# 733

Общи условия

Активация на акаунт