"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 767
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Егати инфарктния фраг.
Змията каза на Ляле по тела. Tired
Ах Онуреее, вместо да й казваше, че се страхуваш да не я изгубиш да й бе казал истината беее, не ти ли дойде акъла в главата след случилото се с договора, аптал!?! Crossing Arms

Трея, за тези, които го пропуснаха.
http://www.fox.com.tr/No-309/izle

Много интересна, ще е следващата серия, ще настъпи голямо раздвижване и при другите герои.

# 691
Ми то се очаква да се случи рано или късно.  Crossing Arms

# 692
Очаквам края на Бетюл като Хикмет, че ми изпокъса нервните окончания. Mr. Green
Абе много цунки отпускат на нашичките в последните серии, Thinking че то толкова нямаше от началото на сериала както сега в последните няколко епизода.
Момичета, няма да дочакам превода на трея за да го публикувам след като го преведет, защото ме цепи яко главата и се оттеглям.
Само се надявам този път Ляле да не ме разочарова с импулсивното си поведение и да постъпи зряло изслушвайки Онур без да пощурява, и да осъзнае най-накрая, че за него нищо освен нея не важи, а може би с разбирането от нейна страна, ще свърши предстоящия епизод.
Терка, Кити, благодарско за готината компания, която бяхме по време на онлайна, лека Ви. Simple Smile Simple Smile

# 693
Абе да не би Лалето да вижда резултата от кандидатстването  Mr. Green
Тая ръка с видео връзката и тоя телефон май са на Йълдъз  Joy
Тая май иска 20 милиона, че да изчезне от живота на Онур  Shocked
Пак няма да се разделят, нали по магазините обикаляха вчера  Joy Едва ли са снимали още 39 епизод.  Mr. Green

# 694
Абе да не би Лалето да вижда резултата от кандидатстването  Mr. Green
Тая ръка с видео връзката и тоя телефон май са на Йълдъз  Joy
Тая май иска 20 милиона, че да изчезне от живота на Онур  Shocked
Пак няма да се разделят, нали по магазините обикаляха вчера  Joy Едва ли са снимали още 39 епизод.  Mr. Green

Не знам кой какво иска, обаче, Тери, наистина май телефоните са два - първо се вижда ръката на Лале и някакъв друг телефон, а след това Лаленият телефон с цикламеното гръбче,.. Иди че разбери newsm78. И пак нещо ми се появява мисъл - както с договора - дали пък Лале не беше предварително осведомена по някакъв начин за това наследство newsm78. Според мен някак бързичко се прегърнаха с Онур... И Йълдъз ми се стори ядосана не на Лале newsm78. Говоря това без да разбирам и грам комшийски.
Скрит текст:
Колкото до това, че отпуснаха доста цАлиФки на Лале и Онур... дали режисьор и прочие са ги отпуснали или просто се е получило спонтанно Mr. Green Peace - имам си аз определено виждане по въпроса smile3521 newsm47
Чака ни интересна серия другата сряда. Сега да видя как ще се наместят нещата с превода newsm03.
Благодаря за компанията и лека нощ!

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 00:18 от kyty

# 695
Добро утро. kaffeetrmker_2
Хей, Кити, пак възбуди любопитството ми относно постулата, за който писа, че засега, ще се въздържиш Rolling Eyes и множеството целувки, които им отпускат от 34 серия насам, които са в пъти повече от всичките им преди това,
Скрит текст:

само в тази серия са две, а преди подобно нещо не се случваше, от дъжд на вятър през суматиму епизоди я им отпускаха по една, я не

че и ще продължават.
Скрит текст:
И без това в момента давам заето по ред причини, затова имам нужда от жокер-помощ от приятел. Praynig
Също така ми прави впечатление активността им от около месец и нещо насам не само преди сериите с туити, и закачки с феновете, а и честите им онлайн транслации, сетови видеа, снимки, активността им инста, и т.н. Видно е, че са се сработили на 100% и с всяка следваща серия тази формула на успеха се проявява все по-добре, и по-добре, всъщност то няма накъде повече.
Трея с руски субтитри.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240205%2 … l_wall_-116464248

С нетърпение очаквам превода, а още повече с бг буквички, нооо след 33 епизоди превод на бг не откривам. Thinking
Много, много, много съм доволна от рейта предвид жестоката конкуренция в Сряда(особено снощи).
Вярно е, че си пожелах хубав рейтинг, но не очаквах чак толкова, в смисъл има леко покачване на % с по няколко стотни, а в тотала сме бомбе. Party
Този резултат за лятно сериалче като нашето си е направо перфе Party отвсякъде(наскоро гледах рейта на началните епизоди и някои след тях, и установих, че резки вариации няма, горе-долу % са все в този диапазон/особено в тотала), дай Боже да е все така, Praynig че и още по-добре да е. Praynig
http://www.ranini.tv/reyting

Допълвам се със сетово видео.
Прекрасна атмосфера цари, чак да му стане приятно на човек като ги гледа(в случая и по принцип), всички са щури веселяци.
https://vk.com/dizimaniano?z=video254691686_456239037%2F2d9be8c7 … pl_wall_-60100797

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 10:11 от Neidjal

# 696
Неджи Hug сега малко задачки имам, но по-късно ще се обясня Wink newsm03. Пък и може да събера повече подкрепящ материал  tooth tooth. Ще пусна в ход и прословутата ми интуиция Wink tooth ... и стой та гледай шоу Joy Joy Joy

# 697
Вчера са били хитри и за това почна в 21:30 тяхно  Laughing Имало е реч на Ердоан май  Joy Та са изчакали да свърши и тогава е почнало Laughing
Екстра сме  Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 698
Вчера са били хитри и за това почна в 21:30 тяхно  Laughing Имало е реч на Ердоан май  Joy Та са изчакали да свърши и тогава е почнало Laughing
Екстра сме  Party

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да и Сървайвър, и мач.

Heart Eyes Heart Eyes

# 699
Винаги го гледа така като се радва на детето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 700
Винаги го гледа така като се радва на детето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Да и като, че ли очите й лееекичко се насълзиха от умиление както и неговите когато му каза, че, ще преподава, но в Истанбул, защото, ще й липсва, и т.н.
Блестяща игра правят, кога задобряха толкова!? Thinking
Ще рече човек, че са актьори от класа с огромен стаж зад гърба си като актьори, а те реално не са с голям актьорски стаж.

# 701
Те си знаят  Mr. Green

Кво сладко видео с Фуки и Сумру  Heart Eyes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BRahWRDBE8B/?tagged=no309

# 702
Ами много си я обичат Сумру, Heart Eyes а и има какво да научат от нея. Тя също много им се радва, като деца са й.
Малко диалози преди превода на серията.
Скрит текст:
- Как ты?
- Хорошо. Пришел..
- Был немного напряжённым. Не хотел, чтоб из моих уст вышли нелепые слова. Ушел, чтоб мы не обидели друг-друга еще больше.
- Ты очень обидел меня, Онур.
- Прошу прощения.
- То есть, мое желание работать по специальности, не значит, что я бросаю тебя. Ты должен это понять.
- Я тоже не хочу жить вдали от вас, ты тоже пойми это, Лале, пожалуйста.
- Ладно, завтра поговорим, давай спать.
- Говорят, в спальню не заходят в обиде.. Поцелуй-ка.

Скрит текст:
Репортёр: А предложение руки и сердца? Как это было госпожа Лале, можем ли узнать это от вас?
Лале: это был прекрасный вечер

При тази съпоставка, а и при всяка друга минало-настояще най-добре си личи колко се промениха като излъчване, все едно са други хора, особено той.

Скрит текст:
-Может нам надо более молодую няню найти Лале?
-Говоря молодая?
-Говоря молодая, я имел ввиду, будет более энергична, динамичная, будет везде успевать, в этом смысле
-хммм... Динамичная
-Ты ревнуешь?
-Конечно буду ревновать Ону

# 703
# 704

Прекрасни са Heart Eyes Heart Eyes в промото.
Преведената серия. Party
http://dizimania.ru/index.php?newsid=17

NEW/Много е сладък котаранчо Дживан. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 15:35 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт