"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 608
  • 733
  •   1
Отговори
# 705

Преведената серия. Party
http://dizimania.ru/index.php?newsid=17

NEW/Много е сладък котаранчо Дживан. Heart Eyes

wavey wavey
Успявате ли да гледате серията? При мен сочи, че видеото още се обработва newsm78 newsm78
А за Дживанчо Wink
Скрит текст:
Представител е на една от най-готините породи котки - британска късокосместа Peace. Изявявам се като познавач, защото от години в къщи живее такъв "дзвер" - само, че нейната порода е генетична мутация от Дживановата, а именно - шотландска клепоуха котка. В общи линии това са котки с нрав на кифли, смятат за пропилян всеки ден, в който не са гушкани, галени и прочие ... особено женските tooth tooth

# 706
# 707
Кити, аз довечера, ще я гледам серията(или поне, ще я започна пък докъдето стигна), но сега проверих и да, линка ми зарежда, и видеото тръгва.

Емирджим.
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239272%2F419f9fd5 … _-60100797_177406

Скрит текст:

Скрит текст:
Тери публикува видеото, а аз, ще добавя преводът му.

— Айй, мне очень плохо.
— Стой, поцелую.
— Я кожуру киви съела, знаешь? От голода...
— Оооо.
— Кто тебя на съёмках голодной оставляет?

Хм, интересно, къде ли снимат!? Thinking
Този новия актьор/Корай никак, ама никак не ми се нрави, останах с усещането, че има нещо навъпреки Онур, а новата силиконка Sick е под всякаква критика. doh
Скрит текст:

Ай стига бе, нали сериала е романтична комедия, какъв затвор, какви пет лева!? #Crazy
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 20:00 от Neidjal

# 708
Наде, сигурно някой откачен сън на някой  Joy Joy

# 709
Дано Тери, че бактън от болници и затвори, поне тук да не стигаме до тези техни толкова досадни сериални клишета.
Обаче Онур май е там.
Прокрадват се мнения, че желаещите да купят цветарницата на Сонги са измамници, Thinking или на Корай не му е чиста сметката и Наргиз може да загази покрай него. Thinking
Скрит текст:
И така, започнах серията.
Този новия/Корай всъщност познава Онур отпреди, съдя по думите му(колко е малък света) след като разбра, че Наргиз му е балдъза, а новата кикимора и тя се казва Лале. Mr. Green
Сериал, Heart Eyes Heart Eyes реал. Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 20:47 от Neidjal

# 710
Тоя да не се опита нещо да му отмъсти и чрез Наргис да се добере до тях..  newsm78 Да не е бил някакъв с Йозге и той да му я е отмъкнал Mr. Green

В критиките на Елиф от Ранини ли се вслушаха или не знам, ма е факт, че отпуснаха бая целуфанчета и то в целта  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 21:02 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 711
Терка, дай малко разяснения относно въпросните критики за които споменаваш, за какво става въпрос!?
Хмммм, викаш Онурджим да му е отмъкнал Йозге под носа. Laughing
Мммммм, по време на репортажа и снимките бяха шеметни, Crazy Crazy и как само и двамата се спогледаха, и шикалкавиха относно първата им среща, Mr. Green добре, че си измислиха такава както и предложението, а не предбрачния договор. Joy
Курти много сладко Heart Eyes изревнува Нюню като му каза, че щом толкова пари се печелят от реклама и тя, ще последва Наргиз едва ли не.
Самет ми става все по-неприятен с това хлапашко хленчене, Sick само където лиги още не са му потекли от ревунене. Stop
Аз като гледам и споделям какво ми прави впечатление, чакам и вашите такива.
Продължавам с гледането.

# 712
Терка, дай малко разяснения относно въпросните критики за които споменаваш, за какво става въпрос!?

Една дама всяка седмица пуска коментар за епизода в сайта.  Peace Та тя постоянно критикуваше, че не вижда любов между тях, не се държали като двойка и всякакви такива мрънканици  Crossing Arms
Тя твърдеше и че бебето няма да се роди, ма после не изкоментира колко е грешала  Mr. Green

# 713
Аз като гледам и споделям какво ми прави впечатление, чакам и вашите такива.
Продължавам с гледането.

Аз изгледах серията, сега намествам мисЪлите и като съм готова - ще се изложа tooth подобаващо. Още повече, че вече почти на 100% имам и особено мнение по някои пунктове newsm53 newsm47. Трябва ми временце малко smile3521 smile3521

# 714
Тази от сайта явно не си пие редовно хаповете. ooooh!
Приключих със серията.
Самет ми падна тотално в  очите, оказа се, че е и егоист. Confused
Когато Курти го попита, че за да е щастлив той трябва да провалят кариерата на Наргиз и той отговори положително, че е логично. Shocked Stop
Не го искам за кифличката ни(в моите очи е такава, сори) не и докато не претърпи промяна към мъжество, защото при него напълно липсва.
С нетърпение очаквам мига да разкрият Бетюл и си мисля, че това може би, ще е Шади, и затова нарочно, ще й каже(сцената от фрага), че се е влюбил в нея от пръв поглед. Ще започне да си играе с нея, с нейните камъни по нейната глава.
Не знам как и кога точно се случи, но като, че ли започнах по-малко да се ядосвам на Йълдъз.
Е, сега е и неин ред да бере плодовете на дружбата си с Пеликанката, ще ги обрули като круши с 20млн. и то само защото навремето устата на Йълдъз бе голяма, и всичко вдяваше на Пеликанката.
Жалкото, ще е, че ако й дадат тези пари то те са от къртовския труд на Онур, а не от лентяйството на всички, които само се почесват къде не ги сърби.
И лайк за лека нощ.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 22:39 от Neidjal

# 715
Йълдъз да осъзнае каква добра снаха има и да спре вече  Peace

# 716
Йълдъз да осъзнае каква добра снаха има и да спре вече  Peace
На път е към положителна промяна.
Поне вече спря да иска да ги разделя.
И това е нещо предвид отвратителното й отношение към Ляле до не отдавна.
Слава Богу поне разбра, че двамата наистина се обичат.
И още нещо се сещам в момента извън сериала.
За мен определено черния цвят не е за Демет, не й отиват черни дрехи.
Тери, най-левият ти крачол от кой сериал е?

# 717

Тери, най-левият ти крачол от кой сериал е?
С всичко ми харесва Демет, ма най-много с червено  Heart Eyes

Adini Sen Koy, дават го от 5 в Турция  всеки делничен ден  Laughing

Я вижте кои сладури са били на обяд днес  Mr. Green

# 718
Феновете имат очи и на гърба, Laughing убедих се за сетен път в това, Mr. Green добре че са те. Joy
Е сега подружките само да набарат фотката и глей какво става, rotfImao rotfImbo ако пък я набарат и журналята, хептен. Mr. Green

# 719
Феновете имат очи и на гърба, Laughing убедих се за сетен път в това, Mr. Green добре че са те. Joy
Е сега подружките само да набарат фотката и глей какво става, rotfImao rotfImbo ако пък я набарат и журналята, хептен. Mr. Green
Е то сигурно са излезнали от сета да обядват, кво толкова  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт