"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 963
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Онур как тресна вратата  ooooh! тъпак  ooooh!

# 271
Трея.
Не знам какво да кажа в момента. Rolling Eyes

http://www.fox.com.tr/No-309/izle

Териииии,
кажи моля те какво й каза Онур, за какво се скараха та тръшна вратата и напусна къщата.
Не съм го виждала такъв Tired откакто се гонеха като Том и Джери.

# 272
Трея.
Не знам какво да кажа в момента. Rolling Eyes

http://www.fox.com.tr/No-309/izle

Териииии,
кажи моля те какво й каза Онур, за какво се скараха та тръшна вратата и напусна къщата.
Явно са й предложили работа като учителка  Wink
Какво щяло да стане като е учителка и тя му го пита дали й умаловажава професията и той тресна вратата. От къв зор го направи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 273
Терка, тенкс.
Значи усещам, че, ще започна да стрелям по Онур. Crossing Arms
За мен е без значение кой от двамата греши, щом постъпват грешно с половинката си стрелям и по двамата, кой кога си го заслужи.
Много бързо се поддават на битовизма, не очаквах такава тъпа реакция от Онур. Stop
Може в един момент наистина да стигнат до развод.
Жалко, че Бетюл е още в къщата им, а аз си мислех, че Сонги я разкри.
А може да си играе игра с нея, дано Шади я разпознае.
Явно Филизка е получила само контракции и не се е стигнало до раждане.
Онур трябва незабавно да изгони Пеликанката иначе лошо му се пише.
Ай дано новопоявилата се да е била само гост-актьор за този епизод, че четири змии, ще ми дойдат в повечко, едва изтрайвам тримцата.

# 274
А какъв му е проблема на Онур? Заради имиджа му ли ? Е, жена му ходи и украсява стаи в болницата, работи в цветарница и т.н, досега нямаше проблем, сега се разпищял  newsm78 newsm78
Нещо не виждам логика в сцената. Да не би да е нечия представа  Thinking Па и така грубо да се отнесе и да тресне вратата  newsm78

# 275
Ще ми се фрагът да е разбъркан... както често правят с другите сериали. А и Лале не беше много разстроена като я дадоха у майка й.

Групата "Злобил & Гост" много взе да ми лази по нервата. Както и целуващата ума си Бетюл Mr. Green Mr. Green. Онзи паун сбъркан и него вече Онур да го разкарва от терена, защото няма да мога да понеса още един неин тоалет Mr. Green.
Засега - готина серия, спокойна в общи линии. Към края ни извадиха от чехлите. Ще чакам с нетърпение превода, защото много малко разбрах newsm47 smile3521.

Лека нощ от мен и ви благодаря за поясненията Heart Eyes Heart Eyes.

# 276
Така като чета ми се струва, че си е самата реалност, а не нечия мечта или сън.
Превода от подругите.
Скрит текст:
Онур: Смотри глаза, нос, губы всё Моё. Копия моя
Лале: А что мне осталось тут Онур?
Самет Сонгюль: отпускай аааааа
Бетюль: Как один малыш может сделать столько каки 💩 ? Скажи мне как? Нельзя так!
Нюню, Кутрулуш, Нергис : Мааамаа?!
Сонгюль: На Помоооощь!
Бетлюль: Ооо аййй...
Шади: С Вами всё в порядке, тетушка?
Филиз: Что это у тебя в руках? Брось это
Эрол: Возьму (вырежу) экземпляр лица
Лале: Я говорю смогла преодолеть, смогу преподавать😍
Йылдыз: Не будет же учителем, в конце концов жена владельца Холдинга
Онур: Что будет от того, что Ты станешь преподавать? Аа?
Лале: Онур ты хочешь сейчас унизить Мою специальность (професию)?
Лале: сейчас Вы все Мне говорите, оставь свои Мечты, но Я не та, которая будет смотреть за мужем (зависеть от мужа) всю жизнь..
Тукмо днес написах дано Онур не ме разочарова и ето, Crossing Arms нооо все пак, ще се въздържа и няма да прибързвам(засега).
Лека.

# 277
Ми то Наде все той е все страдалеца във връзката, явно решиха да ни накарат да плювнем малко и по него  hahaha hahaha hahaha

# 278
 Hug Hug Hug

За вас лека, а аз сега се нареждам да гледам. От това което изчетох явно епизода е бил добър без много напрежение...

Sick Sick Sick

# 279
Добро утро.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Предвид леката серия рейта е добър(само в АВ групата не ми се нрави, но той по принцип там е по-слаб). Беше логично, че след покачване на рейтинга след бурния предходен епизод снощната спокойна серия, ще снижи %-те.
Фрага с руски субтитри.
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456239530%2F27dda614 … pl_wall_-60100797
Снощи след трея загубих говор и картина, реакцията на Онур ми дойде не на място, и неочаквана.
Сега като се замисля и двамата имат право(не оправдавам обаче поведението му тръшкайки входната врата и излизайки по никое време на нощта Crossing Arms).
Ляле веднъж вече се отказа от мечтата си да бъде учителка заради Ерсин. Последвала е любовта си с цената да не се развива професионално и за благодарност е била предадена.
Онур пък от своя страна вече се е опарил веднъж от жена последвала мечтата си за кариерно развитие в името на любовта им зарязвайки го.
Идея си нямам как, ще се развие тази сюжетна линия помежду им, Thinking но дано двете сестри сценаристки не задълбаят, че ми бе предостатъчно Stop да ги гледам серии наред сърдити и скарани заради ината на Ляле.
Въпреки тънкия лед, по който, ще стъпват другата серия имам надежда(базирайки се на сетови видеа и снимки от предстоящите серии), че сценарийно бързо, ще се намери разумен изход от ситуацията удовлетворяващ и двамата.
Според мен не бива Ляле да се отказва за втори път от своя професионален копнеж, но не е и редно кариерното й развитие да смущава Онур чувствайки се притеснен да не би преживяното с Йозге да го застигне отново този път с Ляле.
Да, с нея се обичат, но той и с Йозге е имал силна любов, и какво последва от това, раздяла!?!
Любовта не е достатъчна за стабилно и здраво с-во, тя е основа за да се създаде такова, но не и да просъществува във времето ако липсват взаимно уважение, взаимни компромиси, и доверие между двама.

# 280
Наде, не го мисли рейтинга в АБ.. В крайна сметка тотала е добре, а и аз искам 50 епизода някъде.. Всички ще се съгласим, че не ни трябва втори сезон  Peace

Абе нахвърлихме се върху Онур, обаче има и нещо друго.. Не знаем от кой е дошло предложението. Да не е някой колега от университета и да ревнува  Thinking Той само тогава беснее така  newsm78
Дали пък това не е план на ония гадове  newsm78 Нали Лалето вчера се оплака на "г-жа Хикмет", че не се е реализирала  newsm78 Другия вариант е майка му на Онур нещо да го е настроила, той доста се влияе от нея  newsm78 Защото тя във фрага казва, че мъжа й има холдинг, тя учителка щяла да става  Thinking

Ще излязат от ситуацията, нали са в добри отношения от сетовите видеа, а те сигурно снимат 38 епизод сега  Laughing

# 281
Тери, наред с временните ми ядове с различни персонажи от сериала мен лично сериалчето много ме разтоварва и бих искала да го гледам мнооого дълго. Praynig
След драмите във Възела, Confused № ми дойде като балсам за душата. Heart Eyes
Не е драма, не е криминале, леко, свежо и интересно сериалче е, с прекрасна главна екранна двойка, която аз харесвам, точно такова Дизи ми се гледа. Всички други, които бях подхванала ги зарязах(някои изцяло, други не съвсем-озети, снимки, превъртания с мишката).
Мдаааа, мина ми и на мен през ума, че Онур я ревнува, и затова беснее, но сега от теб разбирам, че се е оплакала пред Бетюл, че не се е реализирала професионално.
Чакам превода с нетърпение, а с още по-голямо очаквам бг екипа да преведе сериите дотук.
Честно казано очаквах Ляле да работи с Онур във фирмата и да продължи да помага в цветарницата, но виждам, че мечтата й е жива, просто я е била скътала там някъде навътре в душицата си, и сега оживява.
Обаче тази новата май предложи на Онур да отидат уж по работа в Ава smile3516 smile3515 и той я отсвири, дано се разкара от сериала, неприятна ми е.

# 282
Тая па новата с вид на лека жена  Crossing Arms И на какво разчитаха? Че Онур е толкова смотан да й се върже ли? И тя им казва, че не може да бъде изкаран от правия път и те викат "Еми това го знаем", ми тогава за какво се напъвате бе  ooooh! И глупостта да му дадат капките и тя да го забута в някой ъгъл и да го целува и искаха май Лалето да ги види или да снимат и да й покажат  Joy hahaha Толкова са тъпи.. А па Бетюл като се набута в къщата, освен да сменя памперси не виждам какво друго може да направи  Joy Joy Joy

# 283
 wavey wavey
Докато чакам и аз превода - да пофилософствам малко  newsm47.
Снощи подскочих и аз като Лалето от хлопването на вратата след Онур. Първата ми реакция - изумление... но за няколко секунди, защото после реших, че нещо пак ни подмятат. Силно се надявам тази му реакция да е след нещо друго. Иска ми се да мисля, че реагира така негативно на нейната работа поради факта, че Емир е още много малък, за да бъде оставен само на гледачката, още повече, че и двамата заявяваха, че те ще го гледат и възпитават. Такава ранна раздяла на детето от майката - та Емир е само на 2-3 месеца май - не води до нищо добро за него.
Аз също няма никак да харесам една Лале, присядаща от диван на диван в къщи  и "просеща" пари от съпруга си. От друга страна пък - работата им в холдинга заедно.... малко... абе не ми е ок. Да помага Лале - да, но не и да е постоянно там.
За раздялата на Онур с Йозге дали само нейните кариерни мераци са били причината - там е имало намеса от родата - макар и да не ни светнаха точно какви.
След толкова сривове във връзката им и двамата би трябвало вече поне малко да са наясно как да изглаждат несъгласията си.
А онази силиконовата кифла изобщо не мисля, че може да се надява на някакво внимание от Онур.Освен ако него не го накудкудякат порядъчно, та и той като Лаленце да не помни какви ги върши. Защото в нощта с Лалето мисля, че той изобщо не беше пиян или поне не до безсъзнателност Mr. Green Mr. Green Peace

# 284

А онази силиконовата кифла изобщо не мисля, че може да се надява на някакво внимание от Онур.Освен ако него не го накудкудякат порядъчно, та и той като Лаленце да не помни какви ги върши. Защото в нощта с Лалето мисля, че той изобщо не беше пиян или поне не до безсъзнателност Mr. Green Mr. Green Peace

Изобщо не беше толкова пиян Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт