"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 41 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Трогателна сцена между д-ра и Ляле, но за мен той си беше и е влюбен в нея.
Филизка пак се вихри. Joy
Миличката, много си обича откачалката Ерол, хич не я заслужава. Crossing Arms

# 76
Да я чуе Онур как се е затъжила за доктора  Mr. Green

# 77
Тоя уж кармазъ рози, ще купува пък по Нергизчето се заглежда, Laughing абе мъже. Mr. Green
Работа ли й предлага? newsm78
Вай бе, Курти. Laughing

# 78
Тоя уж кармазъ рози, ще купува пък по Нергизчето се заглежда, Laughing абе мъже. Mr. Green
Работа ли й предлага? newsm78
Да, да участва в реклами  Laughing

Курти къв романтик  Party

# 79
И трите двойки са прекрасни, но нашичките  се поизложиха с тази целувка и то в такъв ден. Stop
Добре, че самите те правят сцените огнени. Heart Eyes
Айдееее Лялето пощуря. Mr. Green
Пфууу пък сладки беее, то бива химия помежду им, но чак толкова. ooooh!
Този сезон другите ми фаворити са КеНитата и при тях е с нож да я режеш.
Като свърши №, ще отида да видя и тяхното танго. Heart Eyes
Серията е битти, чакаме фраг.
От цялата серия(или поне тази част която гледах) най ми допадна замисъла с Бурай и трите влюбени двойки.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 22:47 от Neidjal

# 80
Язе съм така от щуреенето им  

И се надявам това щуреене да върви в правилната посока  tooth tooth

# 81
Много хубави бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

Разбирам футболиста(ако изобщо имат връзка де  Mr. Green ) защо каза, че гледа само Джесур и Гюзел  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 82
Много хубави бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

Разбирам футболиста(ако изобщо имат връзка де  Mr. Green ) защо каза, че гледа само Джесур и Гюзел  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao
Масово е мнението в различни сайтове, групи, инста, че няма ритнитопковец(ох Китииии Joy) не ми се навлиза в подробности сега що за щуротии изчетох през последните дни и се оказаха лъжи, а пък и нали Ви казах във въпросното предаване наскоро какви щуротии дискутираха та чак жълтееха, и впоследствие се оказа, че са мноооого жълти.
Терка, защо гледа само Джеско и Сю? newsm78
Онур мноооого хубаво гледа и докосва Ляле, просто думите са излишни, а тя се разтапя пред него като сладолед.
Затова казвам, че дори и сценарийно маааалко да поосакатиха някои романтични моменти химията на екрана се лее на талази. Аз такава в другите две двойки не усещам, въпреки, че и те са приятни.

# 83
Наде, имам предвид, че не гледа 309  rotfImao тая химия на Демет и Фуки направо не е за гледане от севгили  Mr. Green

Тоя епизод надминаха себе си  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 84
Наде, имам предвид, че не гледа 309  rotfImao тая химия на Демет и Фуки направо не е за гледане от севгили  Mr. Green

Тоя епизод надминаха себе си  Crazy Crazy Crazy Crazy
Твоя Гейдуна сигурно затова не издържа. Mr. Green Joy
Забелязала съм, че когато не са обвързани актьорите се раздават на макс и е логично де(не че омаловажавам професионализма на обвързаните, не, но просто е някак си различно).
Дано рейта е такъв Praynig какъвто трябва да бъде след тази приказна серия. Heart Eyes
Аз имам пропуски, но ще ги наваксам.
Терка, би ли ми дала линк където да видя КеНитата и тангото  им преди да легна?!

# 85
тая химия на Демет и Фуки ...  Mr. Green

Тоя епизод надминаха себе си  Crazy Crazy Crazy Crazy

Към химията аз лично бих добавила и физика - само сценарно де  newsm47 newsm47 smile3521

# 86
Още ме е яд, че отрязаха тази сцена от серията, не са добре, ooooh!#Crazy точно пък нея. Crossing Arms

Ааа и физика Кити да, права си. smile3521
Точно такива двойки харесвам, дребни жени и изразни мъже, а не обратното да понесат мъжете си на гръб като пръскачки из лозе. Stop

# 87

Терка, би ли ми дала линк където да видя КеНитата и тангото  им преди да легна?!

# 88
Ох, Лалето пак подивяла  Joy Joy Joy Joy

# 89
Трея.
Вай, влизат нови персонажи ииии ревността започва.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240100%2 … l_wall_-116464248

Йеееес, мерсааааж Тери. love001

Нещооо не ми харесва новата брюнетка, май, ще е гадюха.
Не ни стигат тримцата ми и четвърта, а за този около Филизка е добре, дано луковата глава на Ерол уври.
Онур пак е завъртял лимбата, но му е дълъг перчема за нея. Crossing Arms
Дружката на Деметка, с която беше на Свети Валентин на маникюр я е публикувала и е добавила сърчице. Laughing

И така, изгледах, и тангото на КеНитата, Heart Eyes Heart Eyes и си лягам предоволна.
Лека Ви нощ.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 11:40 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт