"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Ма са много хубави  Crazy Crazy Crazy

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 23:25 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 511
Аз па съм си от фенски сватби и ги искам заедно  Mr. Green Тук нямам грях, защото са сами и не искам да се разделят с никой  Naughty Mr. Green

За Демет не знам, но съм 99,9 % сигурна, че Фуки я харесва  Mr. Green

smile3521 newsm53 newsm47 Вече съм по-спокойна, че не съм соло Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
обаче тези сериали направо развиват воайорството  tooth tooth tooth Peace

# 512
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник! Hug bouquet

Скрит текст:

Хубав ден! bouquet

# 513
Аааайде прегледай момента, Laughing разчепкай го Mr. Green

На Вашите услуги, мадам  tooth tooth
Скрит текст:
1. Докато съобщаваше благата вест за напълненото Жакузи Онурджим някак изразително примираше до ушенцето на Лале tooth tooth
2. За кой път вече я понася на ръце... започва да се набива на очи - и самото носене, и кефът, с който носи newsm47
3. А че той така я грабна, че без малце да полетят и двамата - бива ентусиазъм, бива, обаче... И само с две ръце ли я метна така Mr. Green Mr. Green
4. Ти не чу ли смеха му... като на котарак, преял със сметана Mr. Green. Аз пък се запитах кой се засмя така - Онур ли, Фуркан ли... Ми то човещинка бе, кво да правиш newsm53 newsm47
5-то и не последно tooth... Как си метна главицата Лале на нежното Онурово раменце и във вратлето му, затягайки хватката с ръце Mr. Green Mr. Green - предполагам се уплаши, че може да се удари в касата на вратата hahaha hahaha
6. Нея вечер и двамата бяха с бяло бельо Mr. Green Mr. Green

Толкоз... от днешния лимит newsm53 newsm53 newsm47
Здравейтеее Grinning и честит ни национален празник.
Снощи от лаф моабет Heart Eyes забравих да попитам нещо, което не разбрах.
Кити, би ли ми разяснила това, което почервених в скритият ти текст, че не схванах мисълта ти?! Thinking
Тери, винаги като чуя тази песен на Бурай и се сещам за Ягодките.
Интересна публикация от Деметка с надпис Umrumda değil/"Мне все равно." Thinking
Скрит текст:
От това, което гледах снощи от серията с превод страх ме обвзема от Пеликанката. ooooh!
Вече не иска Онур и е готова на всичко #Crazy за да му нанесе последният си унищожителен, и отмъстителен удар, и Бетюл й каза, че, ще й помогне. doh
Сонга, Самет, Наргиз и кариерното й развитие мисля да си ги спестя, идват ми в повече. Stop
Имаме снимки за предстоящия епизод, но от тях нищо не мога да разбера.
Имам чувството, че просто ей така са ги публикували, никакви не са, Confused можеше и без тях да минем. Stop
Скрит текст:

Оххххх, омръзна ми от тази Сонга, бактън вече от нея, дори не ми е смешна.
Мислех, че, ще се очовечи, но се излъгах, непоносима е, а ако през цялата серия ми я показват+кариерното развитие на Наргизка и сие не бива да се чудят ако рейта още се снижи Crossing Arms(дано не се случва Praynig).

Пак започва да си позволява да се нахвърля и да посяга на Курти.
Направо вече не я понасям. Sick

Пак нечий сън, най-вероятно на Ляле, Rolling Eyes а ние се чудехме какво прави Пеликанката в тях на последната онлайн-транслация в домът им.
Може би този й кошмар, ще е повратна точка към сдобряването им, а и на този етап тя само, ще подаде документи, което не значи със сигурност, че, ще е одобрена.
Имам усещането, че нещо, ще се случи и тя няма да започне работа като учителка.
Сонгюл  #2gunfireпък веднага се съгласи да пътува заедно с Ляле и Емирджим щом се налага заради работата й, Shocked абе отврааааат е. #Cussing out

Heart Eyes Heart Eyes
Раздвижиха се, Mr. Green кодирано. tooth
Г-н Лайк на мига. Laughing
Скрит текст:

Имаме озет, но нищо смислено не разбрах с транслатора. Rolling Eyes
Скрит текст:
38. Bölüm Özeti
Lale Onur’dan beklemediği bir tepki görünce ne yapacağını şaşırır. Mesleği ve eşi arasında kalır. Onur verdiği aşırı tepkinin farkına varıp Lale ile konuşur ve son kararı ona bırakır. Dergi çekiminde aralarındaki buzlar erir. Bu arada çiçekçiyi almak isteyen firma büyük bir para teklif eder, Songül’ün kararı kesin olsa da Kurtuluş onu ikna etmek için yollar aramaktadır.
Ето го и с превод.
Скрит текст:
Озет 38 серии

Лале увидев реакцию Онура, удивится, что он так сделает, не выслушав уйдёт. Он остался между женой и профессией. Когда у Онура утихнут эмоции, он придёт поговорить с Лале и даст ей окончательное решение. На журнальной съемки эти льды будут таить. Кстати, фирма предложит большие деньги за цветочную, но Сонгюль ищет пути спасения.
И още един превод, мааалко по-различен.
Скрит текст:
Днес Фатих/д-ра е рожденик, чакат гости.
Големи са симпатяги със съпругата си.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 19:56 от Neidjal

# 514
Някой ако ми обясни какво разбра от днешния пост на Демет с принцесата с тортата и надписа Не ми пука, ще съм му мн благодарна. Пък написала и женския знак???
Сори за неграмотния пост, ма съм от телефона Joy
Нещо не  ми зареждат скритите изображения...

# 515
Кити, би ли ми разяснила това, което почервених в скритият ти текст, че не схванах мисълта ти?! Thinking

Неджи, пошегувах се, защото се сетих за един виц Wink Peace. Но не с лоша умисъл... а даже пожелателно се пошегувах  newsm53 newsm47

Някой ако ми обясни какво разбра от днешния пост на Демет с принцесата с тортата и надписа Не ми пука, ще съм му мн благодарна. Пък написала и женския знак???

Тери, оставам с впечатлението, че Демет обича да комуникира виртуално със "загадки" smile3521. Няма лошо, интересно е - стига да не е в повече Peace. А иначе може да означава какво ли не. В моята глава се нареждат няколко варианта - ей така на прима виста. Най-простото - наистина да е свързано с храна - "писнало ми е от диети и ограничения, ще си хапвам каквото си искам". Обаче... като се вгледам - сякаш това, което девойчето от картинката хапва, е с формата на сърце... Дали пък не й е писнало от някой, който й предлага натрапчиво сърцето си или пък не иска да "освободи" нейното, та алегорично - да го сдъвче това сърце newsm78. Или пък й е писнало от приказки, сплетни... Или пък й е писнало да се сдържа и прикрива емоции, чувства... приема в себе си нечии такива... Един господ знае.
Скрит текст:
Моето усещане е, че иска нещо да разкрие, но все още има спирачки Peace. Каквото и да е, дано успее да се справи.

# 516
Първото обяснение е май най-логично, щом е сложила и женския знак Mr. Green  абе тя си знае Joy

# 517
 wavey
Каквото и да е искала да каже са я разбрали тези, които я познават, а г-н Лайк веднага я лайкна.
Майка му и баща му са на сета.
Скрит текст:
NEW

Днес, ще е на благотворително мероприятие.
Скрит текст:
Фуркан сейчас в программе "Зелёная сцена". В поддержку социального проекта "Зелёная неделя", которая идёт с 1-7 марта.
Скрит текст:
Снимки, очаква се и репортаж.
Скрит текст:

Оххх, много ми харесват съпоставкитe между първа Heart Eyes и тридесет и пета Heart Eyes серия.
Луди, щури, в началото объркани от чувствата си, които ги връхлетяха ненадейно, но в последствие осъзнали любовта си.
Скрит текст:

39 епизод е готов, започват 40.
Скрит текст:

Видеа и още снимки от днес.

https://www.instagram.com/p/BRORIQ8Blpp/?taken-by=muku0503
https://www.instagram.com/p/BRONMjLhjZR/?taken-by=glracr07

Скрит текст:

Най-накрая раздвижване, че бактънясах от махленски сетове и изяви. Stop
Севинч, Фуркан и режисьора, който му пригласяше Joy на РД.
Скрит текст:

Скрит текст:

NEW
Скрит текст:

С племенникът си, синът на брат й(наскоро мярнах видео с малкия и Волкан, не знаех, че има детенце).
Какви хубави сини теменужени очички има, мишленце. Heart Eyes

От официалната страница на канала, дано и на сценаристките им светне какво искат зрителите. Peace
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 18:47 от Neidjal

# 518
Много е сладък Фуки Flutter
Детето до Демет май е на Волкан Peace
Наде, това е Хасан Толга Пулат, главният режисьор Heart Eyes

# 519
Много е сладък Фуки Flutter
Детето до Демет май е на Волкан Peace
Наде, това е Хасан Толга Пулат, главният режисьор Heart Eyes

Негово е, аз го написах над снимката.
Да, така се казва гл.режисьор, а ако не беше жена му нямаше да видим и едно видео от РД на Демет, Rolling Eyes тя пускаше видеата, а кой знае колко още видеа и снимки не видяхме, и няма да видим.
Още едно видео от днес.
https://www.instagram.com/p/BROGtInhhMK/?tagged=yesilayhaftasi

Снимките продължават да валят.
Скрит текст:

Помежду другото ми попадна това видео от промото на втория сезон на Фокса, Heart Eyes много е свежо, Heart Eyes да си го припомним.
https://www.instagram.com/p/BROGnqAj3v2/?taken-by=no309dzi

Явно Онур, ще разкрие Бетюл.
Скрит текст:
От Севинч (Бетюль): "Я никогда не забуду няню Хикмет.."
Скрит текст:
Точно така искам да се случи и Ляле да миряса с тази й работа като учителка, в което няма нищо лошо разбира се.
Лошото в случая е, че, ще трябва да пътува и да са разделени с Онур заради работата й, което за мен е недопустимо, и неприемливо(да е временно да, но не и за постоянно Stop както се очертава ако темата продължи, но аз мисля, че още в следващия епизод въпросната тема, ще се приключи).

Терка,
какво стана със снимките на Фуркан, които искаше, ще се преобличаш ли? newsm78
За теб.
Скрит текст:

На 8ми Март, ще имаме шеметна фотосесия Party на с-во Саръхан Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes в домът им.

NEW/По мъжки с приятелят си Толга, баща си и един от братята на Къванч/Джем(май има мениджърска агенция, newsm78 или поне с такова впечатление съм останала Thinking).
Скрит текст:

Яяя с каква спортна кола си джитка.
Скрит текст:

Еврика, най-накрая прозря истината.
Скрит текст:
Эмир еще маленький, поэтому не хочу с ним расставаться

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 20:23 от Neidjal

# 520
Наде, не. Просто исках оригиналните снимки,  защото изглежда много добре  Peace

# 521
Още едно днешно видео с преразказ в общи линии на казаното от него.
Скрит текст:
Нe had been asked about his social media activities that he is not online most of the time... So he answered as he spends time with the family and all.
https://www.instagram.com/p/BROgMi3Bm2-/?taken-by=glracr07

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 21:56 от Neidjal

# 522
# 523
 wavey

Прекрасно начало на деня в темата с онлайн транслация. Party
Предполагам, ще се появи и видео.
Малко разяснения от подругите.
Скрит текст:
Демо говорит: "Я позвала Фуркана и он пришёл, никогда не заставляет меня говорить дважды, сразу делает".

П.С кого интересует вопрос финала! Спросили: Финал сериала будет ли?
Демет ответила: Нет конечно, прекрасно идём! Party Party Party

Скрит текст:

От вчера.
Скрит текст:

Видео.
Скрит текст:
На видео тот момент, где говорит "Я Позвала значит он придет, никогда не заставляет говорить дважды" потом снова спросили про Фуркана "Что то он не дойдет до нас, ну придет, подождем"
Ждём продолжение)
За видео благодарим участницу Света Волкова!
https://vk.com/dizimaniano?z=video312527094_456239113%2F02316207 … pl_wall_-60100797

И още две видеа.
Скрит текст:
Демо: ну что ты так долго? Мы в прямом эфире, тут зовут тебя
Фуркан: ну вот только смог прийти
Работник СГ: их стало 15 человек
Демо:хорошо Я посмотрю твою страницу(отвечает фан страничке)
Фуркан: Пришёл , пришёл.
Демо: Аслыы ну зачем ты так не стоило, спасибо.
Работник: Друзья Фуркану и Демет надо возвращать на сет.
Демо: хорошо пока уберите цветы, я позже возьму, спасибо. Увидимсяя покаа
За первое видео благодарим участницу Света Волкова! За второе Алсу Маратовна
#no309 #instagram
https://vk.com/dizimaniano?z=video312527094_456239114%2F5cfb0829 … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video274141112_456239261%2F76c1987e … _-60100797_173628

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 12:05 от Neidjal

# 524
Ооо, сладурите се появиха    Crazy Crazy  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт