"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 859
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Добре е рейтинга, не се ядосвай  Hug
Ще си изкараме сезона и ще свърши, без излишни глупости и локуми във втори  Peace

Вчера и в малкото си сцени бяха уникални  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да, уникални са и добре, че са те, че и такъв рейт нямаше да има сериала. Crossing Arms
Мен ме е яд, че не използват максимално химията, която се лее на талази между Демет и Фуркан(независимо какви са сцените, тя си е все на макс Peace) и още повече ме е яд, че снощи пропуснаха възможността за висок рейт при отсъствието на рейтинготрошачката.
Абе бясна съм от пропуснатата възможност и с тази липса на активност от тяхна страна в соц.мрежи, снимки, видеа, подсказки, и т.н както беше досега съвсем се вбесявам, Crossing Arms затова пък се нагледах на махленски фотки, и видеа та чак ми призля. Stop
А пък като започнат да пускат фотки от дедо Адамово време след като са си изпяли песента (пълно е с такива) и съвсем ме вбесяват.
Нещо, което ми направи впечатление е, че екипите май са два. newsm78
Съдя по режисьорите, единият е брадат и малко зъблест, той бе все на сета с Нюню, Наргиз и сие, а другият е обръснат, и с топчесто лице, който пригласяше с жена си на Фуркан в едно от видеата от РД на Демет.
Е този втория никъде не го мернах тази седмица на сета. Thinking

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 12:02 от Neidjal

# 496

Мен ме е яд, че не използват максимално химията, която се лее на талази между Демет и Фуркан(независимо какви са сцените, тя си е все на макс Peace) и още повече ме е яд, че снощи пропуснаха възможността за висок рейт при отсъствието на рейтинготрошачката.
Абе бясна съм от пропуснатата възможност и с тази липса на активност от тяхна страна в соц.мрежи, снимки, видеа, подсказки, и т.н както беше досега съвсем се вбесявам, Crossing Arms затова пък се нагледах на махленски фотки, и видеа та чак ми призля. Stop

Не съм голям разбирач по турските сериали, но ме е яд по същите причини, които си посочила, Неджи. Още повече, че логиката ми убягва. На моменти ми изглежда, че самите СЦ се опитват сами да прецакат "рожбата си". Не мога да не се чудя на масираната "кампания" около РД на Демет... Какво беше това... захранване на зрителите?... ПР ход?... Нещо не виждам ефекта, освен моментната радост, сори. Що за приумица цял епизод да навират второстепенните герои. Ми те затова са второстепенни, па даже и поддържащи ги наричат.. някъде. Голям праз Наргиз ще стане ли модел или не, те и без това я създадоха като способна само за това. Че и Нилюфер леко подхлъзнаха в същата посока. В моите очи като зрител по този начин тези два персонажа само олекнаха. И за капак дадоха един фраг... не ти е работа smile3511. Ядосана съм и съм раздразнена, но повече заради това, че не мога да хвана логиката и смисъла на това, което правят с една хубава романтична комедия.
Се извинявам! Peace Излях се Embarassed. Сега продължавам да чакам превода, а също и втори фраг, от който смятам, че има вопиюща нужда newsm03 newsm47

# 497
Някои направо са с очи ренген, в какви детайли само се вглеждат.
Скрит текст:

Много красиви снимки.
Скрит текст:
На другия ден май Онур й каза, че с малчо трябва да отидат във фирмата, че журналята да ги снимат тримата, е как, ще стане като са сърдити!? Crossing Arms
Във фрага той на сутринта ли се прибира когато заварва танцуващата Бетюл, newsm78 е хубава работа ако е така?!
И аз искам още един трей, че този ми е пълен хаос.
При комшиите е практика в даден момент епизодичните и второстепенни герои да ги превръщат в главни. Crossing Arms
Днешния сет е в къщата им и ще са в ефир.

Скрит текст:
Новая фотография Демет
С подписью: В данный момент мы вместе с девочками отлично проводим время через 10 минут мы в прямом эфире

Нищо интересно.
Деметка била казала, че често, ще виждаме техни бижута в сериала, бля, бля, бля, все в този ред на мисли.
Щом сета е тук(най-вероятно снимат 39-40 серия) то, ще видим Ава през крив макарон Crossing Arms ми поне да не пускат мухи на зрителите. Crossing Arms

Серията с превод, Party довечера я подхващам.
https://vk.com/dizimaniano?z=video-129812063_456239392%2F24869fb … _-129812063_11571

От фрага си личи, че Ляле не желае да се откаже от предложението й за работа, защото догодина може би няма да има този шанс.
Според мен ситуацията, ще се разреши безболезнено и за двамата без да изглежда, че Онур е на 100% категоричен в отказът си единствено, и само ако той разпознае, и разобличи Бетюл.
В този случай, ще се наложи Ляле да си остане вкъщи за да гледа Емир, защото те така и не намериха бавачка за него(търсиха, но никой не им се обади от различните агенции).

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 16:34 от Neidjal

# 498
 wavey
Изгледах я... серията с превод. И сега се чудя какво да кажа... Какво е станало, какво се е променило, та всички играят през повечето време така умряло. Не бих казала, че просто са изморени newsm78. Нещо, обаче, на мен не ми е тамам. След доброто начало на серията някак много бързо влезе в скучно русло. Окончателно ме отблъсна Сонгюл. Слава богу, че не всички жени с нейната съдба са заформили такъв характер. Поне да беше поработила върху елементарното си възпитание. И по-неприятното е, че започнах да откривам нейни черти и в характера на Лале. Хич не ми се връзва поведението й с думите й /Лале имам предвид/, че не иска да живее със заплатата на мъжа си. И какво е това постоянно търчане в дома на Сонга. Отгледала Сонга три дъщери сама.... ами да - просто ги е отгледала, но ги е възпитала, осакатявайки ги. Какво е и това постоянно натрапване на Сонга в дома на Лале и Онур... Ако наистина беше възпитала дъщерите си добре, нямаше да се налага на всяка крачка да търсят нейната или нечия друга помощ. Хайде холан, коя майка се е родила научена Naughty. Окончателно се убедих, че Наргиз и Самет просто нямат никакъв шанс да са заедно. Всъщност дори и малкият шанс на Самет е безмилостно пометен от простотията на Сонгюл.
Курти е моят човек Peace. Шашав до безобразие hahaha, но неприкрит, непресторен, естествен и сърдечен. И мислещ - за разлика от Сонга и сие.
Не приемам, не ми харесва реакцията на Онур в края на серията, но като се замисля... трябваше да се очаква такава "експлозия" - досега сравнително спокойно приемаше всички изцепки на Лале и родата й. Йълдъз изобщо не я споменавам, защото просто вече не мога да измисля думички за нейното примитивно същество.
Силно се надявам всички изпълнения да не послужат като храна за отмъстителната злост на Пислика, защото ако получи някаква възможност за действия - то този път тя ще прекрачи всички граници.
Ей такива едни мисли ми се завъртяха из главата. Което не означава, че не ми е харесала серията. Напротив, харесах си я, но по по-друг начин. И май за първи път нямам желание да преразгледам с мишката някои моменти - с изключение на епизода пред камината и после на път за джакузито newsm47 newsm47 - па той не си е и за изпускане този момент де и си струва да се гледка с мишка и разчепкано Mr. Green Mr. Green

# 499
Скрит текст:
wavey
Изгледах я... серията с превод. И сега се чудя какво да кажа... Какво е станало, какво се е променило, та всички играят през повечето време така умряло. Не бих казала, че просто са изморени newsm78. Нещо, обаче, на мен не ми е тамам. След доброто начало на серията някак много бързо влезе в скучно русло. Окончателно ме отблъсна Сонгюл. Слава богу, че не всички жени с нейната съдба са заформили такъв характер. Поне да беше поработила върху елементарното си възпитание. И по-неприятното е, че започнах да откривам нейни черти и в характера на Лале. Хич не ми се връзва поведението й с думите й /Лале имам предвид/, че не иска да живее със заплатата на мъжа си. И какво е това постоянно търчане в дома на Сонга. Отгледала Сонга три дъщери сама.... ами да - просто ги е отгледала, но ги е възпитала, осакатявайки ги. Какво е и това постоянно натрапване на Сонга в дома на Лале и Онур... Ако наистина беше възпитала дъщерите си добре, нямаше да се налага на всяка крачка да търсят нейната или нечия друга помощ. Хайде холан, коя майка се е родила научена Naughty. Окончателно се убедих, че Наргиз и Самет просто нямат никакъв шанс да са заедно. Всъщност дори и малкият шанс на Самет е безмилостно пометен от простотията на Сонгюл.
Курти е моят човек Peace. Шашав до безобразие hahaha, но неприкрит, непресторен, естествен и сърдечен. И мислещ - за разлика от Сонга и сие.
Не приемам, не ми харесва реакцията на Онур в края на серията, но като се замисля... трябваше да се очаква такава "експлозия" - досега сравнително спокойно приемаше всички изцепки на Лале и родата й. Йълдъз изобщо не я споменавам, защото просто вече не мога да измисля думички за нейното примитивно същество.
Силно се надявам всички изпълнения да не послужат като храна за отмъстителната злост на Пислика, защото ако получи някаква възможност за действия - то този път тя ще прекрачи всички граници.
Ей такива едни мисли ми се завъртяха из главата. Което не означава, че не ми е харесала серията. Напротив, харесах си я, но по по-друг начин.
И май за първи път нямам желание да преразгледам с мишката някои моменти - с изключение на епизода пред камината и после на път за джакузито newsm47 newsm47 - па той не си е и за изпускане този момент де и си струва да се гледка с мишка и разчепкано Mr. Green Mr. Green
Ти като подружките, Laughing те се зарекоха, че след РД, ще гледат моментите в сериите с Ляле и Онур под лупа tooth (от 38 серия натам).
Аааайде прегледай момента, Laughing разчепкай го Mr. Green и дай жокер на заспала като мен, че и без това едва си държа очите отворени.
Аз тепъъърва, ще я започвам серията, но едва ли, ще я изгледам цялата днес.
И без да съм я гледала много, ама много съм съгласна с теб за нрава на Сонга Stop и дъщерите й.
Не искам да задълбавам, че, ще прозвучи обидно и за трите(без Наргиз/засега).
Въобще не виня Онур за нищо, мъж, съпруг, баща, син, братовчед, внук, приятел, шеф мечта, всички му се качват на главата злоупотребявайки с добрината му.
Офффф, започнаха сетови снимки пак с махленските персонажи, даже не искам, и няма да ги публикувам.

# 500
Аааайде прегледай момента, Laughing разчепкай го Mr. Green

На Вашите услуги, мадам  tooth tooth
Скрит текст:
1. Докато съобщаваше благата вест за напълненото Жакузи Онурджим някак изразително примираше до ушенцето на Лале tooth tooth
2. За кой път вече я понася на ръце... започва да се набива на очи - и самото носене, и кефът, с който носи newsm47
3. А че той така я грабна, че без малце да полетят и двамата - бива ентусиазъм, бива, обаче... И само с две ръце ли я метна така Mr. Green Mr. Green
4. Ти не чу ли смеха му... като на котарак, преял със сметана Mr. Green. Аз пък се запитах кой се засмя така - Онур ли, Фуркан ли... Ми то човещинка бе, кво да правиш newsm53 newsm47
5-то и не последно tooth... Как си метна главицата Лале на нежното Онурово раменце и във вратлето му, затягайки хватката с ръце Mr. Green Mr. Green - предполагам се уплаши, че може да се удари в касата на вратата hahaha hahaha
6. Нея вечер и двамата бяха с бяло бельо Mr. Green Mr. Green

Толкоз... от днешния лимит newsm53 newsm53 newsm47

# 501
Аааайде прегледай момента, Laughing разчепкай го Mr. Green

На Вашите услуги, мадам  tooth tooth
Скрит текст:
1. Докато съобщаваше благата вест за напълненото Жакузи Онурджим някак изразително примираше до ушенцето на Лале tooth tooth
2. За кой път вече я понася на ръце... започва да се набива на очи - и самото носене, и кефът, с който носи newsm47
3. А че той така я грабна, че без малце да полетят и двамата - бива ентусиазъм, бива, обаче... И само с две ръце ли я метна така Mr. Green Mr. Green
4. Ти не чу ли смеха му... като на котарак, преял със сметана Mr. Green. Аз пък се запитах кой се засмя така - Онур ли, Фуркан ли... Ми то човещинка бе, кво да правиш newsm53 newsm47
5-то и не последно tooth... Как си метна главицата Лале на нежното Онурово раменце и във вратлето му, затягайки хватката с ръце Mr. Green Mr. Green - предполагам се уплаши, че може да се удари в касата на вратата hahaha hahaha
6. Нея вечер и двамата бяха с бяло бельо Mr. Green Mr. Green

Толкоз... от днешния лимит newsm53 newsm53 newsm47
smile3521

# 502
А каква е вероятността Фуркан и Демет да заформят нещо задкулисно, леко романтично, нали двамата са волни души.. newsm78

# 503
А каква е вероятността Фуркан и Демет да заформят нещо задкулисно, леко романтично, нали двамата са волни души.. newsm78

Ами това само от тях си зависи tooth, за нас остават фантазиите hahaha hahaha
Скрит текст:
но ще си е чиста загуба на енергия ако не яхнат ситуацията Mr. Green Mr. Green

# 504

Ами това само от тях си зависи tooth, за нас остават фантазиите hahaha hahaha
Скрит текст:
но ще си е чиста загуба на енергия ако не яхнат ситуацията Mr. Green Mr. Green

Кити Hug

Фантазиите, неизчерпаем извор на творчество Crazy, иначе си права за това в спойлера Peace

# 505
Ох беее Кити, уби ме, Joy разсъни ме. Laughing
Този новия актьор се скъсва да се фотка и да пуска снимки.
Обаче бива, не е да го гълта човек за страх. Сякаш отнякъде ми е познат, Thinking но откъде ли!? newsm78
Скрит текст:

Абеееее режисьорите са им много добри, те ги насочват за начина, по който да играят(друг е въпроса как самите те, ще представят сцените независимо от какъв характер са , е, справят се блестящо), режисират им дори блясъка в очите Mr. Green и разширените зеници Mr. Green (разбира се, че се шегувам, тези неща не могат да се режисират, те са резултат от изживявания).
Сегааа, според мен ако е трябвало нещо да се случи помежду им досега да се е случило(освен ако не се крият умишлено/виждала съм такава двойка Бурак и Фахрие, но караха-вараха, и в един момент истината излезна наяве, много им се радвам, и не само аз, защото са прелестни един до друг, вече ще се и женят Party ).
Не знам защо, но все си мисля, че Деметка след предходната й сетова история с Юсуф не би допуснала любовни отношения с Фуркан започващи пак от сета.
Обаче не може да им се отрече, че двамата един до друг в сериала и в реала са огън, и според мен те са наясно с това, а и феновете им помагат да го разберат ако не са го разбрали досега, но се съмнявам да не са.
Много сигнали изпращат на своите фенове и не само те персонално, но и някои от обкръжаващите ги, или може би същите тези фенове понеже ги искат в реала заедно си въобразяват, че помежду им летят любовни флуиди извън образите им на Ляле и Онур.
Аз все си мисля, че те не са двойка и няма да бъдат, а може и да греша, и нищо да не е такова каквото си го мисля, Thinking ноооо както са казали предците ни-любов и бременност не могат да се крият вечно.
Поживеем-увидим както казват подругите.
Надявам се сега да не се появи някой и да започне да ни поучава, че само те си знаят, не е наша работа да им се месим в личния живот, че не ни интересува, и тем подобни дрън-дрън та пляс сякаш им се месим в живота или определяме съдбата им, моля, моля. Stop Ние просто им се радваме, защото те ни радват от екрана и няма какво да се лъжем, бихме се радвали ако се гаджосат, защо не!?
Аз лично никога не съм била, не съм и едва ли, ще бъда фенка на някой/я, но има такива, на които симпатизирам(Тери знае за това което пиша, защото съм го писала и друг път в друга тема), но пък не съм и кон с капаци, и да не виждам, и усещам красотата, и любовта(по принцип), и да казвам на черното бяло.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 22:22 от Neidjal

# 506
Аз па съм си от фенски сватби и ги искам заедно  Mr. Green Тук нямам грях, защото са сами и не искам да се разделят с никой  Naughty Mr. Green

За Демет не знам, но съм 99,9 % сигурна, че Фуки я харесва  Mr. Green

# 507
Абе Терка, Дефмерите като бяха обвързани същото ли се получаваше помежду им!?
Имам предвид екранна химия, спойка между тях до такава степен, че феновете им да се заблуждават, че помежду им се случва нещо на сета, а се оказа след края на сериала, че всеки един от тях си е с половинката.
Техните актьори/актриси са толкова добри(е, не всички), така истински играят изживявайки героите си, че човек лесно би се подвел и да смеси сериал с реал.
Мнооого са добри при все, че рядко са тези с актьорско образование.
Рускините го разшифроваха новия къде е играл, след като ги прочетох и аз зацепих, че като Тимучин ми е познат.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 22:42 от Neidjal

# 508
Ооо, за Дефмер голяма истерия  Joy Joy Joy Joy Ма беше ясно, че няма нищо със сигурност  Mr. Green

Между другото не исках тази истерия и за Фуки и Демет.  Peace Трябва да ги оставят намира  Peace

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 22:55 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 509
Скрит текст:
Ооо, за Дефмер голяма истерия  Joy Joy Joy Joy Ма беше ясно, че няма нищо със сигурност  Mr. Green
Между другото не исках тази истерия и за Фуки и Демет.  Peace Трябва да ги оставят намира  Peace
Не искаш, но няма да стане, Laughing не и след последните епизоди(че и преди тях), сетовите им изяви и РД на Демет.
Тепърва се започва, рускините, а и не само те са неспасяеми. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт