"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 6*

• 40 864
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
AAAAAAAaaaaa
Към края на фрага казва, че иска любимата му да е до него, това го притеснявало  Peace
Понеже трябва да ходи да преподава и извън града, за това се дърпа той. Ще му липсва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аааа, ами в случая го оправдавам.
Шади и Фикрет, и те надянаха перуките, Joy надявам се в скоро време да разкрият Бетюл, Praynig и да се приключи с този фарс. Crossing Arms
Да, Кити, чиста реклама на напитката е(и в офиса си Онур не веднъж я пиеше), нооо иначе са моралисти от класа, Mr. Green ай няма нужда. Stop
Така се надявах на романтична серия за 8 Март, Rolling Eyes стига само гадости и сплетни, то няма и две последователни серии без интриги, Tired йетер. Stop

# 481
Наде, за жалост не може само цветя и рози.  Peace
И другия епизод ще се разберат, после ще идат в Ава  Crazy
Плюх го Онур, но го разбирам сега  Peace Просто не иска да е далеч от него  Crazy

Само да държим рейтинг в тотала и да изкараме поне до лятото  Heart Eyes
Макар че те така или иначе би трябвало да го задържат до лятото, защото няма да започнат проект по никое време. Те започват от януари до март някъде карат малко серии и приключват сезона.
Няма за кога да пускат нещо и да го приключват, то нямат и купено сигурно  Mr. Green
Вече като свърши лятото ще пуснат друг летен проект  Peace

# 482
Да ви кажа, че последните кадри от фрага ми заприличаха на сеанс при психолог... или семеен терапевт...  newsm03 Peace

Този път ще очаквам превода с голямо нетърпение. Много приказваха всички, аз през повечето време гледах картинки, останах с впечатлението, че недоразбрах някои неща. Поради тази причина все още се чудя хареса ли ми серията или не съвсем, но имам чувството, че с превода ще ми хареса. Бих я нарекла "серията на Ерол и на тихата семейна страст" newsm47 newsm47. Твърде много Сонга, твърде много Наргиз и Самет, твърде много Бетюл. И започвам да си мисля, че Самет и Наргиз нямат работа заедно Mr. Green Mr. Green

# 483
Наде, за жалост не може само цветя и рози.  Peace
И другия епизод ще се разберат, после ще идат в Ава  Crazy
Плюх го Онур, но го разбирам сега  Peace Просто не иска да е далеч от него  Crazy

Само да държим рейтинг в тотала и да изкараме поне до лятото Heart Eyes
Макар че те така или иначе би трябвало да го задържат до лятото, защото няма да започнат проект по никое време. Те започват от януари до март някъде карат малко серии и приключват сезона.
Няма за кога да пускат нещо и да го приключват, то нямат и купено сигурно  Mr. Green
Вече като свърши лятото ще пуснат друг летен проект  Peace
Ай дано,  Praynig че и повече да изкара,  Praynig не искам драми, и екшъни.
Обаче мълчанието им се забелязва не само от нас и рускините се питат същото, няма сетови снимки с тях(с другите бол), никакво оживление в профилите им преди серията, ниииищо, хм.
Кити и аз започнах да си мисля, че Самет не е за Нергиз, и да, права си, твърде много тако, и вако, но пък наистина диалозите са важни.
Съгласна съм, че това бе серията на Ерол, Joy но искам повече съвместни сцени със с-во Саръхан. Heart Eyes  newsm32 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 22:56 от Neidjal

# 484

Обаче мълчанието им се забелязва не само от нас и рускините се питат същотос, няма се тови снимки с тях(с другите бол), никакво оживление в профилите им преди серията, ниииищо, хм.

Наистина това правеше впечатление... Каква ли може да е причината  newsm78 newsm78

# 485
Дано се появят скоро  Laughing След рд-то никакви сетови снимки, нищо  Crossing Arms

Одеве Фуки хареса една снимка с Онур и клипчето дето Онур понесе Лалето към джакузито  Laughing

Aaaa, ретуитвали са  Peace Особено Фуки с тая част дето Онур изгони Пислика  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 22:57 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 486
Дано се появят скоро  Laughing След рд-то никакви сетови снимки, нищо  Crossing Arms

Одеве Фуки хареса една снимка с Онур и клипчето дето Онур понесе Лалето към джакузито  Laughing

Aaaa, ретуитвали са  Peace Особено Фуки с тая част дето Онур изгони Пислика  Joy Joy Joy
Това не е нищо, аз говоря за онази активност отпреди дни, че даже не им смогвахме и закачките с феновете преди сериите.
За липсата на снимки, видеа, онлайн транслации да не говорим, това не е обичайно и както казах не само ние сме го забелязали.

# 487
Едва ли е проблем между тях  Thinking Па и кво общо има едното с другото  Mr. Green Не знам, да не е заради истерията, която предизвикаха след рд-то  newsm78 Mr. Green Joy ма едва ли  newsm78
Може и в някакъв момент да спрат, то при всички е така. Голяма активност и после им омръзва и спират да пишат. Дано не е така де  Peace
Освен нарочно да не показват къде снимат те, че да ни изненадат  newsm78

# 488
Едва ли е проблем между тях  Thinking Па и кво общо има едното с другото  Mr. Green Не знам, да не е заради истерията, която предизвикаха след рд-то  newsm78 Mr. Green Joy ма едва ли  newsm78
Може и в някакъв момент да спрат, то при всички е така. Голяма активност и после им омръзва и спират да пишат. Дано не е така де  Peace
Освен нарочно да не показват къде снимат те, че да ни изненадат  newsm78
Аз точно това си мисля откакто за първи път написах, че ми прави впечатление пасивността им.
Ава, ще е изненадата, а и нали днес излезна видео оттам.
Мен ми се струва, че Онур, ще разкрие Бетюл.
Той я гледаше как танцуваше и ми се струва, че, ще я познае.
Сонга вари я, печи я, все си е същата, във фрага пак започва да се държи отвратително с Курти, а в тази серия с държанието си към Самет ми стана много неприятна.
Кити, не са при семеен психолог, по китката се ориентирах, че са в хола си.

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 23:24 от Neidjal

# 489

Пак ги пускам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 490
Добро утро, момичета!
Аз започвам да се съмнявам в логиката си  newsm47

ПП. И искам да попитам - вие разбрахте ли какви бяха тези двамата, които търсеха Сонга в магазина и оставиха визитка! newsm78

# 491
Здравейте. Simple Smile
Кити, аз логика в рейтовете отдавна не търся.
Рейта днес, ще излезне малко по-късно.
В серията не разбрах, но от трея с руски субтитри ми стана ясно, че искат да купят магазинът й, а тя не желае да го продава.
Ето го и фрага.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240173%2 … l_wall_-116464248

Голяма красота Crazy Crazy се лееше снощи от екрана, голяяяяяма.
Ляле и Онур с всяка следваща серия стават все по-красиви, Heart Eyes Heart Eyes пред очите ни разцъфтват като розови пъпки, а Онур в снощния епизод бе просто прелестен.  Crazy

Е я новата персона.
Слава Богу е на сета с Наргиз, Нюню и Курти, явно, ще е модел в агенцията, в която е и Наргиз.
Скрит текст:
Новия актьор и той е на сета с тях.

Демет и Фуркан са от малкото екранни двойки, при които е достатъчно само да се погледнат, да се докоснат, да си говорят шепнешком за да се взриви въздухът около тях(дори каращи се изпълват екрана с невероятно присъствие).
Който ги е избрал за ГГ е уцелил десятката с тях.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240172%2 … l_wall_-116464248

Този момент ми е любим. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BRIM9zngzjJ/?tagged=no309
https://www.instagram.com/p/BRIJAgRhTjr/?tagged=no309
И тримата са прекрасни, сияещи, великолепни, а малкия сладкиш е върха.
Аз си мислех, че при тази щура бременност, която изкара Ляле малкият няма да спира да реве и денем, и нощем, а той се оказа най-кроткото бебе, което съм виждала.
Само врътка сините си очички, разтяга устнички в лека усмивка и гък не обелва, дори когато е гладен само прескръцва без да плаче, бебе мечта.

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 11:44 от Neidjal

# 492
Скрит текст:
Здравейте. Simple Smile
Кити, аз логика в рейтовете отдавна не търся.
Рейта днес, ще излезне малко по-късно.
В серията не разбрах, но от трея с руски субтитри ми стана ясно, че искат да купят магазинът й, а тя не желае да го продава.
Ето го и фрага.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240173%2 … l_wall_-116464248

Голяма красота Crazy Crazy се лееше снощи от екрана, голяяяяяма.
Ляле и Онур с всяка следваща серия стават все по-красиви, Heart Eyes Heart Eyes пред очите ни разцъфтват като розови пъпки, а Онур в снощния епизод бе просто прелестен.  Crazy

Е я новата персона.
Слава Богу е на сета с Наргиз, Нюню и Курти, явно, ще е модел в агенцията, в която е и Нергиз.
Скрит текст:
Новия актьор и той е на сета с тях.

Демет и Фуркан са от малкото екранни двойки, при които е достатъчно само да се погледнат, да се докоснат, да си говорят шепнешком за да изпълнят въздуха със зарядат.
Който ги е избрал за ГГ е уцелил десятката с тях.
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240172%2 … l_wall_-116464248

Този момент ми е любим. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BRIM9zngzjJ/?tagged=no309
https://www.instagram.com/p/BRIJAgRhTjr/?tagged=no309
И тримата са прекрасни, сияещи, великолепни, а малкия сладкиш е върха.
Аз си мислех, че при тази щура бременност, която изкара Ляле малкият няма да спира да реве и денем, и нощем, а той се оказа най-кроткото бебе, което съм виждала.
Само врътка сините си очички, разтяга устнички в лека усмихва и гък не обелва, дори когато е гладен само прескръцва без да плаче, бебе мечта.

Здравейте!

Наде, точно като на кино Whistling

# 493
Така е Славенче, като на филм.
Рейтинга е добър, но очаквах да е по-висок при положение, че не излъчваха снощи нова серия на рейтингоразбивача(е, ама са излъчвали специален сборен такъв Confused).
Като гледам цифричките и на другите сериали с или без Възкръсналия не могат да се възродят от пепелта при пряка конкуренция с него. Това е истината колкото и да не ни се нрави.
Ние поне държим %-ти в един и същ диапазон без %-тови катаклизми.
За мен това е по-добър вариант отколкото %-тови варирания нагоре-надолу в големи диапазони.
Дано само не паднем в бъдеще под 5%, Praynig че предходната и снощната серия се снижаваме с по няколко стотни. Confused
http://www.ranini.tv/reyting

Двете сестри сценанристки не разбират ли, че зрителите искат/ме да гледат/ме по-малко Сонга, Пенка и Драганка....., и повече с-во Саръхан?!
Не видяха ли как скочи рейта на епизода за Свети Валентин, слепи ли са, и вместо да ги пратят за 8 Март в Ава те, ще ги държат скарани, #Crazy абе тъпизъм?! Crossing Arms
Докато на екрана присъстват Саметчо, Пенчо и Драганчо..... повече от Онур, и Ляле, ще гледат как %-тите им се изплъзват пред очите. Няма ли кой да ги посъветва беее?  ooooh!
Рускините са направили извадка с времетраенето на общите сцени с Ляле и Онур,  smile3516 smile3515
Скрит текст:
чак не ми се коментира, Confused но ще има мноооого да си почакат рейта да се повиши, Crossing Arms а губещите, ще сме всички ние, които харесваме сериала. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 11:14 от Neidjal

# 494
Добре е рейтинга, не се ядосвай  Hug
Ще си изкараме сезона и ще свърши, без излишни глупости и локуми във втори  Peace

Вчера и в малкото си сцени бяха уникални  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт