На море в Турция - тема 47

• 241 471
  • 823
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
viki_1974, много благодаря!

Ние сме в група и говорим безплатно помежду си , така че само на мен ще ми се начислява сметка, докато съм извън БГ , за номера който ме търси, не би трябвало предполагам.
Да, така е.

# 346
Приятни топли и вълнуващи дни желая на всички които тръгват тези дни на море  Hug Hug Hug

Ние/2ма възрастни и 2деца 2г-8г/ нямаме все още резервация за никъде ...
Говорихме скоро с приятели за намеренията ни за море в Турция и те ни препоръчаха да е около септември тъй като сега предстояли много топли дни...И си мислим семейно че наистина май е доре да огледаме някоя оферта хубаво, да имаме време да решим.
Тъй като сме с малки деца предпочитаме да е по-наблизо, за да има по-малко пътуване като часове,пък и на всички ни ще е за сефте и дестинацията и начина на пътуване, със самолет мислим че е най-добре  Tired
Може ли да ми предложите нещо което да е УАЛЛ, за поне 7 дни и до 2-3000лв, дали е възможно и най вече да има забавления за деца  Hug
според вас през ТА ли трябва да е или бихме могли да си закупим отделно почивката и отделноо билетите ?
Когато преди месец-два рових в сайта на Тусан,кушадъсъ, мисля имаше предложение за отстъпка за цял пакет, ползвали ли сте?
мерси  bouquet bouquet bouquet

# 347
със самолет мислим че е най-добре  Tired

Изберете района на Анталия. Полета от София е около час и половина до летището и още 1 час до съответния курорт.
За Кушадасъ полета е до близкото летище на Бодрум и след това имате около около два часа и половина - три трансфен до Кушадасъ.

# 348
Ние утре тръгваме за Бодрум . Ще бъдем в хотел Crystal Green Bay Resort & SPA 5* . Надяваме се на хубаво време , морски емоции и още нещо .. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Браво добър избор.

# 349
със самолет мислим че е най-добре  Tired

Изберете района на Анталия. Полета от София е около час и половина до летището и още 1 час до съответния курорт.
За Кушадасъ полета е до близкото летище на Бодрум и след това имате около около два часа и половина - три трансфен до Кушадасъ.
забравих да напиша че сякаш по-добър избор ще е от Варна да летим, тъй като сме от СИ България, но пък сякаш има по-малко полети, така че може и от София  Peace

# 350
  • София
Здравейте на всички, искам да попитам има ли някой който да е почивал Horus paradise luxury resort в Сиде. След дълго търсене и спрямо възможностите ни се спряхме на него. Имаме две деца ( на 8 год и на 11 месца) гледахме да има пързалки, да е на брега, с чартър, че не мога да си представя да тръгна с бебе на 17-18 часов път с автобус..
Та ще съм благодарна ако някой има отзиви за него. Добри или лоши Simple Smile

# 351
Нашият хотел в Бодрум е този-Green Beach Resort Hotel,дано останем доволни,някой почивал ли в края на май ,има ли много хора?Гледах прогнозата от 23май,времето е задоволяващо 27-28градуса,за море няма да става но силно се надявам басейните да са топлички за децата.Добре ,че полета е кратък ,че с трите хуни .....Приятна почивка на всички,които са в очакване Hug

# 352
Здравейте! За първи път ще почваме в Турция ( Анталия-Сиде) , запазили сме  почивката си от Ориент 99 с автобус. Искам да попитам тези от вас, които са  пътували с тази фирма , колко часа е  пътя  до Сиде? Автобусите през колко време спират? Има  ли WC в автобуса ... Притеснението ми е, че ще пътуваме с  3  годишната ни дъщеря и за нея това ще е  първото пътуване с автобус. Благодаря!

# 353
Здравейте, аз минавам да кажа колко ми е криво.
След дълго обмисляне, още преди два месеца направих резервация за 16.06 за Pine Bay- Кушадасъ.
Притеснявах се много, защото ще сме с приятели, които не са били никога в Турция, защото сме с малки деца, защото задължително трябваше да бъдем със собствен транспорт.
Снощи случайно се срещнах с една позната, която с такава вряла вода ме обля...
Каза, че Кушадасъ е изобщо не и харесал. Хотела бил отвратителен, супер остарял и вехт. Храната пък изобщо не и харесала. Плажа бил ужасен и водата много, много студена.
Хора, стана ми лошо. Че и още едно семейство водим с нас.
Ситуацията наистина ли е такава?
Да отказвам ли резервацията?
От Ориент 99 няма да се съгласят най-вероятно да я сменим с нещо друго.

# 354
  • София
Водата няма да е студена според мен, били сме в Дидим по това време, за останалото не мога да помогна.

# 355
  • София
След дълго обмисляне, още преди два месеца направих резервация за 16.06 за Pine Bay- Кушадасъ.
Притеснявах се много, защото ще сме с приятели, които не са били никога в Турция, защото сме с малки деца, защото задължително трябваше да бъдем със собствен транспорт.
Каза, че Кушадасъ е изобщо не и харесал. Хотела бил отвратителен, супер остарял и вехт. Храната пък изобщо не и харесала. Плажа бил ужасен и водата много, много студена.

Мой близки са ходили там преди 3 години и казаха, че е разкошно, всичко сравняваха с този хотел. Не се водете по чуждото мнение, критериите на хората са много различни. Колкото до водата, 2015 бяхме в Кушадасъ от 15- до 22,05 и водата беше около 21- 22 градуса и повечето хора се къпеха спокойно. Успех и приятно изкарване. Simple Smile

# 356

Спокойно Simple Smile Няма за какво толкова да се притеснявате Simple Smile наистина водата по това време в Кушадасъ сигурно е студена, но затова пък има басейни в хотела. Искам да кажа че не сме почивали точно в този хотел в Кушадасъ, но имам наблюдение от хора които са били там и от това което видях докато шатъла прибираше и изпращаше хора там. Хотелът е накрая на Кушадасъ. Има прекрасна паркова част. За плажа не мога да кажа нищо, но по принцип всичко в този регион - без разбира се района на Long Beach в Давутлар, е  малки плажчета с каменисто дъно в морето. За сметка на това вашият хотел се намира в непосредствена близост - направо ограда с ограда Simple Smile с най-добрият аква парк в цяла Турция Адаланд. Там може да си прекарате невероятно добре.

# 357
Здравейте! За първи път ще почваме в Турция ( Анталия-Сиде) , запазили сме  почивката си от Ориент 99 с автобус. Искам да попитам тези от вас, които са  пътували с тази фирма , колко часа е  пътя  до Сиде? Автобусите през колко време спират? Има  ли WC в автобуса ... Притеснението ми е, че ще пътуваме с  3  годишната ни дъщеря и за нея това ще е  първото пътуване с автобус. Благодаря!

Здравейте! Най-вероятно от Пловдив ще тръгнете около12-13 часа. Зависи за колко време ще минете границата и моста на Истанбул, но сутринта около 8-9 часа ще сте в хотела. Не вярвам в автобуса да има WC, но на всеки 2-3 часа автобуса спира за почивка и WC.

# 358
Карамел`,
Температурата на водата в морето ще позволява да се къпете. За нея не се притеснявай. По това време по нашето Черноморие вече става за къпане, какво да говорим за 1000 километра по на юг. За съжаление последните отзиви в tripadvisor.com не са от най-ласкавите - точно каквото ти е споменала твоята позната - остаряла база, беден асортимент на храната. Изглежда миналата година не им е била от най-силните и не са успели да заделят средства за реновация и тази ще я карат по-пестеливо. Ако си била в Турция знаеш, че гладни няма да останете, ама ... едно е да ядеш пилешко постоянно, друго е да има риба, червени меса, изобилие от плодове, десерти и т.н.
Говори с Ориент. Виж дали са склонни да променят резервацията с оглед недобрите последни отзиви. Нито ти, нито Ориент са виновни, че качеството е паднало. Потърсете компромисен вариант дори с малка такса за отмяна на резервацията да смениш хотела. Потърси някой с по-добри отзиви.

# 359
Pine bay е невероятно хубав хотел. Обширен. С голям собствен аквапарк.
Доверете се на своя избор. И се подгответе за една хубава почивка Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 15:04 от DiffW

Общи условия

Активация на акаунт