След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -220ღღ

• 35 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ако Сера играе с Боре още от сега казвам,че Гупа няма как да надвие. tooth
Ще има да се награбват и тая каква е нагла няма да отстъпи на Гупа.Кака ще го гледа Боре през крив макарон Joy Joy Joy. Противна ми е Сера ама Гупа точно това заслужава щото не се разбира от дума. Peace

Това с награбването ще е потресаващо, имайки предвид пълните устни на Баръш и устищата на Сера.

# 181
Добро утро момичета  HugДнес е ден на добротата,нека бъдем по-добри, Hug Heart Eyes

# 182
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Хайде на кафе  Laughing

Бибо,аз това им казвам на Етървите ...да не го набутват на Сера само и само да се отърват от Гупата Joy щото после пак трябва да чакаме сума време до новата,пък на Гупата са й изпяти песните вече  Joy въпрос на време е до друга колежка,която да го завърти  hahaha стига да не е Серка

Викаш, да се примирим с по-малкото зло  Joy  Joy  Joy

# 183
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

Ками  Hug Heart Eyes Диди   Hug  Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Айде айде Joy беше се надул кат пуяк  Joy
И ние го плюваме зарад Сера
Аз зарад нея мога го удавя в плюнки, а принципно знаете че към него съм снизходителна
Само кога е по анцунг  hahaha  hahaha  hahaha

Систър тя направо викаше - Мой си  hahaha  hahaha ма тогава той нещо не изглеждаше да я харесва Сера  hahaha  hahaha даже доста добре я игнорира  Joy сега пък вече я харесал
Да, изобщо не я отрази, а сега много хубава па и той искал с нея да играе  Crossing Arms

Ирко  Hug, то до Гупа всяка ще е хубавица  Mr. Green Ама и той - Гупа, па Сера  Mr. Green......от трън та на глог  hahaha
Диде  Heart Eyes Hug невър да има по-грозна от ПОСера  Naughty

Ааа Ирко  Hug Heart Eyes за мен по-грозна от Гупата нема  Naughty Naughty
по Сера повече може се излъжат  Whistling ма при Клюна кат гледам километрична опашка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 184
Здравейте! Hug Hug

И сега какво  newsm78 Кюса да стяга бойния арсенал  и редиците на  доверените и хора. Едва ли ще и помогне и това. Отърва се от опасност с Елчин, но как ще удържи Баръш при един евентуален проект с тая мъжемелачка newsm78
На мен отговорите на въпросите и на двамата ми звучат като от учтивост, да кажат нещо.  
Едва ли при такъв въпрос Сереная ще каже ,, Не аз не искам проект с най-актуалния артист в момента,, както и Баръш отговори съвсем протоколно с благодарност и върна жеста на учтивост. Неговият отговор си е съвсем естествен за ситуацията. Едно изречение от нея,едно изречение от Баръш и медиите вече ги събират по метода на копи -пейса.
Не я защитавам Сера, не я харесвам.
Дано не се каже тази учтивост на двамата реалност,че Кюса и с кучетата няма да  се показва hahaha hahaha.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 11:40 от eliNIM

# 185
Хич не искам Боре и Сера, аз я харесвам с Керем  ooooh! (наречете ме луда)  Mr. Green
Двамата са си един за друг, пълни ***   Stop Mr. Green Joy
Па и визуално стоят добре  Laughing

НОоооо няма да се разсърдя, ако някоя отмъкне Боце от оная самонадеяната  Mr. Green

# 186
Добър ден, девойки!  Hug

Вай, пълна микрофонна атака срещу Боре!

И каква стана тя - всичките от Ашка с нови проекти, само главните без. Боре казва, че чак през новия сезон ще има нов проект. Гупа каза да чакаме изненада, нов проект може би, ама май изненадата била край на сериала. Затова не можа да се сдържи госпожата! И като се разлайкна на онези прощални снимки! Никой не отчете неин лайк обаче в Инста на GQ на Борко с наградата! Не може и театрално да покаже уважение към труда и таланта на Борко!

Геджето е сложило "страхотно" заглавие на новината за Серка и Борко - Серенай иска Баръш!https://twitter.com/geccecom/status/832505392840187904  Whistling Crossing Arms Naughty

Хубав ден, девойки!  Hug

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 12:24 от Дданни

# 187

И него ли  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 188
# 189
Скрит текст:
Хич не искам Боре и Сера, аз я харесвам с Керем  ooooh! (наречете ме луда)  Mr. Green
Двамата са си един за друг, пълни ***   Stop Mr. Green Joy
Па и визуално стоят добре  Laughing

НОоооо няма да се разсърдя, ако някоя отмъкне Боце от оная самонадеяната  Mr. Green

# 190

тая няма спирачки  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 191
Ех това момче с какво толко е съгрешил та такова наказание - Гупата в живота,Серенай на работа  hahaha

# 192
Ех това момче с какво толко е съгрешил та такова наказание - Гупата в живота,Серенай на работа  hahaha

И Елка в телефона  Wink

Може би са нови, тук е със скъсена коса  newsm78

# 193
  • near Sofia, Bulgaria

Нови били!  Peace

# 194
Елчо така озъбена не ми харесва  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт