Кокичета и слънчеви лъчи, носят ни по две черти - мами 35+

• 50 168
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
И на мен ми е мъчно  Sad
В събота бяхме на село и домъкнахме куп продукти, зелении, едва ги оправих тези дни. И на децата дадох коприва, не бяха във възторг  Laughing

# 721
  • Пловдив
Добро утро!
Хайде на кафе... Grinning

п.п.И на мен ми е мъчно...загубва се темата...а как беше оживено като влязох тук Confused Но първо всичко се срина откакто момичетата се "отцепиха" заради едно недоразумение...

# 722
Добро утро!

Къде се загуби и Мария  newsm78 Тя пишеше често. Дано да са добре с Вики  Praynig
Имах планове за разходки в планината за почивните дни, но времето за сега е гадно.

Амини и аз днес ще готвя супа от лопуш. Каката я харесва, но малкия не.

Да ви пожелая усмихнат ден  Simple Smile

# 723
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Амини аз коприва не съм и готвила, но ми отказва други зеленички, само веднъж хапна малко спанак Simple Smile

Мистик благодаря за кафенцето Simple Smile

Лени, може да се оправи времето до почивните дни Simple Smile

И аз я мислех тези дни Мария, Ред и тя не е писала, Герда съвсем ни забрави също, Криста... да не изброявам поименно.

Днес тук ще е слънчево, но по-студено, обаче няма да пропускаме разходката Simple Smile

# 724
  • Пловдив
Много са дет забегнаха,така е...Оня ден мернах в една тема Рейнбоу  Wink Явно нямат какво да пишат тук... Thinking

# 725
  • На остров
Добро утро Simple Smile
Ние се завърнахме и отиваме на плуване !
Ще напиша после кратки впечатления от Глазгоу знам че Мистик обича !
Взимам си кафе и пожелавам хубав ден  Hug !
Днес сме и на мерки и теглилки не сме били от януари.
Коприва имаме много ама аз май не я ползвам много, а трябва.

# 726
  • В градината...
Амини, аз слагам по малко коприва към другите манджи /напр. заешко със зеленчуци, добавям коприва, копър, чесън и става много вкусно, а не се усеща/.
А иначе още от бебе й правех пюрета с коприва.

Аз съм винаги на линия за писане, така и така нямам какво да правя на "работа", ама никой не пише.

# 727
  • Истински се вижда само със сърцето.
София оня ден гризка пресен лук така  Laughing много се смяхме с нея Simple Smile

И аз съм на линия за писане, обаче сега излизаме и после я от парка или като се приберем пак ще пиша.

Перу ти ли писа че козунака със стевия става на повече конци? Ако да изцяло ли заместваш захарта или само една част?

# 728
  • В градината...
Ели, да, слагам малко захар /максимум 80-100 гр./ и 2 с.л. стевия. А за да стане сладко както си трябва, преди печене хубаво ги наръсвам със захар. Така тестото не се прецаква /нишките на глутена/. А и плънката ми е доста сладка, така че си става супер.

# 729
  • Варна
Амини, аз слагам по малко коприва към другите манджи /напр. заешко със зеленчуци, добавям коприва, копър, чесън и става много вкусно....
С копъра и чесъна тотално я загуби Амини сигурно...  smile3506
Аз пък съм си тука, ама наистина не знам какво да ви пиша. То у нас едно и също..  От няколко дена обмислям идеята кога и как да се изтърсим на гости на Перу... Хах.

# 730
  • Пловдив
Ами идеи за заглавие на новата тема newsm78

Ред и тя зачезна Rolling Eyes Как сте?

# 731
Перу, ще имам предвид това за заешкото, днес точно това ще давам, както и малко коприва супа със сиренце. Замразих от супата в силиконовите форми. Замразих и лапад и пресен домашен лук нарязан. Фризера ми ще се пръсне по шевовете  ooooh!
Ха-ха Кали, чесън не бих сложила, може малко пресен евентуално и то за да не станат като майка си. Копър бих, уж го ям, ама сама няма да го сложа в манджата.

# 732
  • Варна
Знаех си... Sunglasses
А баща им всичко ли си хапва?

# 733
  • В градината...
Аз понеже още готвя без сол и гледам да наваксам със зелени подправки, а чесънът и лука направо си дават вкус. С копъра става много свежо, оказа се че върви на ядене /а и нали е полезен за малките стомахчета/. Може и джоджен да се сложи със зелениите.
Кали, ами наканете се, че то нашата работа свършване няма и ако ние трябва да отидем някъде, е трудна задача.

# 734
Здравейтееееее.
Не съм се загубила просто само ви чета и то като няма какво да пиша и затова.
Сега като предстои Великден ще помоля някой да ми даде рецетпа за козунак в хлебопекарната но да става пухкав (който е изпробвал такъв де) защото по моите рецепти става сбит и сух.  И естествено никой не иска да го яде.
Илейн не съм те забравила.  Ти така и не направи маската за косопад която ти казах.  Аз правих 5м и косата ми много живна.
Иначе при мен нищо ново. Започнахме до правим наново опити за бебе и когато това стане и всичко се развие занапред добре тогава ще се похваля.
Приятен ден ви желая

Общи условия

Активация на акаунт