Кокичета и слънчеви лъчи, носят ни по две черти - мами 35+

• 50 174
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • В градината...
Криста, ами нищо, че не правите опити, пиши за друго  Peace
в нета има много рецепти и идеи за козунак в машината за хляб, а и тук бая сме обсъждали.
Номерът е продуктите да не се слагат наведнъж и да са затоплени, а мазнината се налива постепенно, по време на месенето. Лично аз, като приключи месенето, вадя тестото и добавям още олио чрез допълнително месене и разтегляне, усукване на тестото, за да се развият хубаво глутеновите нишки. И чрез сгъване. А при печене тестото трябва да е доста по-малко от тавичката, за да може хубаво да бухне и да не се сбие, даже аз предпочитам да си пека във фурната в няколко по-малки формички.

# 736
  • Пловдив
Перу,Криста написа че са Подновили опитите за бебе Wink
Криста,успех Peace

Аз записах час при доктор от тъй прехвалената клиника Селена в Пловдив,но на 19-ти.Тогава ще пусна и МБ,да видим дали сме ги утрепали гадините...

# 737
Писах, но всичко изчезна  Crossing Arms

Кали, баща им си хапва всичко, но аз не му давам да яде чесън и суров лук, че после много ми мирише  Sick Копър може, ама няма кой да сложи в манджите  Wink

Перу, и аз готвя без сол, но скоро мисля да им взимам кухня а там всичко е със сол разбира се  Sad Гледам, че в био менюто ползват хималайска, дали е по-добре Thinking

# 738
  • В градината...
Тук има една диетична кухня, готвят и за деца, ама 5 лв. излиза едно ядене. А за тези пари колко манджи правя и замразявам за през седмицата. Понякога, когато е сготвено току-що, давам прясно. Но за нас постоянно правя супи и отделям без сол за малкия човек. Така ми е по-лесно, като не правя отделно.

# 739
  • Пловдив
Дайте идея за заглавие на нова тема newsm78

# 740
Мистик "Без тема, поради липси големи"  Wink Ние не ядем много супи, ММ казва че не го засищали и признава пилешка, топчета или боб (каквато пък аз не ям). Но за децата като поотраснат мисля да готвя понякога. Скъпа е детската кухня, но аз не мога да им осигуря това разнообразие.

# 741
Пролет пукна, ние- не, чакаме чертички две ☺
Това от мен докато мръзна на работа и чакам някакъв да дойде и огледа дограмата...

# 742
Уанче, и аз чакам с нетърпение да разказваш!

Криста, дано скоро да развееш положителния тест!

Аз съм правила козунак в хлебопекарна, но не се получава. Можеш да го разбъркаш там само, но не и да печеш. Остави го там да си се бърка, колкото повече по-добре, но после си го извади, направи си го на плитка и си го изпечи на фурната.

Ето едно предложение: Пролетен привет от  бъдещите майки над 35!

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 16:15 от a_tita

# 743
  • Пловдив
 bouquet
Момичета и двете заглавия ми харесват  Grinning Браво! Сега остава Ред да се завърне и да ни спретне една хубава пролетна тема Peace

п.п.Лейди,работа ли почна? Hug

# 744
  • Истински се вижда само със сърцето.
Криста вярно че не я направих, но повярвай ми с малката лепка едвам успявам да се боядисам от време на време по нощите Simple Smile Обаче и косата ми е вече ок, майка ми прати един шампоан с ленено семе и после пръскам с кератин преди да се изсуша и сега е супер Simple Smile

Ние се прибрахме от разходката, а София спи в количката Simple Smile

Заглавията са супер Simple Smile ако Ред не може трябва да видим някой друг да спретне една тема Simple Smile

# 745
  • Пловдив
Илейн,казвай кой е шампоана Wink
А Криста да каже маската...

# 746
Мистик после ще му ударя едно фото Simple Smile, сега пазя момата, че спи в гаража  Joy

# 747
И мен някакъв пърхут ме е сполетял и не знам как да го оправя.

# 748
Май за пърхут, ама не съм 100 % сигурна ми бяха казали с шампоан с екстракт от чаено дърво.... обаче като не помня точно Simple Smile

# 749
Даре, ето това: Дано да го има при вас. Много е добър и за всякакви кожни екземи , пигментации също. Аз съм го ползвала и съм страшно доволна.

Общи условия

Активация на акаунт