Любители на кучета - тема 70!

• 39 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
И моя мишок се е научил да ми спи в краката и после леко полеко се придъърпва към ръцете ми да го гушкам Joy или се залепя до гърба ми и така спиме Joy
Сутрин почна да спи до късно или ми пази тишина,та караме до 9 и нещо  Party преди в 7 ставах с него  ooooh! но като почне да излиза навън ще ме събужда и по рано ...пак  hahaha

Изкарвам го по малко да си играе с кучето в двора,но е студено и половин час щъка и като го прибирам то е една борба и мрънкане да не го прибирам хаха като истински детенце когато го прибираш от игра навън  Joy

# 661
  • Пловдив
Вери - малката Етърва М.А.
Мани мани и моя е като дечко. Като го заведем на село, си има една приятелка котка. Тича като откачен и името си забравя и възпитанието. Почва едно крещене след него и въобще не ни и чува хаха. само скача като сърна и се мяткат с таз котка. Много са смешни

# 662
Миличък Макс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аби, прощавай, не разбирам логиката на това да не искаш да помогнеш отново, макар и да не е нужно изобщо да го разбирам, това си е твое право и избор  Peace Но, очевидно, обичаш кучетата и това ти е носело радост, не отхвърляй категорично отново да ти се прииска да си добра с непознато животинче...

Загубих вярата си, и .... се настани тежък камък в сърцето ми. С камък и лед  - нищо не може да даде човек вече, нищичко....  Sad

# 663
АбиHug
Затова се включвам... Стана ми криво.
Hug Hug Hug

Кая е като будилник, в седем и половина сме вече на разходка. Аз обаче се изхитрих и ставам по-рано  за да пия кафе на спокойствие, иначе ще съм неадекватна Laughing
Само в неделя става по-късно, че и после цял ден мързелува.
Всъщност напоследък спи доста през деня. Дивее навън, а после ляга и спи. Мисля, че скучае вкъщи Thinking, не я интересуват много и играчките вече.

merita, ще стискаме палци за операцията. Всичко ще е наред Hug

# 664
Здравейте!  Hug
От разходки и игри с пухи не ми остава време за форума  Grinning Blush , но снощи и днес успях да ви прочета.  Grinning
Аз съм за психиатър, но явно не съм единствената...и на вас не ви е лесно.  Laughing

Аби, много съжалявам за загубата ти и напълно те разбирам.
Много съжалявам, че не си получила помощта от която сте се нуждаели и за която си се молила.
Разбирам, че си наранена, съкрушена и е напълно естествено човек да се промени и да се опита да се предпази, но душичките, които имат нужда от помощ не са виновни за това което се е случило с болончето. Аз съм сигурна, че то е с теб..не тялом, но духом и би се гордяло с теб ако продължаваш да помагаш на други животинки.
Когато моят първи хубавец си отиде аз също бях съкрушена. Неговата смърт ми се отрази като ме направи доста предпазлива. Продължавах да обичам животинките, нямах нищо против да помогна и съм го правила според възможностите ми, но се пазих някое животинче да не ми влезе под кожата и да ме накара да страдам. Аз още не мога да повярвам, че си имам кученце, но животът е такъв...днес сме щастливи, а утре тъжни и затова е най добре да се наслаждаваме на всеки щастлив момент и да не бягаме от тях умишлено уж с цел да се предпази Peace

И от мен стиснати палци за всички, които се нуждаят от здраве и успех при лечението!

# 665
Аби,ако някой беше направил възможно животинчето да живее след това,което му се е случило,нямаше да е живот-нито за теб нито за кученцето,а само страдание.....Мир на душичката му и дано и ти намериш покой и се освободиш от страховете си.Съчувствам ти .

# 666
  • Sofia
Aби, имаш голямо сърце и съм сигурна, че пак ще го отвориш към душиците  Hug Дай си време, колкото ти е нужно, наистина лекува и отново ще ти трепне нещичко и пак ще усетиш радостта от това да помогнеш и спасиш  Hug Hug
На мен ми бяха нужни около 10 години, преди да си представя, че имам смелост пак да гледам куче и да се привържа към него, както знам, че се привързвам. Даже и Страхо малко случайно дойде при нас, но вече бях решила да се оглеждам по приютите и да си позная кученцето. Идеята си остава, Страхо иска приятелче  Grinning

merita, стискаме палци и лапички! Hug

# 667
Вери - малката Етърва М.А.
Мани мани и моя е като дечко. Като го заведем на село, си има една приятелка котка. Тича като откачен и името си забравя и възпитанието. Почва едно крещене след него и въобще не ни и чува хаха. само скача като сърна и се мяткат с таз котка. Много са смешни
Той моя не стига,че едвам ск научи името и като почне да се борят с другото и въобще не ме отразява  Joy

# 668
Момичета, тези от вас които имате малки кучета (на възраст) добре е заедно със социализацията да залагате на игри между вас самите и кучето. За него вие трябва да станете най-важното нещо на света и да сте преди всяко куче. Ако не успеете да де намърдате преди всяко едно четириного, когато порасне кучето ще търси постоянно кучета и също няма да ви чува и вижда. Няма да имате контрол над него щом се заиграе.
Нали ви казах за селската къща.. И всяка една свободна минута сме там за да разчистваме двора и да може да започне ремонта. Макси задължително е с нас, но му е странно още и по цял ден не спи, а ходи по дирите ми. Като се приберем у дома се строполява в коридора и заспива на мига. Тежко и изморително му се отразява селския живот на муцуната.  Joy Предполагам, че като стане готово всичко и ние седнем на по кафенце в двора или на по винце и той ще си го усети като негово си местенце и ще си отпочива. За сега не смее да заспи, защото май го е страх да не изчезнем, а той да остане сам в непознатото.

# 669
Той моя хич не е по игрите  Crossing Arms опитвам се да се закачам с него и му мятам играчки,той веднъж тръгне и после не ме отразява  ooooh! играчки му взех,те не са му интересни  ooooh! но за белите е пръв  Joy
С топка се опитвам да го залъгвам и това не иска  hahaha 
Не знам как да му привлека вниманието  Rolling Eyes
То по цял ден сме заедно,може да съм му омръзнала знам ли  newsm78 
Неговата игра е под формата на хапане,ма боли Joy пробвах да пискам кат кутре белким спре Joy не спира аххаха

# 670
Вери, не му оставяй играчки при него. Вади по една само за игра и после я прибирай. Играта нека да е кратка. Даже я прекъсвай докато му се играе още. Малките кутрета бързо се изморяват. Може да вържеш някоя играчка на въженце и да я местиш и да я гони.

# 671
Препоръчвам да се пробва с въжетата за дърпане. На нашия четириног член на семейството само те и топките му привличат вниманието. Още от 8-седмичен си е такъв. А и играта с въже включва любимото човешко същество.

# 672
Вери, не му оставяй играчки при него. Вади по една само за игра и после я прибирай. Играта нека да е кратка. Даже я прекъсвай докато му се играе още. Малките кутрета бързо се изморяват. Може да вържеш някоя играчка на въженце и да я местиш и да я гони.
той предимно дъвчащия кокал гризе и се забавлява с него,но само когато го държа  hahaha това трае 5 мин и другото е полудяване и гризене на каквото види  hahaha hahaha
но наистина бързо се уморява  Peace час време щурее и после ляга да спи и така се върти кръга  Mr. Green

утре ще е 3-тата ваксина и каишка ще му взема  newsm78 малко е мъничък още,но като се разхождаме ме е страх да не тръгне на някъде и да се гониме  ooooh! пък и да свиква

# 673
Вери, задължително го води на повод. Малък е още, че не може да му се има доверие.
На Моли й вдигнаха храната с една супена лъжица, но въпреки това продължава да проси. Лекарката каза  да не се поддаваме и да не й даваме. Да си проси-така каза Grinning Питах за външно обезпаразитяване, засега можело само пудра, след 1 месец вече ще я накапем. Купих пудра, да видим кой ще е най-сръчен да я напудри. След тия дъждове няма начин да няма инвазия на кърлежи.
Как  разхождате кучетата когато вали? Лошото време пречи ли им на разходките или свършват работата  по най -бързия начин и бегом към къщи? Аз лично не мога да наложа системен ритъм на излизане. Вчера цял ден валя и излезнахме само веднъж. Днес издебнах един промеждутък без дъжд и я изкарах, но сега пак вали newsm78 Страх ме е като си намокри козината нещо да не настине/май съм изтрещяла Mr. Green/Когато съм си в къщи и не вали я извеждам 4 пъти на ден и забелязах, че стиска и не пикае толкова често. Вчера обаче, като не я изведох, опика всичко!!! Къде на пелената, къде не, голямо пикаене падна. Пък не е толкова малка вече-3,6м, би трябвало да издържа повече.

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 10:11 от мекичка*

# 674
Мекичка,днес ще му избираме повод като идем при вет-а  Peace

тя Моли малка порода ли е  newsm78 само 1 суп лъжица  Shocked
при мен е разрешено по 150 гр бебешки гранули,но аз му давам и някое лакомство  Mr. Green
но проси много храна,желязо съм до едно време и накрая се предам и му дам малко,много ми е жален като скимти и драпа с лапички по мен  Rolling Eyes

моето само нощем стиска хаха преди ставаше,но сега спи като пор  Joy даже аз ставам преди него,но като стане и докато тръгна да го изведа и направи двойната беля  hahaha не може да дочака да слезем  Rolling Eyes но лека полека ще се научи  Party

за излизането ми е проблем също  ooooh! като вали не го изкарвам,като е мрачно навън и хладно ми трепери и постоянно ми скача по краката да го взема  Joy засега го разхождам по 10-15 мин с неговото темпо,ходим по една права улица,че още всичко му е непознато и повод няма,за да идем на нови места

Общи условия

Активация на акаунт