Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 77 866
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Hope, зависи с какви препарати те стимулират, а и хиперстимулацията може да се контролира с лекарства. На мен ми изписаха Норпролак например.
Щом лекарят ти знае, че си склонна към хиперстимулация, поговори с него и се увери, че ще вземе нужните мерки.

благодаря!
Разбира се, че ще говоря пак с лекаря, но по-скоро се притеснявам ,че този път ще съм по фонд, а това което имам, като усещане е, че когато не си плащаш сам лекарите се чувстват "длъжни" да пуснат най-дългия протокол, за да се усвои всяка стотинка.
Мен единственото, което пък ме интересува е да съм здрава и този опит да даде резултат  Hug и просто споделям съмненията си, ако мога да предотвратя някоя беля Simple Smile а и се надявах ако някой е имал такъв случай да сподели

Мерси отново

# 631
Разбира се, че ще говоря пак с лекаря, но по-скоро се притеснявам ,че този път ще съм по фонд, а това което имам, като усещане е, че когато не си плащаш сам лекарите се чувстват "длъжни" да пуснат най-дългия протокол, за да се усвои всяка стотинка.

Не, не мисля, че е чак така. Най-добре е да говориш с лекаря.

# 632
Здравейте, четох много, но да попитам и вас. Когато цикълът ти дойде след 14 часа, за първи ден се брои следващият нали? Че малко съм се паникьосала понеже ако е така наистина утре трябва да сме на преглед и да ни назначат стимулация. Успех на всички и благодаря за отговорите! Хубав ден!

# 633
Точно така, Дани.
Успех  Hug

# 634
Здравей Дани, да тка е. Ако то дойде след 14:00 за 1ви ден се брой следващия.

# 635
Благодаря Ви! bouquet

# 636
Аз го знам,ако е след 12-00 на обяд,първи ден се брои следващият. newsm78 Обърках се малко.

# 637
И аз знам, че е след 12.00 и така го броиха и при моята стимулация - дойде ми в 13.00ч. и за първи ден ми броиха следващия ден.

# 638
На бележката, на която док ми попълни схемата на стимулацията беше напечатана "първи ден ясно кървене <14:00h".

# 639
Хоуп 84 ,

Правилно се опасяваш, само че си го сподели и с доктора - просто им обясни, че не искаш пак хиперстимулации, а някаква по-щадяща схема.
В крайна сметка тия препарати са вредни.

# 640
zdraveite momiceta neznam dali sam za tazi grupa no iskam i az da spdelq s vas prez kakvo sam minala i skakvo mogada pomagam i razbirase i da naucavam katosi spdelqme i pomagame sis siveti.na tozi dilag pit koytosme poeli .imam dva ne uspesni opita invintro v momenta sam na stimolasiq treti opit nadqvamse toz pat da spoloclivo i pojelavam na vsicki momiceta ima mnogo polojitelni testove taz godina. Praynig

# 641
Първо ще помогне кирилица, преди някой модератор да изпищи Simple Smile

# 642
Имали момичета който са направили генетични и имунологични иследвания моля да ме посветите че на мен за първи пат ще ми ги писнат прдишните ми опити нямаласам тези иследвания за какво помагат също ми казаха че със сигорност ще има и вливания на интрапрелид но докито на последния преглет бързаше май да си тръгне от клиниката и ми каза че ще го опсъдем на следващо то посещение.

# 643
askoani _32,  добре дошла.
Как, като не си правила имунологични изследвания, доктора ти казва, че ще ти влива интралипид, как е преценил, че имаш нужда от него?
Ти да не си при Емин?

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 07:50 от Andji_1

# 644
Здравейте момичета!Хайде и аз да се цопна отново в темичката.Успех на всички и както се казва,а дано да ни е запоследно тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт