Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 77 685
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
christmas carol, благодря ти за отговора, но това пак не може да ме успокои. Дали това притеснение не оказва влияние също? Медитацията наистина ли ти помага? Да, под 37 години съм. Не мога да повярвам какво ми се случва. 
Разбира се, че помага медитацията. Чрез нея успяваш да се откъснеш от действителността и да се възстанови баланса в тялото ти Simple Smile а повярвай ми няма нищо по хубаво от това да бъдеш спокойна и здраво мислеща в такива ситуации. И не се терзай чак толкова много. Никой не е застрахован от трудности при забременяване. Когато аз за пръв път се сблъсках с това също си задавах въпросите "Как е възможно? и Защо на мен се случва това?" Просто го приеми и започни да се бориш за това бебче Simple Smile Успех ти пожелавам  Hug

# 676
christmas carol, благодаря ти. Ще опитам с някаква медитация, за да потисна напрежението. Ти на какъв етап си? Какво сте направили досега?

# 677
Здравейте, аз идвам на отчет - един15 мм фоликул в десен яйчник + четири по 11мм, другите били малки. В левия има повече - 11 броя, но не запомних размера. Говорих с док дали е добре, тя каза, че вървя много добре от началото на стимулацията. Вика ме пак в други ден и измести вероятната дата на пункцията за събота/неделя. Питах я да спазвам ли хранителен режим, каза че няма нужда.

# 678
Здравейте, колко дни след пункция може да се прави секс? Трансферът е отложен. Благодаря и желая успех на всички!

# 679
Здравейте, колко дни след пункция може да се прави секс? Трансферът е отложен. Благодаря и желая успех на всички!

В досието ми пише 6 дни след пункция, с презерватив. Но на мен ми дойде цикъла на шестия ден  Laughing

# 680
  • Варна
Момичета в паника съм  Shocked сега си гледам онлайн резултатите от изследванията преди стартиране на стимулация. На Anti Hbc total /liaison/ резултата е 0,7 а за референтни стойности пише <1 положителен Sad Някой имал ли е нещо подобно, да се притеснявам ли?

# 681
  • София
това значи че имаш антитела срещу хепатит б.
или си срещала някога вируса или имаш ваксина.

# 682
  • Варна
това значи че имаш антитела срещу хепатит б.
или си срещала някога вируса или имаш ваксина.

#Crazy може ли да ми попречи на бъдещата процедура  Sad

# 683
  • София
не, изобщо не е за притеснение.
не знам защо това пускат обаче като изследване за хепатит  Rolling Eyes

# 684
  • Варна
не, изобщо не е за притеснение.
не знам защо това пускат обаче като изследване за хепатит  Rolling Eyes
Мерси за успокоението  Hug не ги знам, аз по принцип малко съм вманиачена - проверявам всичко и ненужното даже, но това го имаше на листчето от док със задължителните неща за изследване преди старта.
Още веднъж блаходаря!  bouquet

# 685
  • София
Сигурна ли си че е < 1, а не > от 1
На ваксина реагира anti Hbs

# 686
  • Варна
Да, сигурна съм, но ми прави впечатление, че няма маркер за high нали ако не е в нормите го оказват по някакъв начин. Друг път като съм имала нещо извън нормата си личи  Joy ще стане ясно Wink

# 687
Аз с тоя хепатит не съм много наясно .
Като ни взимат кръв за хепатит преди процедурите ( стимулациите), изследват ли и за хепатит Ц ? Или само за Б?

Как се оказват някои бременни с хепатит Ц ?

newsm78

# 688
  • София
Задължително се изследван хеп. Б и Ц, сифилис и ХИВ

# 689
Здравеите днес бях при докито,
Стмолацията свърше,от дясно я.имам два бр.койтоса 22мм,от ляво три 20мм,малкоса но докито каза не важно даса много а даса качествени,някакси ме успокои,но какво ще кажете
 за нивото на E2.1800 sporet vast dobreli.17.05.17.g.i mi prestoi punkciq vece slojena I ovatril incekciqta.дано тозипат да е сплочливо и на всички момичета жела успех.

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 13:04 от askoani_32

Общи условия

Активация на акаунт