Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 63

• 77 687
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
christmas carol, благодаря ти. Ще опитам с някаква медитация, за да потисна напрежението. Ти на какъв етап си? Какво сте направили досега?
Ами при нас е малко по-сложно понеже вече съм на 43 без няколко месеца Wink трети опит, с ИЯР съм и с тежък мъжки фактор, организма ми не откликва добре на стимулациите. Образувам само по една яйцеклетка със или без стимулация. За сметка на това пък яйцеклетката винаги е с много добро качество. В момента сме хванали "последния влак" и чакаме резултати след трансфера. Още ми е рано за тестове  Simple Smile седя си в къщи и се старая да съм спокойна и чакам... да стане чудото, дългоочакваното чудо  Praynig  EFP preggo ylinfant newsm30 и т.н  Laughing

# 691
christmas carol, благодаря ти. Ще опитам с някаква медитация, за да потисна напрежението. Ти на какъв етап си? Какво сте направили досега?
Ами при нас е малко по-сложно понеже вече съм на 43 без няколко месеца Wink трети опит, с ИЯР съм и с тежък мъжки фактор, организма ми не откликва добре на стимулациите. Образувам само по една яйцеклетка със или без стимулация. За сметка на това пък яйцеклетката винаги е с много добро качество. В момента сме хванали "последния влак" и чакаме резултати след трансфера. Още ми е рано за тестове  Simple Smile седя си в къщи и се старая да съм спокойна и чакам... да стане чудото, дългоочакваното чудо  Praynig  EFP preggo ylinfant newsm30 и т.н  Laughing

Желая ти спокойно чакане и положителен резултат!

# 692
Като правите секс, имате ли мислите и усещането, че отново опитът ще се окаже неуспешен. В последно време когато правим любов с мъжа ми, сякаш само мисълта за бебе ми е в главата и като че по рецепта всичко трябва да се случи.  Дори не мога да се насладя на емоцията, заради мисълта, че искам опитът да се окаже успешен. По време на акта мислите ли за това? Дали мисълта за бебе не ме побърква?

# 693
  • София
темата е за инвитро, тука секс не правим  Crazy

# 694
 Joy Joy

И аз не разбрах- уж секс правите, пък опита е неуспешен  newsm78

# 695
темата е за инвитро, тука секс не правим  Crazy

Така е, сексът е мираж.  Joy hahaha

# 696

Дааа,съгласна съм с Rigina,минава се на ръчен режим. Joy

# 697
Ахахах, развеселихте ми деня!!  Grinning Grinning Grinning Напълно съм съгласна!!

# 698
И аз много се смях на по-горните постове. Joy

# 699
Секс ли?! Какво беше това?!   Crazy Crazy Crazy

# 700
Каква ирония, правим деца без секс ... и ако това не е непорочно зачатие.  Joy

# 701
Ние с ММ си позволихме малко секс при миналия ми опит.Но само до около 3 ден преди пункцията.
При сегашния опит обаче от самото начало съм на сух режим,от януари досега.Непорочно зачатие както казва Риджина. Grinning

# 702
 Joy Самата истина!
То нашите мъже светци ще станат!  Laughing

# 703
То и при нас вече секса е само химера, но да според мен е напълно нормално щом си на тази вълна и мислите ти да са в тази посока Laughing
Благодаря за пожеланията Rigina дай Боже всеки му  Praynig

# 704
Еее как без секс бе момичета  Joy нали само по време на стимулацията не се прави секс! след трансфер пак ли на сухо седите  ooooh! ох, кажете че да се подговя психически щом трябва...

Общи условия

Активация на акаунт