Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 467
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, до колко часа се водеше обедна почивка в клиниката?

# 511
  • Стара Загора
Здравейте ,момичета! Чудих се дали да пиша, ама ще ви споделя моя проблем, пък то не се знае от къде ще дойде помощ.
Аз съм от Стара Загора и преди няколко години клиника Малинов отвори клон в моя град. Почнах да се ровя из нета - намери тази тема, само добри отзиви. Както и да е, идвала съм само веднъж на преглед при д-р Семерджиева, имах задържан фоликул /това често  се среща при мен/ предписа ми противозачатъчни и работа беше да там. Клона преустанови дейност.
Точно в това време д-р Стефанов от Плевен, отвори клиника в Стара Загора. И така - след година и половина мотане, грешни лабораторни резултати, и не помня още какво , най-накрая и аз направих първия си опит ИКСИ / за съжаление -неуспешен/.
Та какъв ми е проблема- д-р Стефанов е много добър специалист, но....пациентите му станахме много....логично щом има успеваемост. И  изпитах ефекта на прословутия "конвейрн".
Аз съм на 39, с мъжки фактор сме и сега си блъскам главата и се чудя кой път да хвана.
Кажете ми моля ви , за колко месеца напред записват час и по колко часа чакате ред пред вратите на кабинетите за консултация?
И почвам да ви следя темичката отново Grinning

# 512
Ето ме отново на линия!  Hug Заредена с австрийско слънце и готова за подвизи!  Mr. Green Успях и да ви изчета, та да си кажа - честита Баба Марта, 3, 8 март и т.н! Всички да сме живи и здрави и скоро да се отчетем с по 1-2-3 бебешоци!  Crazy

Аз наминах през клиниката в понеделник, нямаше мн хора, но аз към 8 и малко бях там. Огромната ми киста е почти изчезнала, започваме подготовка за ЗЕТ, който се очертава за след 2 седмици, та ще ви замоля за едни палчета всичко да е наред и да си отгледам страхотна лигавица!  Praynig

Сега по ред на номерата:

Синеока, честит ти рибко! Жив и здрав да е и много да те радва! Повече усмивки и по-малко колики! Heart Eyes

Хитрушана, честито сърчице на тебе, да си топлиш шушулката до термин!  Praynig

Рени, Боби, май вие сте в процедури само тези дни, и на вас много палчета за хубави Я и после Е.  Hug Боби, на мен ми звучи супер как ти протича стимулацията, не я сравнявай с предните и не се филмирай! Аз досега от 3 опита, една пункция нямам на един и същ ден, всичко протича много различно всеки път.

Люксенче, Блинг, мамчета, само вие ни останахте  Heart Eyes Разказвайте как сте по-честичко да ви се радваме. Люксенчето видях, че е била в болница за малко, надявам се вече всичко да е наред и да си има дата за секцио, че до термина й не остана и месец. А Блингчето да не се спотайва ами да отпусне душичката и да ни разказва повече за бебка!

Поли, ти до къде я докара? Да стискаме ли палци? Обикновено почиват от 12 до 13:00, поне моите наблюдения са такива.

Hug за всички останали.

# 513
Лив, добре дошла отново.  Hug  С хубави новини се завръщаш, наближава и за теб последния ЗЕТ. Последен, защото ще е успешен, сигурна съм. Австрийско слънце, а? Значи хубаво си отпочинала и си подготвила организма за успешния финал. Хайде, да ти тръгне по вода и да завърши с две чертички.  Heart Eyes

Поли, и аз не знам каква им е официалната почивка. Аз гледам като се налага да ходя да е след 13 ч. , решила съм че са от 12 до 13 ч. Нали и на док първичните прегледи започват някъде там, към 13-13.30 ч.

Mironche, добре дошла. То ние всички вече сме в по-напреднали етапи и часовете по друг ред ги караме. Предполагам, че повече от 2 седмици не се чака за първоначален преглед. А може и по-малко да е. Иначе като имаш записан час много рядко има някакви големи закъснения. Ако има повече момичета с извънредни прегледи заради процедури, или пък някоя проточила се операция, може да има някакво забавяне, но не е чак толкова голямо. На мен ми се случи миналата седмица да чакам за преглед при д-р Калчев 2 часа, но бях с извънреден преглед и доктора се забави заради операция. Ако си решила не отлагай ами звънкай за час. А това с конвейра е ужасно. На мен ми харесва да срещам лично отношение и разбиране  и ако трябва да ходя някъде другаде съм сигурна, че трудно бих свикнала. Не държа да ми свалят звезди, но пък знам за случаи, в които доктора те пита на всеки следващ преглед да му припомняш какво сте правили предния път.  Crossing Arms

# 514
  • София
Здравейте, момичета.
Миронче, добре дошла при нас. Моето мнение е, че напоследък е доста натоварено, но мисля, че няма да чакаш прекалено много за час. В други клиники съм чакала доста повече, отколкото тук. Аз за сега съм доволна и мога само хубави неща да ти кажа. Пожелавам ти скорошен успех!
Лив, здравей отново. Звучиш супер положително заредена, което много ме радва! В понеделник и аз бях по това време, ама не съм знаела да те потърся, че напоследък ми се носи слава на доста инициативна по отношение на запознанствата  Laughing Успех с подготовката за ЗЕТ и дано да е успешен!(После ще споделяш опит, защото май и аз натам съм тръгнала...)
Боби, нали знаеш, че утре съм с теб! Всичко ще е наред! Hug

Момичета, при мен днес уж мина добре. Изскочиха все пак някои неща, от които се изненадах...  ooooh! Някой може ли да ми каже нещо повече за хидросалпингс /или нещо такова беше/ (разбрах, че е тръба пълна с течност)  newsm78 Пречи ли за трансфер, нещо трябва ли да се прави? Беше ми доста зле и не успях да разпитам днес по-подробно... Cry
Иначе ще ви помоля да не ми пускате палците още! Praynig Имам силна нужда от тях!!!

# 515
  • София
ооо хидросалпингса не само пречи, ами директно убива ембриона защото течността е токсична и се освобождава след като се събере....
Ако имаш такова нещо, то трябва да се махне, защото шанс за бебе няма

Аз бях така диагностицирана преди лапарото и щяхме да махаме 1 или 2 тръби, но после се оказа друго. Калчев беше убеден, че е това, както и другия ми лекар, както и Попов от вита, то се оказа джоб от сраствания, който след фемарата се бил напълнил с течност.

Чела съм много за него, най-често си го има вследствие от възпаление и при стимулация се активизира и почва да се пълни - това в нааай-общи линии.
Има много инфо в нета  Tired

Не бива да се прави трансфер, дори и само да се предполага за хидросалпингс, защото това е огромен риск.

# 516
Поли, не знам да имат фиксирана почивка. Обикновено в периода 12-14ч е доста празно. Док се качват на трансфери, в манипулацията няма почти никой и всеки се измъква да хапва. То не, че после е нещо по-различно. Ако има записани часове само две акушерки се прикрепят към лекарите, а другите са по-свободни, някои свършват смяна и си тръгват и така.
mironche, добре дошла Sunglasses В момента не знам как седят нещата с часовете. Но преди записваха за първичен след няколко дни до седмица. Едва ли е по-специално за първичните, защото те се правят следобед, когато не записват за други неща и предполагам пак дават сравнително рано часове. Напоследък сякаш е значително по-натоварено, но това се отразява главно на момичетата в процедура. Ако ходиш за други неща винаги може да се вмъкнеш в подходящо време и да не губиш много такова. С няколко ходения се влиза в час кое как и най-лесно става. А и ние винаги сме тук за помощ Wink
Лив, благодаря, че ме мислиш Flutter  Изглеждаш ми много отпочинала и се надявам наистина да е така.
Скрит текст:
Аз гледам да не спамя за себе си. А и честно казано не смея изобщо да коментирам с никой нищо от страх. В смисъл за хубавите неща. Иначе чат пат имам нужда да помрънкам и се оплача.
Усилено раста на корем. Беба все по-силно и често ме подритва. На моменти ме хваща шубето вече, че времето си лети въпреки разните му там проблеми. Почнах да чета и разни неща за подготовка и направо #Crazy Опитвам се да се фиксирам на разни по-приятни неща като пазаруването, че ще откача иначе.
Рени, как се появиха подозрения за хидросалпингс изведнъж newsm78 Ако са наистина основателни те съветвам за една ТВЛ. Поне да си спокойна, че всичко е отремонтирано за ембритата. Не си струва да ги обричаш. Вярно още пари са и малко изгубено време, но по-големите шансове за имплантация и успех са ти по-важни.

# 517
Рени, от мен имаш пълен набор от палци. Представям си какво ще ти е през следващите 3 дни. Но всичко ще е наред. А хидросалпингс с ЦС ли се доказваше? Или сега като има такива подозрения направо ТВЛ?

# 518
  • София
ако е хидросалпингс и се налага интервенция по тръбите, няма да стане с ТВЛ, трябва си лапаро...
На мен това ми беше главната причина да отида при доктора, ако може с ТВЛ да ми оправи ХС, но той каза, че не става.

# 519
  • София
Охх, защо сега това се появи.... ooooh!

Благодаря за споделеното, Брайда. Не исках да ровя в нета и затова попитах тук, ако някой е запознат да сподели малко информация.
Блинг, подозренията се появиха днес, но не успяхме нищо да коментираме... Аз като цяло не бързам с трансфера. Просто искам всичко възможно да съм изчистила и да е наред, както не веднъж сме си говорили и с теб. А и доколкото разбирам, може да се наложи да се махне тръбата, ако е така, или греша? Определено ще се наложи сериозен коментар... Споделяла съм ви не веднъж за отчайващия ми резерв, ЕМ, НК и куп други "екстри", а дори и след тази стимулация резултатът не е много добър... така че, не мога просто ей така да рискувам и малкото, което съм постигнала  Cry
Боби, нямам представа, но от думите на Брайда разбирам, че трябва с лапароскопия. Док. каза, че е погледнал ЦС, която имам от преди 2 г. (още тогава  ми бяха казали, че са ОК), гледал е отново и епикризата от лапароскопията през 2013 г., ама нищо повече не ми каза...И аз май предпочитам ТВЛ, ама....

Дано поне утре ми се обадят с добра новина  Praynig

# 520
Рени, ама ти да не мина пункция вече, че аз нещо ви изпуснах края вече, а вие сте потайни напоследък Rolling Eyes Съветвам те да хванеш док следващите дни. Най-добре следобед като е по-свободен, ако трябва изчакай да му свършат часовете и да поговорите сериозно какво да правите. Той сам ще ти обясни какво е видял и какво може да се направи по въпроса. Но дори и да има най-малкото съмнение за проблем и да избягва лапаро на този етап го натисни, за да не губите време и увеличите шанса за успех. Че после угризенията са страшно нещо...

# 521
Ами то и аз мислех да си трая /не за друго, ами все с лоши новини се връщам от пункция/, но някак си не ми се лишава от вълшебните ви палчета. Та искам да помоля за една дузина от тях за утре сутринта. Опитвам се да бъда позитивна този път и да вярвам в хубавия финал, но нещо ме е хванало за гърлото и не ми дава да повярвам и да се надявам.  Tired 

В крайна сметка направих всичко, което можах /физиотерапия, дълга почивка, една шепа добавки, спорт и т.н./, док също направи всичко възможно. Този път много следихме всичко, и хормони, и прегледи. Нямам забележки, единствено ме притесняваше бавното нарастване на фоликулите. Не мога да променя резултата, така че каквото ми е писано ще стане. Знам само, че няма да се откажа докато не ми остане и една яйцеклетчица.  Peace

Включвам моите палци за Рени и за Сън, защото знам че за нея петък е важен ден. И ще помоля утре да стискате палци за две пациентки на док, защото сме една след друга и вървяхме горе-долу по един и същи път през цялото време. Време е да ни се усмихне късмета. Praynig

# 522
  • София
 PraynigЕдин чифт палци от мен за всички в нужда

# 523
  • София
Да, Блинг, днес беше. Със сигурност няма да правя нищо прибързано и ще обсъдя с док. ситуацията.
Боби, силно вярвам, че утре всичко ще е наред!  Hug

# 524
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета за информацията Hug

Общи условия

Активация на акаунт