Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 434
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Много стиснати палчета, момичета!

# 526
  • София
И аз стискам и ще чакам хубави новини утре Simple Smile

# 527
Боби, имаш моите палци и положителна енергия утре.
Ренка, и за теб също и се моля шушулките ти да са шампиони.
Палци, за Сън още от сега.
И аз искам да помоля, за малко палци утре.
Лив, добре е, че си презаредила. Ще се засичаме с теб в клинката, надявам се.

# 528
Успех на всички момичета. Имате много стиснати палци Hug

# 529
  • От Луната
Боби, стискаме палци и вярвам в добрите резултати!
Много късмет на всички! Прегръщаме ви ...

# 530
Момичета  Hug имах голяма нужда да презаредя батериите и мисля, че с това пътуване/почивка/ски се получи. Сега и пролетта да дойде с пълна сила, та да изгрее слънце и на нашата улица и да бременеем всички дружно лятото!  Peace  Много позитивно съм настроена, дано да има малинов бейби бум съвсем скоро!  Praynig

Рени, Боби, ама казвайте ги тез неща...от суеверие файда няма - ако има да става нещо, ще стане, но така поне ще имате положителната енергия и палчетата на всички момичета в темата!  Hug Рени, стискам силно палчета да ти се обадят с хубави новини утре и да нямаш хидросалпингс!!! Стига с лошите новини вече!  ooooh! Боби, и тебе много ще те мисля утре! Дано и тричките Я да са хубави и да се оплодят!  Praynig
Скрит текст:
В понеделник преди да дойде док имаше две момичета, които си говореха пред кабинета дето правят рентгеновите снимки - да не бяхте вие двечките?  Crazy

Сън, на теб не ти ли е рано за пункция в петък?  newsm78 Имаш силно стиснати палчета от мен за каквото и да ти трябват!  Praynig

Блингче, стига с тоз страх!  Hug То не остана почти при тебе, зарадвай се вече истински! Има ли още фетални М или минаха?

Поли, надявам се, че си се преборила за чиста МБ и ще се готвим за ЗЕТ заедно!  Hug

# 531
  • От Луната
Лив, звучиш много позитивно! Дано и резултата е такъв!

# 532
Лив, радвам се, че си успяла да починеш. Мен също зимната ваканция ме зарежда много! Желая ти успешен старт след две седмици и после до термин, нека това е последният ЗОР, преди щастливия край! Hug

Боби,
надявам се почиваш сладко вече, но няма да пускам палците! После ще чакам да кажеш какво е станало! Hug

Ренчо, утре да се обадят с добри новини, а другото - бавно но славно ще стигнеш до заветната цел!  
Hug

Поли, много палци и за теб! Пък ще кажеш дали са проработили!  Praynig

Блингче, опитай се да се радваш и да си спокойна, беба се нуждае от това!

Люксен ми се губи, дано всичко е наред... Последно писа много отдавна и имаше някакви притеснения, дано всичко е наред, че идва време за срещата с Шушулката... Praynig

Благодаря за палците и за мен, петък ще е решаващ ден, с ММ обмисляме и се чудим дали ще останем изобщо пациенти на клиниката. Иначе реално ще ми е 9ти ден и първи преглед за този Ц... Та вече дори не се вълнувам толкова от хормоните, по-скоро искам да знам, че с док сме на една вълна...

# 533
Синеока, Сънче  Hug

Пропуснах да кажа, че преди да заминем пуснахме генетични за двама ни, и за мен пълен пакет тромбофилия - това бяха единствените две изследвания, които не бяхме направили. След 4 години опити реших, че няма смисъл да отлагаме повече, колкото и да е против док, искам да знам, че сме изследвали всичко. Още нямаме резултати, но след като ги пуснах ме обзе едно спокойствие...сякаш оттук нататък, каквото има да става - ще стане. И реших да прегърна съдбата си, каквато и да е тя и да съм позитивна, няма смисъл да се сдухваме за неща, които не зависят от нас.  Peace

Малко оффтопик стана, ще ме прощавате!  Hug

# 534
Хаха, Лив, едната от двечките пред кабинета на док бях аз. Бях седнала на кожения стол точно до кабинета на док. Аз само веднъж съм те мяркала за малко /тогава беше и Поли/ и ако щеш вярвай по едно време се загледах в една мацка на рецепцията и си помислих, че ми прилича на теб /слаба, висока с дълга коса/. Значи наистина си била ти.  Crazy

Поли, палци за утре. Ако си в клиниката за съжаление няма да се видим. Мен ще ме качат рано-рано горе.

Сън, успех утре. Ти за ЕЦ ли ще се бориш? Съжалявам, че мислите за смяна на клиниката, но те разбирам, защото и аз понякога имам много черни мисли и се питам "а сега на къде?". Дано утре до отшумят и да не се връщат повече.  Praynig

smile3525 - за всички.

# 535
От нас два чифта палци имате всички Hug

# 536
Палци и от мен за всички нуждаещи fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ливчо, няма как да се елиминира страха. Особено като непрекъснато изскачат разни проблемчета мине се не мине няколко дни или седмица. И остава още доста време недей така Laughing Няма повече фетални, но то всеки преглед си е важен.
Люксенчето си е добре, макар от няколко дни да не съм я чувала, но е заета много напоследък. Предполагам, че като има време ще се отчета. Не остана много при нея Rolling Eyes
А Лив няма как да я пропуснете, ако сте я виждали веднъж Heart Eyes

# 537
Да Бобчо, ти ще си почиваш в леглото след пункцията, когато се замъкна аз в клиниката, но ще те мисля да знаеш.

# 538
Блинг, благодаря за инфото, да й пратиш много позитивни мисли!

Боби, уж на ец, ама уж щяхме да следим лх... а нито ме викат по-рано за хормони, нито за преглед...

# 539
Сън, ако ти е сравнително ниска стойността на 3-ти ден, сигурно за това те викат чак сега. Моето беше 3.15 на 3-ти ден и ме викнаха за преглед чак на 9-ти ден и ЛХ на 10-ти ден /беше станало 5.65/. После много стриктно го следяхме и на 8.5 включихме Цетротид. Тя на док идеята е да е колкото се може по-естествено и без стимулация. Макар че при мен не се получи заради бавно растящите фоликули и включихме стимулация. Аз съм доволна от проследяването. За 7 дни имах 4 прегледа вкл. и в събота. А и имай предвид, че аз с ЛХ-то съм голяма трагедия и това този месец е някакво чудо. Така че не се настройвай предварително, всичко ще е наред. Hug

Общи условия

Активация на акаунт