Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 429
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, утре и в следващите дни палчета за всички и от мен!

Аз имам една чуденка... С док се разбрахме да пробваме следващия месец на ЕЦ, обаче както го смятам ми се пада О баш петъка преди Великден, а то от петък до понеделник са почивни дни... в клиниката още не знаят дали ще работят а и нечовешко ми се струва някак да не си почиват... И се чудя дали да ходим да пускаме МБ или да оставим направо за следващия цикъл. Какво ще ме посъветвате?

# 541
delisardeli, обикновено на Коледа и Великден винаги почиват. Докато на другите официални празници работят макар и в намален състав. Миналата година почиваха. Аз оттървах кожата с няколко дни тогава и не ми се наложи да ходя в този период.
Но според мен се подготви все пак да действате. Едно го смяташ друго става. Освен това пункцията винаги е по-рано от евентуалната О. Може да отложиш евентуално изследванията на ТМ за по-късно.

# 542
  • София
Ох, благодаря Блинг  Hug  Hug
Ама то дори да уцелим О и да извадят Я, какво ще я правят по празниците ако почиват? Нали трябва ембриолог да я отглежда...

# 543
Боби, моето лх се върти около 6 на трети ден, миналият Ц на 7-ми беше 12, на 8-ми 16, на 9ти 12 и тогава чак включихме цетродит, та малко не ми допада... имах два прегледа на 7ми и 10ти ден. Този на 7ми си го самоназначих....

Стискам палци днес!!! Да извадите най-хубавите яйца!!!

# 544
Деси, ти не го мисли те си знаят. Според мен не се отказвай. Освен, ако ще ти е притеснено по празниците и трябва да пътуваш, че не помня дали беше в Сф. Иначе е досадно това постоянно пускане на изследвания и пресмятане. Ние всеки път се разкарвахме до там за тях специално и беше страшно неудобно и обременяващо финансово и времево.
Да се отчетете днес с хубави новини Praynig

# 545
  • София
И аз стискам палци днес! Чакам добри новини

Скрит текст:
Като сте заговорили за LH, аз стартирах на 2-ри ден с LH около 6, след това падна до около 2.5 (не помня точно, но тогава доста се учудих, че на 5-ти ден толкова падна, след това на 7-ми ден се беше покачило до около 4 и ми включиха цитротайд до края на стимулацията, която отне 12 дни). През цялото време LH не надвиши 4. Доста бях чела преди това и ми направи впечатление, че много много рано ми го включиха без да чакат никакво сериозно повишаване на хормона, може би е съвсем друга практика и начин...

# 546
Момичета, не пускайте палците, моля ви. За сега знаем само, че са ни викнали мъжете. Дано да е за добро. Благодаря ви! Hug

# 547
  • София
Охх, Боби постоянно рефрешвам.... стискам стискам колкото мога  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 548
Боби, стискаме ви палци и чакаме новини.

# 549
Бобиииии чакам новини, че палците ми се подуха вече

# 550
  • Бургас
Боби, дано новините продължават да са все така добри. Щом са викнали ТМ значи има изваденИ  newsm44. Аз залагам на ... 3  Hug

Ще използвам темичката за да отправя един личен поздрав:

Честит рожден ден, Поли! Нека Господ, Съдбата или която е там висшата сила, отговорна за чудесата в животите ни, да сбъдне най-съкровенните ти мечти. Скоро! До края на тази година!!! Прегръдки и да си изкараш един чудесен празник  bouquet

# 551
Мила Поли, честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти преди всичко да си жива и здрава. И да празнуваш следващия си рожден ден гушкайки един малък и пухкав сладкиш. bouquet

# 552
ЧРД и от мен, мило Поли!  bouquet Жива и здрава да си, много щастлива и нека да посрещаш следващия РД като мама!  Hug
Боби, не пускам палчетата! Щом са викнали ТМ значи имате хубави Я, сега остава само да разберете колко. И аз залагам на трички Praynig
Delisardeli, аз бих пробвала на ЕЦ, въпреки празниците, никога не се знае кога ще е ОВУ, а и пункцията винаги е ден-два по-рано.  Peace

# 553
Поли, честит празник! Нека да е последен без бебче в ръце! А слдващата година да е изпълнена само с щастливи мигове!

Hug

# 554
  • София
Боби, стискам палци и чакам да съобщиш хубави новини!  Grinning

Рени, и за теб палчета  Hug

Поли, честит рожден ден! Нека тази година ти е късметска и да ти се сбъдне каквото си си намислила.  bouquet

Блингче, в София съм, по-скоро ако не работи клиниката ще пътуваме, че използваме всички възможности да ходим на въздух и на зелено. Но пък май наистина е по-добре да играем, най-много да не стане този месец  Hug

Лив, благодаря и на теб  Hug
Убедихте ме, момичета  Hug

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 11:35 от delisardeli

Общи условия

Активация на акаунт