Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 426
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Поли, честито  Hug

# 556
Благодаря ви момичета! Черпя виртуално всички, който каквото му се хапва и пийва. Не мога да кача снимка, че съм през таблета. Затова оставям на вашето въображение.
Бобиии, стискам палци много!
Ренка и за теб!
За всички др в нужда.
Палците ви засега работят, но не ги пускайте тези дни.

# 557
  • София
Poli, честито и от мен  bouquet

# 558
  • София
Хейй, днес сме си имали рожденичка... newsm59
Мила Поли, честит рожден ден и от мен!  Бъди много здрава, много щастлива и нека подаръкът ти, дори и с малко закъснение, да е   newsm32!!!
Весел празник!  Hug

# 559
  • София
Поли, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве и сбъднати мечти!!!

# 560
Поли, честит Рожден ден и от мен! Здраве, щастие и пухкаво пожелание от мен в най-скоро време.  Hug bouquet Heart Eyes

# 561
  • София
Момичета, звъннаха ми. Имаме си два броя, които за сега се развиват добре. От 4 - 1 неоплодена, 1 дегенерирала и 2 оплодени. Хем съм щастлива, хем ужасно ме е страх... Стискайте палци. Дано да са борбени!  Praynig

# 562
  • София
Рени, супер! 2 от 4 си е добре  Hug
Дано си растат и се множат клетките  Praynig

# 563
Рени, стискам силни палци това да са вашите бебенца!

# 564
Някой знае ли колко струва вливката на 10мл Интралипид?

# 565
Някой знае ли колко струва вливката на 10мл Интралипид?

Последно беше 70 дв, но информацията ми е от преди година горе долу.

# 566
Честит празник, Поли newsm59 Пожелавам ти най-вече здраве и едно русо бузесто ангелче, на което да връзваш панделки някой ден Heart Eyes
Рени, чудесна бройка. Да си ги прибереш скоро и топлиш до финал Heart Eyes Кога мислите да е трансферът newsm78
Сова Закрилница, вливката е 70. Предполагам, че няма промяна. Моята последна беше ноември.
Деси, прецени си самичка. Един месец не е кой знае колко. Ако не си много надъхана и изнервена няма смисъл да бързаш. Да не говорим, че и празниците ще ти заминат. Без това колкото повече човек планира и се опитва да влезе в някакъв график не се получава. Миналата година и аз така треперех до последно по същото време. Пропуснах разни шансове за почивки и пътувания, празници. После цяло лято ми беше надбягване с времето и все ми се проваляха нещата  в последния момент. Направо не знам как есента ни се получи.

# 567
инфо от този месец за интралипида - 70 лв.
-
а знаете ли в събота лабораторията ще работи ли?

-
Честит рожден ден на Поли и успех!  EFP newsm32

# 568
  • От Луната
Поли, честит празник! Очаквам док да ти подари прекрасно човече след 9 месеца Wink ... Поне на мен миналия юни това ми подари!

Ренка, страхотна новина! Двечките да се развиват до термин чак Wink

# 569
Рени, стискам силно палци. Това ще е твоят месец. Предчувствам много хубави новини, но все ме е страх да го кажа.  Crazy

И аз имам нужда от вашата положителна енергия. Като начало ще насоча моята собствена към единствената ми яйцеклетчица. Другите две не ставали, но не успях да се видя с док и да го попитам каква е причината. Предполагам, че са неузрели. Док казал на ММ, че яйцеклетката е перфектна, набодена и чакаме да се оплоди.  Praynig

На мен обаче не знам дали ще ми звъннат утре. Викат ме в 10 - 10.30 ч., но нямам идея защо. До тогава щяло да се знае тръгнала ли е да се опложда. А какви са глобулите, които ми дадоха да сложа довечера и утре сутринта? От притеснението забравих да попитам.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт