Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 413
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Момичета благодаря ви много, за прекрасните пожелания - да ви се връщат и на вас!
Палци за всички

# 601
Lady, понеже тук сме на вълна стискане на палци, включваме ги и за теб. Пожелавам ти най-хубавите 2 чертички в събота.

# 602
  • София
Лейди и аз се присъединявам със стиснати палчета и пожелания за хубави две чертички в събота! 
Утре ще е важен ден за доста от нас... късмет на всички!
Лека и спокойна вечер от мен!

# 603
Честит рожден ден, мила Поли! Пожелавам ти да се сбъднат всичките ти мечти!

# 604
Вместо палчета малко прашец от мен за късмет по повод новата седмичка
 babydust7 babydust7 babydust7

# 605
Честита нова седмица Блинг Simple Smile Нареждам се първа под прашеца, че много ми хареса пожеланието ти вчера, за русо ангелче, на което да връзвам панделки. Точно такова искам /ако мога да избирам/, но както ти не веднъж си казвала - трябва да си поискаме, за да ни се даде.
Чакаме Боби, Рени и Сън с добри новини днес.

# 606
Поли, ами нали знаеш общия ни лаф
Скрит текст:
Че док има навик да прави красиви руси момиченца  Mr. Green Тези, които съм виждала включително и лично са все такива Sunglasses Нашата беба и тя се очаква да е русокоска освен, ако не е някой тъмен ген от по-далечно поколение не се е промъкнал да развали работата Twisted Evil
Иначе преди мисля съм ви споменавала, че много години наред имах вътрешното усещане, че ще имам момче. Понеже много искам момиче и никога не получавам това, което искам да не говорим, че го постигам по най-трудния начин. Последната година и нещо обаче това се промени. Може би и защото толкова се бях отчаяла и считах за редно, че ми се полага момиченце след целия този зор. Още в началото на последния опит имах предчувствието, че този път ще се получи. И както яко се бях изнервила последните месеци просто нещо прещрака и се оставих на течението. През цялото време с ММ си говорихме и представяхме нашето момиченце. На трансфера док връхлетя и рече и отсече, че ембрито ще е девойка. Е вярно беше превъзбуден от това, че преди малко беше изродил момиченце. И през всичките седмици и месеци след това докато разберем пола всички бяхме убедени какъв ще е.
Така че виждаш. Мисли го, представяй си го пък може да стане Sunglasses Разбира се всичко е късмет и природа, но нищо не ни пречи да си помечтаем и повлияем с положително мислене.

# 607
  • София
Добро утро, момичета! При мен новините са.... Трансфер няма да има сега.
Скрит текст:
Док. каза, че ще изчакаме 2 месеца, защото сега съм хиперстимулирана и не му харесва как изглеждат нещата. Лигавицата е дебела, не му харесват едни участъци, които са като "задебелени хиперплазии"...  ooooh! Хубавото е, че видя някакъв "джоб" и каза, че може да не е хидросалпинс това  Praynig (дано наистина да не е.) Спомена, че заради предишната ми операция сега не смее да ме реже пак, иначе изобщо не би се замислил. Каза да почина и да се изчистя поне 2 цикъла и че ще направи трансфер само и единствено при перфектни условия, защото и без това стигнахме с много зор до тук...
Ами това е засега, чакам на обяд да ми звъннат да кажат какво става с двете ми надежди. Дано поне там няма изненади  Praynig
Блингче, честита нова седмичка. Все пак да си събера малко прашец за след няколко месеца... Tired

# 608
Рени, съжалявам spoko Предчувствах такъв развой за съжаление. Но по-добре така отколкото да действате прибързано и да имаш угризения после. И аз бях малко под пара с тази хиперстимулация и до последно нищо не знаех. А дори нямах и преглед. Ембритата утре ли мислят да ги замразяват или ще ги чакат до 5и ден newsm78

# 609
  • София
Да и аз предчувствах, че ще се получи така, но какво да направя... Предпочитам да не прибързвам и ще си чакам да мине времето... Дано е за хубаво. За ембритата не знам. Като ми се обадят днес ще питам.

# 610
Ренка, док е прав - трябва да има перфектни условия и тогава да се прави трансфер.
Ешерихия коли съм я разкарала, но сега някакви гъби съм завъдила - няма отърване значи....

# 611
Момичета, яйцеклетчицата ми се е разделила на две.  Praynig Засега това е добре, нали? Спукаха ме от майтап как съм изглеждала като съм влязла в манипулационната, сякаш ей сега ще се разрева.  Sunglasses Не знаят те какво ми беше на душата от вчера до днес.  Crazy

Блингче, събирам бързо от прашеца. Че и утре е тройно критичен ден за мен. Ако всичко е наред утре ще ми се обадят и ще ми кажат в колко часа в неделя е трансфера. Боже, дано да се пребори детенцето ми.  Praynig Честита нова седмичка.  bouquet

Рени, съжалявам че така се получи да отлагате, но пък наистива целта е да си добре подготвена и да осигуриш най-добри условия на бебчетата. Стискам палци за хубава новина днес от ембриолозите.

Поли, дано скоро се оттървеш от гадините. Много се проточиха и при теб нещата и сигурно вече нямаш търпение. Давайте да удвояваме списъка на първа страница.

Сън, и теб те мислим днес. Чакаме с нетърпение дали всичко е наред и дали стартираш.

Моите палци са за всички, които имат нужда.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 612
  • София
Боби, даа това е добре Simple Smile Оплодила се е и дори вече се е разделила  Flutter
Хайде сега на 3-ти ден да е поне 8 клетки  Simple Smile  Praynig

# 613
Боби, даа това е добре Simple Smile Оплодила се е и дори вече се е разделила  Flutter
Хайде сега на 3-ти ден да е поне 8 клетки  Simple Smile  Praynig
Ох, дано, дано ... Постоянно й изпращам положителни мисли и любов. Дано ги усеща.  Rolling Eyes

# 614
Боби, това е първата стъпка. Събирай сили, защото от тук нататък всеки ден ще става по-напрегнат Wink
Поли, гадно Confused За съжаление почти винаги след АБ за тежката артилерия гадове цъфват гъби. Но те са леката, така че не се отчайвай. Направо си е чудо, че се оттърва от е. колите от раз.

Общи условия

Активация на акаунт