Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 421
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Стискаме палци, Боби! Глобулките са прогестерон, доста са ефективни, а утре сигурно те викат за вливка.

# 571
  • София
Късмет, момичета! И продължавам с палците! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 572
  • От Луната
Бобиииии бях сигурнааа! Една ама перфектна! Стискам всички палци и чакам с теб добрите новини!

# 573
Благодаря ви, дано това да е моето детенце... Дано се пребори успешно и да си го прибирам.   Heart Eyes

Каква е тази вливка? Аз нямам такива неща до момента.Тези вливки не ги ли назначава доц. Русев? А аз не съм ходила при него и не съм пускала изследвания.

# 574
Боби, обикновено викат на следващия ден като има вливка, а и не само. Предполагам, че са ти дали и глобули  само за днес и утре сутрин, така че най-малкото заради това трябва да се видите. Глобулите, както са ти казали са прогестерон. Дръж ги в хладилник и гледай да полежаваш повече след тях, че доста се втечняват спрямо другите глобули. Ще имаш такива някъде до втория ден след трансфер и после се заменят с утрогестан.

# 575
Боби, успех утре. Ще стискам палци тогава директно от клиниката. Нали и аз ще съм там по това време! Една да е, ама да е твоето детенце!

# 576
Бравоооо, виждам Боби и Рени бременни!

# 577
Браво Боби! Всичко ще е наред!
Ренка, и при теб всичко ще е наред.
Едно питане
Скрит текст:
някой знае ли какво мога да взимам за удебеляване на лигавицата /без Естрофем/

# 578
Ох, Кристи ... от твоята уста в Божиите уши.  mamma

Блингче, мерси за инфото. Ама понеже днес бяхме двечки на пункция и сме сходни случаи, пък на нея не са й дали такива глобули и са й изписали утрогестан, та се зачудих защо сме по различна схема.

# 579
боби, в деня на пункциятати изследват прогестерона и в зависимост от стойността му изписват или Утрогестан или др глобули

# 580
Странно до сега не съм чула на някой да дават утрогестан веднага. Поне хората, които бяха около мен. Аз и двата пъти имах инжекция прогестерон след пункция освен глобулите като първия имах след трансфера понеже беше по-нисък.

# 581
  • София

Едно питане
Скрит текст:
някой знае ли какво мога да взимам за удебеляване на лигавицата /без Естрофем/
витамин е

# 582
Поли, на мен ВИ ми действаше добре, но от към ЦС главно. Просто имаше видима разлика с други месеци. Но мисля, че по време на опитите не посмях да го пия или поне със сигурност на стимулирания. На ЕЦ май си пих всичко до последно.

# 583
Поли, аз пия масло от вечерна иглика, вит. Е и вит. Ц, предният Ц ги пих до пункция и според мен те  помогнаха лигавицата ми да навакса, въпреки че клостила я беше изял.

# 584

Каква е тази вливка? Аз нямам такива неща до момента.Тези вливки не ги ли назначава доц. Русев? А аз не съм ходила при него и не съм пускала изследвания.

Нк-клетките и ТЛА са ми завишени,затова ще правим 3 вливки.

Благодаря за информацията,момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт