Мъж Козирог - 2

• 68 879
  • 806
  •   1
Отговори
# 315
Да, земните и огнените наистина имаме инат... ако го обърнем във воля обаче, няма кой да ни спре. И наистина тези рамки, които Козирога си поставя често го прецакват... Въпроса е има ли шанс да бъдат разбутани. Аз лично съм получавала дълго извинение с дни от Козирога, без аз да го търся и да го предразполагам. Беше разбрал, че е сгафил много- пак изчака 5 дни и се обади. И така една седмица разговори по въпроса...Но явно сега не му дреме... Или както казва Асен, е твърде горд да признае, че върши тъпотии... Изумява ме с каква лекота е готов да загуби човек, но да остане верен на характера си и то на кофти чертите в него... Ето това нито Телеца, нито Девата ще направят... поне моите наблюдения са такива.😕

# 316
  • София
О, не. Телецът е по-бавен. На козирога ако са му трябвали 5 дена, в същия случай телето ще го чакаш 5 месеца да се осъзнае к'ви ги върши.

# 317
Не не, аз говорех, че нито Девата, нито Телеца биха позволили да загубят важен за тях човек, като отказват да се сблъскат с проблема и да разговарят и се преструват, че не ги вълнува. Иначе е възможно, най- близката ми приятелка е Телец - да , много е бавна. Но знам, че тези два земни знака винаги знаят кой им е ценен и кой не и биха направили всичко по силите си да изяснят въпроса. Не биха си навряли главата в пясъка или в задника ... и като малките деца с ръцете на главата в “ къща”, докато чакат сами бурята да отмине... А то нищо не се оправя от само себе си! И да оставиш и Телеца и Девата на режим изчакване е голяма грешка. Щото такива неща са им минали през главата и емоциите през това време - че по- добре бегай... Не знам ако става дума за него, Козирог дали би търпял това?!?

# 318
  • София
Ми лично аз като стане напечено предпочитам да се покрия, докато бурята не отшуми. Но ако се налага, нямам против да действам (въпросът е, че действам когато искам, не когато трябва - това идва малко от асцендента). Миналите години при проблем се впусках с рогата напред докато не го разчопкам до край. Сега малко се научих да страня от проблемни връзки, хора, работа. Не бих си причинил лоши взаимоотношения , които ме карат да се чувствам зле или не на място. Въпросът е да се осъзнаеш навреме, за да не губиш такова за неправилните хора.

# 319
Не е от асцендента ти, според мен Козирога избира този маниер много често.И говори не когато трябва, а когато иска...да се покрие, докато бурята отшуми. Само че ето за тази липсва на гъвкавост говорят, според мен, момичетата. Има хора, които имат нужда от време, за да отмине гнева им и идват на себе си. Но когато познаваш човека отсреща от години и си видял изрично, че това го вбесява, защото се самонавива повече - просто не правиш така! Ако ти пука, разбира се. И мога да се съглася с теб, че е проява на мъдрост човек да прекратява бързо токсични взаимоотношения. Само че уточнението е ако другия ги причинява, и ги прави сложни. Но да прекратяваш отношения, които сам правиш тегави и сложни, а другия се стреми всякак да те разбере и облекчи, Ей това вече какво е? Сякаш се вижда само крайния резултат, който е “ Охоо, стана ми много сложно?!?” А анализа, че ти си го направил сложно отсъства... Е Айде обясни ми го това, че явно не ми достига

# 320
  • София
Имах предвид, че си влязла в токсични отношения ти самата.

# 321
Жасмина, много работи е и  главно проява на безотговорност. Но пък седейки в токсичност, они си вярват, че извършват услуга и са много отговорни. Аз пък се дразня, ако някой се покрива от проблема. Не, проблемът не отшумява. Проблемът си седи. За да го няма, трябва да бъде решен.

# 322
Жасмина, много работи е и  главно проява на безотговорност. Но пък седейки в токсичност, они си вярват, че извършват услуга и са много отговорни. Аз пък се дразня, ако някой се покрива от проблема. Не, проблемът не отшумява. Проблемът си седи. За да го няма, трябва да бъде решен.
Именно ... и аз мисля така. Няма как да чакаш нещата да се решат от само себе си. Ако е стареца в зодиака ( както беше наречен веднъж) то по- детско от това здраве му кажи...

# 323
Много неща водят до един извод- няма смисъл да се занимавам! Един човек или те иска в живота си или не! Насила хубост наистина не става.
Но пусто не ми дава мира това, че интуицията ми ( която е много силна, особено към него) подсказва, че всичко е плод на неговата обърканост, неумение и неувереност... неща, с които по принцип съм способна да се справя. Разбира се, че не искам да го губя( защото продължавам да мисля, че в него има адски ценни неща, като в никой друг) и може би влизам в оправдателен режим.  Но само да знам истината! За да мога аз да се оправям - голям човек съм все пак! Но Ей това е шибаното при отношенията с Козирог искаш да му теглиш чертата завинаги, но виждаш че има нещо, което е безценно и те спира! Докато не се умориш...

# 324
Чета ви и ки става лошо, все си мислех, че козирозите са честни и не изневеряват и ако не искат да са с някой отиват и го заявяват. Не е типично да поддържат връзка в продължение на една година зад гърба на жена си... Тъжно ми стана.
Моя козирог е много работлив и от месец всяка вечер остава до късно да работи. Когато се прибере си личи, че е бил на работа, неговата работа е такава, че не е с костюм в офис, но почват да се пробуждат някакви съмнения. Предвид, че го познавам доста дълго не повдигах темата, но в един момент не успях... Все пак съм стрелец и това е изключително трудно за мен. Той се засмян и каза, че щом е казал, че е с мен е с мен и никога да не се съмнявам в това... Ама пусто съмнявам се...

# 325
  • Варна/Лондон
Ахам, и аз за моя се заричах, че никога не би подържал връзка с друга, в моите очи беше мъжкар, който ако сгафи, ще сложи картите на масата и да решаваме. И нищо не ми говореше, че има някоя. Е, даже и най-слепите проглеждат, а като паднаха маските, лъсна истинското лице на Козирога. Но евала му правя, седем години беше егати и пича.Simple Smile) От цялата работа, мога да кажа, че точно, защото не провокират да си мнителен, им се получава изневярата. След като свалихме картите, Козирога се оказа и много слаб лъжец, чак обидно да ти стане. Laughing

# 326
Чета ви и ки става лошо, все си мислех, че козирозите са честни и не изневеряват и ако не искат да са с някой отиват и го заявяват. Не е типично да поддържат връзка в продължение на една година зад гърба на жена си... Тъжно ми стана.
Моя козирог е много работлив и от месец всяка вечер остава до късно да работи. Когато се прибере си личи, че е бил на работа, неговата работа е такава, че не е с костюм в офис, но почват да се пробуждат някакви съмнения. Предвид, че го познавам доста дълго не повдигах темата, но в един момент не успях... Все пак съм стрелец и това е изключително трудно за мен. Той се засмян и каза, че щом е казал, че е с мен е с мен и никога да не се съмнявам в това... Ама пусто съмнявам се...
Моля ви, не изпадайте в съмнения заради нечий частен случай... Умишлено казах, че няма да се спускам в подробности, защо се е достигнало до изневяра и при двамата. Историята е твърде специфична и не може по нея да се зараждат съмнения в половинките ви... Няма такова нещо като зодия която никога не изневерява. Има превес на дадено качество. Но има и изключения. Освен това ( въпреки, че в тази ситуация звучи нелепо) съм виждала много откровеност и директност при Козирога. Не при внасяйте чужди истории към човека до вас! Горкия няма да знае от къде му е дошло! Да, има зодии, които са по- склонни, но значи ли, че няма измежду тях хора, които са верни?!? Не допускайте съмнения безпочвено! Там където има съмнение, любовта почва да си тръгва...

# 327
  • София
Абсолютно! Козирогът е верен партньор е общия случай. Аз също не изневерявам, ако реша да кривна, по-скоро бих прекратил връзката и тогава на новото. Всички знаци са склонни към изневяра при дадени обстоятелства. Унижиш ли козирога публично, подиграеш ли се с работата му, критикуваш ли го постоянно за всичко - пиши го бегал, въпрос на време е.

# 328
Именно... и тогава отговорността му ( разбирайте бачкането за семейството и подсигуряването му) го кара да остане... но сърцето му ( по е според мен е другаде, ако въобще) ... Така че нека да не кардинализираме за такива неща. Аз също съм човек, който може да бъде изключително моногамен, но понякога обстоятелствата и начина по който е нареден пъзела, както и причините са непреодолими ( или поне на много висока цена). Не искам никой да се съгласява с мен или да се оправдавам... Но всичко е индивидуално, и всеки знае себе си!

# 329
  • Тра-ла-ла
Да се перефразирам от няколко страници назад....идеята на страничните взаимоотношения не е ли да носят положителни емоции, да зареждат човек, да го откъсват от сериозните мисли?!  След това известно време да се чувства всестранно задоволен, да му е весело и леко на душата?! Не е нормално и с любовника да има драми и главоблъсканици. Това товари и няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт